Jump to content
IGNORED

FK Radnički Niš 2016/2017

Dali_man

Recommended Posts

Posted

Супер онда.  :D

Паде мени на памет да питам да л' ће шаље сигнал на овамо...  :s_d:

Samo da nadje antenu...dugačku ;)

• Replies 8.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Rumpelstiltskin

1500

• Constantin

1093

• MaErAkLoIJA

825

• Матрикс

795

Posted

Bog te maz'o, ko da je motao kablove u Juri.

Hahaha kralju :D

Posted

Osim Napretka i Mladosti, dosta promena bilo je i u Radničkom. Nišlije su dovele Vladimira VolkovaAnida TravančićaMilana Perendiju, a sad su se usmerile i na Nemanju Kojića. Posle odlaska Milana Pavkova u Crvenu zvezdu, ekipi Milana Rastavca potreban je napadač, jedna od želja upravo je nekadašnji špic Rada i Partizana, pre dva dana raskinuo je ugovor sa turskim Gacijantepom BB.

Zvao me je Radnički iz Niša. Vova (Vladimir Volkov, njegov nekadašnji saigrač iz Partizana, op. au) kaže: „hajde dođi, napravili smo odličnu ekipu“. Ponude postoje iz Turske, Srbije i Rusije. Dvoumim se između Turske i zapada Evrope“, rekao je Sportskom žurnalu Nemanja Kojić.

http://www.mozzartsport.com/vesti/srpska-pijaca-gavric-potpisao-za-mladost-radnicki-hoce-kojica-luka-u-ofk-beogradu/157653

Posted

1)Lepo je to sto se tekma gleda zbog etoa.

2)

Posted

Ja ne znam što se meni ovde ne veruje ;)

Posted (edited)

Pa covek koji lega u 2h a ustaje u 6h....

Je sumljiv u najmanju ruku...jel te kisela uvece razbudi :D probaj rubinštajn umiruje ????

Edit: oces opet rumpi da propusti tekmu,znam te :p

Edited by Redrooster
Posted

Састави за контролну утакмицу против Славије.

ПРВО ПОЛУВРЕМЕ: Бајић, Александар Јовановић, Станковић, Љубисављевић, Волков, Попара, Арсић, Стојановић, Апостоловић, Траванчић, Нома.

ДРУГО ПОЛУВРЕМЕ: Којић, Петровић, Стевановић, Перендија, Станковић, Станојевић, Алекса Јовановић, Митровић, Душан Живковић, Ранђеловић, Арсић.

Posted

Nesto razmisljam da bi ako propadnu ovi transferi sa spicevima iz inozemstva, mozda mogli da angazujemo Ivicu Jovanovica da greje klupu i bude zamena Mrkicu. Nije nesto ali nije ni los. Inace Vojvodina pisala da hoce jednog od Ognjena. Mozda bi i mi mogli da pitamo za nekog od ove dvojice. Na Ozegovica Cuka nesto ne racuna. Ne bi bilo lose da marnemo jednog od dvojice Ognjena :D

Posted

Jos nije ni pocela, a vec vodimo sa 3:0  :fantom:

To je vidovnjacki sajt :D Doduse nisu nam videli pravilno imena igraca ali zato rezultat cepaju...

Posted

Sta je sa Bulatovicem nema ga u postave ?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...