Rumpelstiltskin Posted January 20, 2017 Posted January 20, 2017 (edited) Slušaj ih ova dvojica, treba im poljubac.com da bi našli društvo za Triagonal ;) Edited January 20, 2017 by Rumpelstiltskin
MaErAkLoIJA Posted January 20, 2017 Posted January 20, 2017 Slušaj ih ova dvojica, treba im poljubac.com da bi našli društvo za Triagonal ;) Jesi li ti znao za triagonal???
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted January 20, 2017 Posted January 20, 2017 (edited) Danas ti ni kapiranje ne ide kao ni internet :P Rekoh otisao bih da sam znao da se uopste igra triagonal. Vrv je tako mislio i ovaj drugi sa poljubac. com :D Edited January 20, 2017 by Kec u Nisu ljudi kec uNisu
Rumpelstiltskin Posted January 20, 2017 Posted January 20, 2017 Jesi li ti znao za triagonal??? Pa, znao sam, bilo na poljubac.com :)
MaErAkLoIJA Posted January 20, 2017 Posted January 20, 2017 Pa, znao sam, bilo na poljubac.com :) Video sam ja da ti nisi sam ali sad mi je jasno i zasto :D
Rumpelstiltskin Posted January 20, 2017 Posted January 20, 2017 Video sam ja da ti nisi sam ali sad mi je jasno i zasto :D Party all night long Mare, all night long ;)
merosina Posted January 20, 2017 Posted January 20, 2017 Kuku koja ce nam biti guzva u centralnom veznom biti...Caki,Arsic,Travancic,Popara,Mitrovic,Japanac iz Rudara pokriva tu poziciju + nzm sta igraju ovi sa probe. Mozda ce Arsu na desno krilo ?
Rumpelstiltskin Posted January 20, 2017 Posted January 20, 2017 Kuku koja ce nam biti guzva u centralnom veznom biti...Caki,Arsic,Travancic,Popara,Mitrovic,Japanac iz Rudara pokriva tu poziciju + nzm sta igraju ovi sa probe. Mozda ce Arsu na desno krilo ? Merosina, jel si Staniju sliucajno ispustio ?
MaErAkLoIJA Posted January 20, 2017 Posted January 20, 2017 Kuku koja ce nam biti guzva u centralnom veznom biti...Caki,Arsic,Travancic,Popara,Mitrovic,Japanac iz Rudara pokriva tu poziciju + nzm sta igraju ovi sa probe. Mozda ce Arsu na desno krilo ? Ja bih voleo da vidim Poparu na poziciji zadnjeg veznog, to je igrao u Levskom...
merosina Posted January 20, 2017 Posted January 20, 2017 Ja bih voleo da vidim Poparu na poziciji zadnjeg veznog, to je igrao u Levskom... Mada nema visinu za zadnjeg veznog
W.F.C. Posted January 20, 2017 Posted January 20, 2017 Ja pozdravljam guzvu u centralnom veznom redu, ponavljam to cesto, slabo se razumem u pozicije, taktiku i ostalo, ali mi bode oci godinama da mi imamo problem u vezi kad se krene napred. I dosadan sam, taj odgovor na presing, kad neki selski trener ko Lalatko nas pritisne mi jednostavno budemo razbijeni. Raduju me ovi brzi igraci i kreativci, videcemo na kom su nivou ali dobro. Ako Mrka ostane nema sta o spicu da se razmislja toliko. Ce ga gadja Volvov s lopte i kraj.
Captain_Darling Posted January 20, 2017 Posted January 20, 2017 А замисли кол'ко би тек лакше гађао Павкова
W.F.C. Posted January 20, 2017 Posted January 20, 2017 А замисли кол'ко би тек лакше гађао Павкова Jbga, nije imao ko da centrira. Prosto je, da ispravimo te najupadljivije slabosti i moze nesto da bude, tj. da se napravi korak vise...
Captain_Darling Posted January 20, 2017 Posted January 20, 2017 Са овим што сад имамо од играча можемо више да очекујемо брзу пас игру по земљи, што и није тако лоше...
Recommended Posts