Jump to content
IGNORED

FK Radnički Niš 2016/2017

Dali_man

Recommended Posts

Posted

Не знам, ја нашао на Палилули у једном дисконту...

• Replies 8.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Rumpelstiltskin

1500

• Constantin

1093

• MaErAkLoIJA

825

• Матрикс

795

Posted

Otvaram mail box pun sa poruke od forum, mislim opa evo nekih vesti a vi od maligani ☺

Posted

Од ови наши нема ни мојега па бар да попијемо нешто у међувремену, ударила врућина а и не иде да се гледа прави фуЗбал без пиво  :s_d:

Posted

Imam 145 dinara, sad jos da nadjem tri zidarske flase koje su se verovatno ubudjale negde u podrum...  :)

Posted

Nemam nis protiv sto je Bugarin kupio pivaru,mogao je i Afrikanac,ali fora je u tome sto grad nije uzeo da rukovodi pivarom (Kao Jagodinsko) i da bude veci priliv u budzetu.

Sto nema investicija na jug ? Jel ste glasali za Perisica,evo vam ga sad.

Nis kao grad ima ozbiljan turisticki potencijal. Grad moze da napravi Konstantin grad kao pandam Andric gradu u Visegradu. Privuces sve pravoslavne-katolicke-protestanske vernike (nesto nalik Jerusalimu,Meki,Medini) imamo Nisku banju, Oblacinsko i Krajkovacko jezero,Mali Jastrebac,Medijanu itd

U turizmu barem mozemo da budemo u rangu Bg.

Posted

И још само да се направи закон да ништа од пара које заради каква-таква прибреда у граду не иде за престоницу, па да се онда те паре уложе у то о чему ти причаш. За почетак да велике фирме региструју своја возила у Нишкој полицијској управи а не да возе БГ таблице, зна се коме се онда уплаћују паре за регистрацију. Све је то лепо што ти кажеш и ја бих много волео да је проблем само у Перишићу и сличнима њему, то би било релативно лако решити. Проблем је негде на много вишем нивоу и у једном другом граду који функционише као пијавица већ јако дуго...

Posted

Ode li vam to Rastavac za selektora? Muslin je aminovao.

Posted

Ode li vam to Rastavac za selektora? Muslin je aminovao.

Још нема потврде али припреме почињу за 2 дана, видећемо. Мени и даље није јасно зашто не би могао да врши обе функциије (ако дође до тога)...  :fantom:

Још нема потврде али припреме почињу за 2 дана, видећемо. Мени и даље није јасно зашто не би могао да врши обе функциије (ако дође до тога)...  :fantom:

Posted

И још само да се направи закон да ништа од пара које заради каква-таква прибреда у граду не иде за престоницу, па да се онда те паре уложе у то о чему ти причаш. За почетак да велике фирме региструју своја возила у Нишкој полицијској управи а не да возе БГ таблице, зна се коме се онда уплаћују паре за регистрацију. Све је то лепо што ти кажеш и ја бих много волео да је проблем само у Перишићу и сличнима њему, то би било релативно лако решити. Проблем је негде на много вишем нивоу и у једном другом граду који функционише као пијавица већ јако дуго...

Prestonica nema nikakve veze sa nesposobnim lokalnim kadrovima.

Vidi Palmu u Jagodini,pa Apatin,Cicevac

Posted

E vala ako je Palma olicenje sposobnosti odoh ja da se obesim. Od ko zna kakvog kriminala Palma upumpava kapital u Jagodinu. Ono cista para nije. Cicevac???

Posted

Otvaram mail box pun sa poruke od forum, mislim opa evo nekih vesti a vi od maligani ☺

Jbg, cekajuci mlade crnce na prozivci, kao i mlade azerbejdance/uzbekistance ...

Posted

Palmu vidim u drugom rangu takmičenja, Apatin je u Bačkoj zoni, a Ćićevac je ispred Varvarina ;) baš mi nije jasno.

Posted

Palmu vidim u drugom rangu takmičenja, Apatin je u Bačkoj zoni, a Ćićevac je ispred Varvarina ;) baš mi nije jasno.

Pricam o infrasktuturi i zaposljavanju.

Posted (edited)

S obzirom da je Nisko pivo kupio Bugarin... Taj novac ide u nnjegov dzep,a ne u gratski.

Pa je malo tanak lok-ptriotizam

Sta znaci "gratski"? Edited by fetboj
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...