Jump to content
IGNORED

FK Radnički Niš 2016/2017

Dali_man

Recommended Posts

Posted

Sta je sa Pericem? Kojica odveli, njega nisu :blink:

• Replies 8.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Rumpelstiltskin

1500

• Constantin

1093

• MaErAkLoIJA

825

• Матрикс

795

Posted (edited)

Naš stav je jasan, on je naš igrač... to stoji. Politika kluba je da se ne uzimaju fudbaleri na pozajmice... Nema ni Ivanova, a ni Perića..

Edited by ackonish
Posted

Јесте ли вас двојица сигурни да пратите исти Раднички?  :ph34r:  :fantom:

Posted

Sta je sa Pericem? Kojica odveli, njega nisu :blink:

Dva golmana na pripremama ?

Naš stav je jasan, on je naš igrač... to stoji. Politika kluba je da se ne uzimaju fudbaleri na pozajmice... Nema ni Ivanova...

Da ne širim mnogo "u stranu" ali svima nama je bio dostupan ugovor i videli smo pod kojim uslovima on može u Radnički. Lično bih voleo da bude deo tima, ali ne bih voleo da on bvude prislljen na to. 

Posted

Meni je rečeno nešto skroz drugačije.... sa njim se pregovara i u narednih nekoliko dana će se priključiti pripremama, zajedno sa napadačem... 

Dobra vest...nadam se i da je napadač dobar.

Posted

Dva golmana na pripremama ?

Nekako mi logicno da podje Peric, nego Kojic, ali mozda imamo novog Donarumu, ne znam. Rasta zna.

Posted

Nekako mi logicno da podje Peric, nego Kojic, ali mozda imamo novog Donarumu, ne znam. Rasta zna.

Meni je bilo logično da uz njih podje i Perić, kad je već licenciran. Trenira, mislim da je i liniju doterao, ali kao što kažeš...Rasta zna.

Posted

Значи, како стоје ствари Илић сигурно не долази код нас (за сад), али га очекујемо да нам се прикључи за неки дан...   :0.6:  :fantom:

Posted

Stefane Ljovisna Iliću, ako dođeš - kajaćeš se, ako ne dođeš - kajaćeš se

Posted (edited)

xhm.gif

output_oPPXuW.gif

48V6y2.gif

У следећој епизоди...

Edited by Captain_Darling
Posted

Dobra vest...nadam se i da je napadač dobar.

Hadžibulić?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...