Матрикс Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 (edited) Njegovo dovodjenje bi znacilo da smo digli ruke od Stefana Ilica. Пре ће бити од некога у вези, Илић је шпиц... Edited January 15, 2017 by Матрикс
Dali_man Posted January 15, 2017 Author Posted January 15, 2017 Пре ће бити од некога у вези, Илић је шпиц... Obojici je primarna pozicija desno krilo. Nek dodju obojica, ja se necu bunim. :)
Captain_Darling Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Одлазе Мрка, Попара и Арсић, то је моје предвиђање. Од њих паре можда видимо само за Мркића, Попара и Арсић добијају чисте папире јер су опростили пола дуговања...
Captain_Darling Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 А шта би са оном причом од синоћ, изгледа је била патка...?
Rumpelstiltskin Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 (edited) Kontam da ce biti u sutrasnjim narodnim ako ima ista od ovoga ... I do kad traje prelazni rok? Pun mi je kurac ovih "ako ne dobiju ponudu iz inostranstva" Edited January 15, 2017 by Rumpelstiltskin
Captain_Darling Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Мене само занима на колико ће да порасте овај садашњи минус од 2.000.000€...
Med Livadski Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Mnogo lose, ako ode Arsic, gubi mnogo tim. Zar nije logicnije da isplatis dugovanja igracu (poput Arsica) kako bi zaradio na njegovom transferu?Ovo znaci manje minuta za Pirgosa nazalost, ukoliko nema nekih znacajnih odlazaka.
Rumpelstiltskin Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 (edited) Mnogo lose, ako ode Arsic, gubi mnogo tim. Zar nije logicnije da isplatis dugovanja igracu (poput Arsica) kako bi zaradio na njegovom transferu? Ovo znaci manje minuta za Pirgosa nazalost, ukoliko nema nekih znacajnih odlazaka. Ce zavrsi Apostol kod Lalata za 50 iljadarke Edited January 15, 2017 by Rumpelstiltskin
merosina Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Одлазе Мрка, Попара и Арсић, то је моје предвиђање. Од њих паре можда видимо само за Мркића, Попара и Арсић добијају чисте папире јер су опростили пола дуговања... Pazi,ne verujem da su Arsa i Popara imali vecu platu od 2 soma. Ako im se duguje (valo) to je max 12 hiljada €,jer su kod nas 6 meseci. Zbog takve male cifre duga,da im se daju slobodni papiri,nema sanse. Ako dodje Alivodic,Aca © nzm cemu da se nada,samo da bude rezerna varijanta. Stefan Ilic igra napadaca (po potrebi krilo) ,tako da....
Constantin Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Pazi,ne verujem da su Arsa i Popara imali vecu platu od 2 soma. Ako im se duguje (valo) to je max 12 hiljada €,jer su kod nas 6 meseci. Zbog takve male cifre duga,da im se daju slobodni papiri,nema sanse. Ako dodje Alivodic,Aca © nzm cemu da se nada,samo da bude rezerna varijanta. Stefan Ilic igra napadaca (po potrebi krilo) ,tako da....
Constantin Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 (edited) Zna li ko zbog čega nam je u banovini zaglavio Edited January 15, 2017 by Legenda
Constantin Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 (edited) Bolja je bila ona sa NATO :) Možda se uvredi čovek, a možda me i banuju...šta znam kako će se protumači koga i šta propagiram. Rekoše mi zbog napušavanja levog u pesmi...tja, nemaju sluha za pesničke slobode. Doduše čovek je zaradio napušavanje jer nas je čini mi se sve ovde kolektivno napušio na našoj temi, izvinjavam se ako grešim...i to ništa. Baš ponekad ne razumem pravila. A valjda ovi što ih sprovode najbolje znaju, koj ćeš mu djavo. Aferim. Edited January 15, 2017 by Legenda
Dali_man Posted January 15, 2017 Author Posted January 15, 2017 eu.jpg Spavate li mirno SanMarincani :D
Boki Nis Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 Na Transfermarketu Stefan Ilic je vec prebacen kod nas....jos da fizicki dodje i bice OK.
Recommended Posts