Jump to content

FK Radnički Niš 2016/2017

Featured Replies

"Poverioci traze novac koji im ne pripada"  :lol:

''Ako ne udjemo u Evropu Rastavac je kriv'' Jel je normalan ovaj Toncev? Cemu sad ovaj pritisak?!?

Ako na kraju i dodje na Cair, na sta li ce to lici ... Basta ce ga prvo drzi zavezanog u podrumu do priprema, da prizna za onaj srafciger nakon cega tetovira grb kluba odma iznad srce

http://fudbal.hotsport.rs/2017/01/17/resava-se-otvoreno-pitanje-napadac-napustio-pripreme-zvezde-i-vratio-se-u-beograd/

Kako saznaje HotSport ‘zlatni orlić’ je napustio pripreme crveno-belih i danas ima sastanak sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem.

Edited by Rumpelstiltskin

Nema sale sa Batkom. On ce ga u gepeku dovesti ili u Nis ili u Bugarsku da pakuje parfeme :D

Juče je kao bomba eksplodirala vest da bi Enver Alivodić posle 15 godina mogao ponovo da obuče dres niškog Radničkog, ali je tvrdnje niških medija Enver demantovao za naš portal.

- Nema od toga ništa. Nismo pregovarali, bar mene niko nije zvao – tvrdi Alivodić

Mozda moze da se probere neki igrac sa Muslinovog spiska.

SAmo ceo vezni red... ;)

Juče je kao bomba eksplodirala vest da bi Enver Alivodić posle 15 godina mogao ponovo da obuče dres niškog Radničkog, ali je tvrdnje niških medija Enver demantovao za naš portal.

- Nema od toga ništa. Nismo pregovarali, bar mene niko nije zvao – tvrdi Alivodić

Koj portal???

Ma glupi Butasport, mahom je prica o njegovom pozivanju u reprezentaciju superlige,a na spekulacije o nasem klubu to je rekao...

https://www.juznevesti.com/Sport/Ilic-bi-u-Radnicki-samo-do-jula-niski-klub-ne-prihvata.sr.html

Mislim da je napravio veliku grešku što je hteo samo na pozajmicu da dođe u “Radnički”,  mi nismo zainteresovani za pozajmicu nego da bude naš član. Godinu dana već ne igra u "Zvezdi". Sa naše strane tu je sve čisto, "Zvezda" je dala igrača bez njegove saglasnosti - kaže sportski direktor kluba Marko Jovanović.

Prepoznao sam ambicije "Radničkog" sa novim predsednikom i trenerom i to je razlog zbog koga sam došao ovde, iako sam imao ponude i iz nekih beogradskih superligaških klubova. Ono što ja volim i što mene zanima to su neke ambicije i neki pozitivan pritisak koji nas gura da budemo bolji, a to je naravno plej-of i Evropa - objašnjava Volkov.

Mislim da je napravio veliku grešku što je hteo samo na pozajmicu da dođe u “Radnički”,  mi nismo zainteresovani za pozajmicu nego da bude naš član. Godinu dana već ne igra u "Zvezdi". Sa naše strane tu je sve čisto, "Zvezda" je dala igrača bez njegove saglasnosti - kaže sportski direktor kluba Marko Jovanović.

Свиђа ми се овај став али ме баш занима да ли ћемо у томе истрајати. О Илићевом ставу сам јуче већ писао и ја и даље не видим логику у његовој одлуци...

Dr Terzic o Ilicima...

А Стефан Илић?

- Стефан Илић је одиграо само 12 минута у Сурдулици и треба да иде на позајмицу, и то је уговорено. Звезда нема ниједног нападача, а поставља се као циљ шампионска титула.

Довели смо браћу Илић из Ниша. Запамтите шта вам данас кажем Иван Илић је највећи таленат кога сам ја у свом животу видео. Запамтите то име. И запамтите колико ће Црвена звезда узети пара од њега.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout