Constantin Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Slazem se da bez 250 - 300 k ne bi on meni nigde, i nista mi ne moramo, Vosa ima preko 5 milki duga, crveni i crni da ne pricam koliko pa oni KUPUJU!?! , a mi moramo da prodamo, ej i to MORAMO.... Mozda nauciti nesto na primeru malog Mrke, koji srecom letos nije otisao, pa sad vredi duplo vise, i siguran sam da ce otici za dosta bolje pare. Stvar je u tome ko kakva ledja ima....Na jedan mig političara, ukoliko to zatreba, bankomat će rešiti svoja dugovanja koja su otprilike kao dugovanje Niša. nešto beše tako vikao premijer gradonačelniku onomad na Keju...jel tako? Naših 2 miliona su red veličina njihovih 70...po lakoći vraćanja mislim. To da li je Pavkov Ibanjez ili je Pavkov Van Nistelroj u začetku, zadatak je za menadžere, stručne štabove.. ;)
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Stvar je u tome ko kakva ledja ima....Na jedan mig političara, ukoliko to zatreba, bankomat će rešiti svoja dugovanja koja su otprilike kao dugovanje Niša. nešto beše tako vikao premijer gradonačelniku onomad na Keju...jel tako? Naših 2 miliona su red veličina njihovih 70...po lakoći vraćanja mislim. To da li je Pavkov Ibanjez ili je Pavkov Van Nistelroj u začetku, zadatak je za menadžere, stručne štabove.. ;) Ma sve je jasno, jos kad znamo da o Pavkovu "pregovaraju" Terzic i Toncev.......
Redrooster Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Ocekuje se odgovor Redrostera :DНема потребе скидам капу и ја понекад ;)драго ми је да и ја понекад пренесем ту неку продуктивну енергију на наше људе ????
Redrooster Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Ma sve je jasno, jos kad znamo da o Pavkovu "pregovaraju" Terzic i Toncev.......Братанче може све за место у кв за ЛЕ...
Constantin Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Tanasin iz Čačaka raskinuo ugovor, a inače je iz Futoga..
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Tanasin iz Čačaka raskinuo ugovor, a inače je iz Futoga.. Bas jutros citao o tome, ne bi nam lose legao, odlicno odigrao za Borac pre par kola na Cairu...
Constantin Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 (edited) Bas jutros citao o tome, ne bi nam lose legao, odlicno odigrao za Borac pre par kola na Cairu... Ne bih se bunio ni protiv onog kapitena, bradonje, kako beše...bije za sve pare. :) edit: Mario Maslać :D Edited January 8, 2017 by Legenda
Med Livadski Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Nista izgleda od Antalije.http://www.zurnal.rs/fudbal/super-liga/43580/srpski-klubovi-se-opametili-i-uglavnom-zaobilaze-tursku
Rumpelstiltskin Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 (edited) Neko spomenu da ako godinu zavrsimo u blokadi, ko sto jesmo, da fulamo za pare iz gradskog budzeta, nekih cca 200 iljade ojra. Jer smo tako u mogutjnosti ........ Edited January 8, 2017 by Rumpelstiltskin
Матрикс Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 „Bilo je kontakta, ali smo odbili ponudu Crvene zvezde. Nismo previše zainteresovani da prodajemo Pavkova. Ipak, pregovori su i dalje u toku“, poručio je Ivica Tončev za naš portal. http://www.mozzartsport.com/vesti/glas-iz-nisa-odbili-smo-zvezdu-za-pavkova/155981
Rumpelstiltskin Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 RSN Beogradski klub nudi 200 000 evra, plus 20 procenata od sledeće prodaje.
cartman Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Koliko god da ponude treba ih odbiti iz jednog jedinog razloga...kao i mnogi drugi mi te pare necemo videti nikada...
Rumpelstiltskin Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Неје лошо? Ako ce ni uplate avansno, ne loso. Mada kontam da bi uzeli duplo vise da sacekamo kraj sezone ...
Redrooster Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Не знам да ли применити пословицу: боље врабац него голуб....ладно је а Ниш у "минусу"...ко ће га знаје,ваљда има неко образован факултетом у клубу?....
Recommended Posts