Jump to content
IGNORED

FK Radnički Niš 2016/2017

Dali_man

Recommended Posts

Posted (edited)

Cuka i Vojvodina vec solidno jaki, blizanci naravno a sada i Napredak uz nas. Polako se budi nasa liga. Znam da je prerano za ovakvu konstataciju ali bas mi je drago sto cemo moci da gledamo ozbiljniji fudbal u nastavku. Tu su i Lucani, Vozdovac, Spartak i mozda najaci od njih Rad. N. Pazar, Borac, Backa i Radnik ekipe koje su trenutno najlosije... Ostale nepomenute su uvek neugodne Javor, Metalac.

Bice odlicno prolece za fudbalske sladokusce :D

Meni, ova naša liga, poprilično liči na auto plac polovnih automobila. Navučeni krševi, islužene limuzine, sa svih strana. Još to može da se vozi, ali ne i na kvalitetnim putevima. Nadje se po koji model novije proizvodnje, ali premalo je to za kvaltetnu vožnju. Pominju se fudbaleri kao dobre prilike u prelaznom roku, a već počeli da troše četvrtu deceniju života. Dok mi pazarimo Djilsa, Alivodića, Volkova, najbolji napadač omladinaca nam ode preko. Nismo zainteresovani za golmana Čupića, teramo Konovalova, dvadesetdvogodišnjaci i to jedan Nišlija, a Rus kao da je bio Nišlija, a maštamo o Borjanu. Svaka njemu čast, ali ovi momci su mogli da budu ovde još nekoliko godina i još da donesu nekakvu zaradu. Mišljenja sam da Milan Rastavac, od svih do sada, u ovom prelaznom roku se najmanje pita. Edited by Konstruktivna Opozicija
  • Replies 8.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Rumpelstiltskin

1500

• Constantin

1093

• MaErAkLoIJA

825

• Матрикс

795

Posted (edited)

Meni, ova naša liga, poprilično liči na auto plac polovnih automobila. Navučeni krševi, islužene limuzine, sa svih strana. Još to može da se vozi, ali ne i na kvalitetnim putevima. Nadje se po koji model novije proizvodnje, ali premalo je to za kvaltetnu vožnju. Pominju se fudbaleri kao dobre prilike u prelaznom roku, a već počeli da troše četvrtu deceniju života. Dok mi pazarimo Djilsa, Alivodića, Volkova, najbolji napadač omladinaca nam ode preko. Nismo zainteresovani za golmana Čupića, teramo Konovalova, dvadesetdvogodišnjaci i to jedan Nišlija, a Rus kao da je bio Nišlija, a maštamo o Borjanu. Svaka njemu čast, ali ovi momci su mogli da budu ovde još nekoliko godina i još da donesu nekakvu zaradu. Mišljenja sam da Milan Rastavac, od svih do sada, u ovom prelaznom roku se najmanje pita.

Ne znam da li si prati izjave Rastavca ali on je uvek tezio da se pored mladih dovedu igraci koji imaju iskustva igranja u nekom jakom prvenstvu ili kupu. Upravo je taj profil igraca zagovarao i ranije i cini mi se da mu se tek sada ostvarila zelja. Mi kao klub ne mozemo da dovedemo mlade a opet sa nekim vecim iskustvom u jakim ligama jer su ti igraci preskupi pa se oslanjamo na igrace u poznijim godinama. Ne moze ni svi u timu da donose zaradu od prodaje. Ako budemo na kraju cetvrti ovi matorci ce nam na drugi nacin doneti novac.

Smatram a verujem i vecina da je svaki prelazni rok napravljen neki pomak u klubu. Dovodjenjem proverenih igraca Perendija, Volkov kao i ovih mladjih Noma, Travancic vec pokazujemo da smo postali interesantni za proverene igrace kao i za ova dva mladja koji su okarakterisani kao vodeci igraci u svojim klubovima a Travancic takodje i kao najperspektivnijih igraca iz lige. Izjava Rastavca da smo vec sada dosta jaci i kompaktniji dovoljno govori jer on se nikada nije razbacivao sa recima i pohvalama.

E da ... :)  Rusa nisam nesto preterano cenio jer mi je u onih par utakmica bio neartikulisan i previse nervozan. Mlad je i to sve ali opet stajali su i mnogo mladji na gol  od njega ... Videcemo sta ce napraviti u Backu bas me zanima.

Napredak je na njihovu dobru igru nadovezao par iskusnih i proverenih igraca sto ce ih samo osnaziti.  Sem stopera koji je otisao u Zvezdu sacuvali su ceo tim.

Vojvodina uvek opasna i moze pola tima da im ode oni opet imaju i imace ekstra igrace. Pogledaj samo ko greje klupu....

Mi nikada jaci po imenima.

Zvezda i Partizan nisu na nivou iz devedesetih i pocetkom dvadesetih ali imaju i mladost i kvalitet.

Ono najbitnije sto sam hteo da kazem jeste da cemo pored blizanaca i Vojvodine imati jos stosta da vidimo. Pre svega komsijski derbi Radnicki-Napredak pa onda i drugi po velicini derbi Radnicki-Vojvodina. Cukaricki se tu umesao sa kvalitetom ali mu nedostaje publika.

Edited by MaErAkLoIJA
Posted

Jel moze neko nesto da iskopa o ovoj trojici potencijalnih pojacanja

Posted

Jel moze neko nesto da iskopa o ovoj trojici potencijalnih pojacanja

Koja trojica?

Posted

Ljubisavljevic,onaj desni bek i onaj Hadzi... Imas u tom linku sto si postavio,navedeni su svo troje

Posted

Razlika u kvalitetu izmedju Bajica i Borjana je...pa ne znam...neopisiva, recimo.

Uzgred, dobrodoslica tebi i ostalim novopridoslima. :thumbsup:

Hvala druze na lepom doceku!

Posted

Ne znam da li si prati izjave Rastavca ali on je uvek tezio.....

Baš nešto mislim da je pred ovaj prelazni rok razmišljao o Volkovu i Perendiji. Noćima nije mogao da spava. Nego vrži konja gde ti gazda kaže. Nesumnjivo su to dobri igrači i nadam se ipak da će to biti prava pojačanja.

Posted

Baš nešto mislim da je pred ovaj prelazni rok razmišljao o Volkovu i Perendiji. Noćima nije mogao da spava. Nego vrži konja gde ti gazda kaže. Nesumnjivo su to dobri igrači i nadam se ipak da će to biti prava pojačanja.

У принципу, „ту смо негде“ са формирањем екипе… Можда стигну још један или двојица играча, али задовољан сам оним што смо до сада успели да урадимо. У односу на оно што је било у понуди, а с обзиром на наше могућности, мислим да смо довели квалитетна појачања. Сад, они су тек дошли, неки су иза себе имали и одређену паузу и тек ћемо се у Анталији, што се каже, добро упознати – напомиње тренер нишког суперлигаша.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...