MaErAkLoIJA Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 Op, op, op iskoci novi drug clan. :D Pa dobrodosao u nas zabran Konstruktivni, da se sto bolje uklopis !!! Naravno brze to ide sa pivce i meze al sta sad da ti pricam, shvatices i sam :D
Konstruktivna Opozicija Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 Bolje vas našao. Meze može i uz meze, ali bez piva. Ima vremena.
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 (edited) Sta bi bilo ono najbolje sto imamo za sada? Mrkic Travancic Caki Noma Arsic Popara Volkov, Perendija, Bulatovic, Raul Bajic Uz poneku korektnu izmenu tipa, Stankovic kao lb ili stoper, Stanojevic zadnji vezni, Apostol i D Zivkovic na krilima, Aca kapiten na krilu ili beku... Steta za Alivodica, em odlican igrac em ode u konkurenta... A nama cini se fali spic, nije dzaba taj bugarin bio ili je jos uvek na probi.. i da, Dobro dosao opozicionar;) Edited January 23, 2017 by Kec u Nisu ljudi kec uNisu
Redrooster Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 Bolje vas našao. Meze može i uz meze, ali bez piva. Ima vremena.Posto ovde imamo vise struja deklarisi se :) istok,zapad,jug?
Rumpelstiltskin Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 Kome si opozicija majstore ? Za cip odes na cigansku temu da napickaras nekog, levi, moja najtoplija preporuka a overavas groblje odmah nakon toga, po slobodnom izboru. Kolko da osetis magicnu moc kad pipijes ban. Evo, Pevac ti moze dati smernice.
Redrooster Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 Dobro be pa ti pusti coveka da oseti na grbinu kakvo je ovdeka vreme
Rumpelstiltskin Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 Interesantno da na temi nemo mnogo buke pri spomenu Borjanovog imena. Jel to zbog uroci ili izvora ?
Redrooster Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 Interesantno da na temi nemo mnogo buke pri spomenu Borjanovog imena. Jel to zbog uroci ili izvora ?Pa sta treba sad? Ako doso dobrodoso,volimo ga svi,ako ne dodje,boze moj...
Rumpelstiltskin Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 Pa sta treba sad? Ako doso dobrodoso,volimo ga svi,ako ne dodje,boze moj... Mudre si reci ispisao, al s ovog zgubidana na golu, nece naberemo med .....
Redrooster Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 E sad kakva je forma ne sumnjam da ce je povratiti,ali oprastanje duga i jos neke stvari nisu za zaboraviti jbg
Konstruktivna Opozicija Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 Mnogo pitanja za novajliju. Kome mogu da budem opozicija? Zna se kome se oponira. Inače zapadna tribina. Pristojan navijač.
Rumpelstiltskin Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 Mnogo pitanja za novajliju. Kome mogu da budem opozicija? Zna se kome se oponira. Inače zapadna tribina. Pristojan navijač. Izvini, salim se malo, nasmeja me fes
Captain_Darling Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 Mnogo pitanja za novajliju. Kome mogu da budem opozicija? Zna se kome se oponira. Inače zapadna tribina. Pristojan navijač. Те га овај што пЦује Лалата ???? Добродошао ????
Constantin Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 Baš ste napeli čoveka. Dobro došao. Ne znaju oni da nas ima i takvih ;)
Recommended Posts