Redrooster Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 Ako damo Pavkova ovima sto "placaju" svoje transfere ja pocinjem da navijam za ove ljude sa stavom iz Krusevca! I sve cu da vas nazivam bugarima, e tako!Svi misle ce naberu med tamo,misle da tamo mek i udoban jastuk,kad ono medjutim kucka...
katamaran Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 Ako damo Pavkova ovima sto "placaju" svoje transfere ja pocinjem da navijam za ove ljude sa stavom iz Krusevca! I sve cu da vas nazivam bugarima, e tako! ima i masnicu da mu vezete
MaErAkLoIJA Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 (edited) Zbog ovakvih poverioca ja bih ugasio klub pa da dobiju jednu veliku ... Onda od nule ili da se preseli Car ili neko slican na Cair i za tri, cetiri godine Super liga. U medjuvremenu se promeni ime kluba u OFK Radnicki Nis i zavrsimo posao i dugogodisnju agoniju. Edited December 28, 2016 by MaErAkLoIJA
merosina Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 (edited) http://www.butasport.rs/fudbal/petar-gigic-za-butasport-rs-voleo-bih-da-budem-novi-marko-pantelic/Kakav je Gigic igrac ? Ima li kvaliteta ! Edited December 28, 2016 by merosina
Constantin Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 Zbog ovakvih poverioca ja bih ugasio klub pa da dobiju jednu veliku ... Onda od nule ili da se preseli Car ili neko slican na Cair i za tri, cetiri godine Super liga. U medjuvremenu se promeni ime kluba u OFK Radnicki Nis i zavrsimo posao i dugogodisnju agoniju. Treba Mare rasčistiti, šta je stvarni dug, a šta je prenapumpano. U redu je tražiti da se otpiše kamata i sl, ali.... Inače sudski troškovi, troškovi izvršenja..mislim da oni dupliraju iznos. Mislim i to da ako jednom zglajznemo da bi ti bilo za sva vremena...nedobog.
Constantin Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 Kakav je Gigic igrac ? Ima li kvaliteta ! Nisam ga gledao odavno. Ono što se sećam, pre bih voleo njega u timu nego npr. Leskovčanina.
Rumpelstiltskin Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 Simpatican ovaj disha nas novi. Al izgoreo ga sa Bil Gejtsa
Constantin Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 Какве апокалиптичне најаве... Apokalipsa je redovno stanje...kad navikneš ;)
Captain_Darling Posted December 29, 2016 Posted December 29, 2016 Ако је тако 'ајде бар мало и да уживамо у том редовном стању...
Redrooster Posted December 29, 2016 Posted December 29, 2016 https://youtu.be/Q62XzLuPBdw I ova nije loša...
Constantin Posted December 29, 2016 Posted December 29, 2016 Kad je već tako...evo šta moja bivša devojka sluša, a ja preporučujem, kao optimista....i reči se nekako poklapaju ;)
Constantin Posted December 29, 2016 Posted December 29, 2016 (edited) Edited December 29, 2016 by Legenda
Recommended Posts