Rumpelstiltskin Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 (edited) Oci i usi su uprte u malog Matrixa ... Edited January 27, 2017 by Rumpelstiltskin
W.F.C. Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Bar protiv Antalijaspora kad bi odgledali bilo bi super, peti su u ligi, igra Eto za njih, imaju pauzu u prvenstvu i mozda igraju u punom sastavu tu utakmicu s nama.
Redrooster Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Ne sumnjam u vas ce nadjete prenos pa makar obrnuli svet
Матрикс Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Bar protiv Antalijaspora kad bi odgledali bilo bi super, peti su u ligi, igra Eto za njih, imaju pauzu u prvenstvu i mozda igraju u punom sastavu tu utakmicu s nama.На жалост Ето је јуче обавио трансфер у руски Амкар, тако да ништа од тога. Што се стрима тиче, ако неко пусти сигнал нахватаћемо, није проблем, само нисам сигуран да ће сигнала бити, тако да се не надате претерано. Да чујемо у току дана и сатницу одигравања утакмице.
MaErAkLoIJA Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Darko Bulatovic i Lukas Pjasentin slobodni u izboru nove sredine !!! http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:646888-Fudbaleri-Cukarickog-putuju-na-Kipar-Matijasevic-Odavno-je-upaljen-crveni-alarm
Konstruktivna Opozicija Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Darko Bulatovic i Lukas Pjasentin slobodni u izboru nove sredine !!! http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:646888-Fudbaleri-Cukarickog-putuju-na-Kipar-Matijasevic-Odavno-je-upaljen-crveni-alarm Pjasentin bi mogao da prođe kod nas, a Darko nije baš najsrećnije otišao od nas pa se ne bih ponovo vezivao za njega. Kvalitet nije sporan. Ne znam, možda je čovek samo karakter i ne dozvoljava da ga niko ne zajebava.
MaErAkLoIJA Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Pjasentin bi mogao da prođe kod nas, a Darko nije baš najsrećnije otišao od nas pa se ne bih ponovo vezivao za njega. Kvalitet nije sporan. Ne znam, možda je čovek samo karakter i ne dozvoljava da ga niko ne zajebava. Darko je u vise navrata govorio da zeli njegovim odlaskom da klub zaradi. Na kraju je otisao kako je otisao ali mislim da nije los covek. Tada je otisao i Tomic koji je trebao biti mnogo privrzeniji klubu od Darka pa ode bez pozdrava. Imamo tu Stankovica ali ne mogu da procenim koliko on zaista moze posle njegovih losih partija i kikseva, mada je igrao na poziciju stopera. Lukas bi po meni bio skroz dobra alternativa Bulatovicu i Perendiji.
ackonish Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Situacija oko Marka je malo komlpikovanija...
MaErAkLoIJA Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Situacija oko Marka je malo komlpikovanija... De ti to pojasni malo :)
ackonish Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Im'o platu 350 evra, tražio da mu klub da veću platu, koliko mu daje i Čuka, klub nije mogao da isprati, otišo u Čuku. Radnički dobio obeštećenje za njega... Malo pojašnjeno, da ne idemo u detalje.
Rumpelstiltskin Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Ne sumnjam u vas ce nadjete prenos pa makar obrnuli svet :D
Konstruktivna Opozicija Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Darko je u vise navrata govorio da zeli njegovim odlaskom da klub zaradi. Na kraju je otisao kako je otisao ali mislim da nije los covek. Tada je otisao i Tomic koji je trebao biti mnogo privrzeniji klubu od Darka pa ode bez pozdrava. Imamo tu Stankovica ali ne mogu da procenim koliko on zaista moze posle njegovih losih partija i kikseva, mada je igrao na poziciju stopera. Lukas bi po meni bio skroz dobra alternativa Bulatovicu i Perendiji. I na kraju, Tomić je otišao uz skromno obeštećenje, a Darko Bulatović kao slobodan igrač. Mislim da je tako završena priča. Nego, razmišljam, previše smo preokupirani eventualnim dolascima, a malo se pridaje pažnja eventualnim odlascima. Pred kraj ovog dela sezone bilo je interesovanja za Apostolovića, Arsića, Petrovića i pre svih Mrkića. Ne znam da li su legle pare od Pavkova i koliko, i da li je to dovoljno, ili ćemo odraditi još koji transfer? Tončev je rekao da neće biti bankomat, a ambicije Radničkog, čini mi se, prevazilaze uplatu iz zvezde i obaveza gradskih vlasti?
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Cini mi se da je konstruktivna opozicija Shoce ili neko od brace Stamenkovic ili tako neko :D
Rumpelstiltskin Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Cini mi se da je konstruktivna opozicija Shoce ili neko od brace Stamenkovic ili tako neko :D
Recommended Posts