Captain_Darling Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 Znaci Radnicki mu je bio usputna stanica za dizanje forme. Lepo... Кад је он то дигао форму?
Constantin Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 Ја си гледам у наше двориште, Лесковчанин Живковић је мени Душан Живковић па сам мислио да га уваљујемо Напредку А 20.000 ми је мерка кад је Напредак у питању из искуства са Страхињом од пре 2 године... Ето, Легенда је провалио на кога мислим а писали смо истовремено Tu postoji jedna anegdota. Tadašnji trener, Siniša Gogić, tražio je da mu Mišković dovede Petrovića iz Radničkog. Čarapani "uvatili" prvog na kojeg su naišli i doveli Strahinju, a Gogić tražio Raula :) i to se sve izdešavalo u toku priprema na Zlatiboru.
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 Uopste me nije ubedio Radivojevic da je neko ko bi mogao da nam bude dugorocno kvalitetno resenje i da je neko na kome bi mogli da zaradimo. Nadam se da ce Stankovica vratiti sad na svoju poziciju levog beka, jer je u zadnje vreme na stoperu ozbiljno bio poceo da kiksira.... Eto pocelo je nesto da se desava, ne kukajte:)
MaErAkLoIJA Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 Zna li neko da li se Toncev jos uvek premislja oko odlaska ili je odlucio da ostane ? :)
Constantin Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 "NEPRIJATELJ BROJ 1 U NIŠU" "U Nišu me uvek dočekaju kao da sam državni neprijatelj broj 1. Pitao sam ih šta sam im se zamerio, šta sam zgrešio, a oni su mi zamerili to što sam, kad sam bio trener Voždovca, stao u odbranu svog igrača Stefana Babovića, koga je niška publika od prvog trenutka vređela. I njega i njegovu poroduc. Potom je on imao neki gest ka publici, a ja sam stao u njegovu odbranu, kao što uvek stojim iza svojih igrača, a on je sigurno najbolji fudbaler kojeg sam trenirao". http://mondo.rs/a968492/Sport/Fudbal/Nenad-Lalatovic-o-Vojvodini-Zvezdi-Vucicu.html Naravno....da se nije obratio "Jebem li vam mamu svima vama" svedeno bi bilo na incident koji se dogodio izmedju dva čoveka, dva funkcionera...a ovako, "kupio" nas je Lalat za ceo život, da ne može mirno ni jednu utakmicu u Nišu mirno da prati...
Dali_man Posted December 27, 2016 Author Posted December 27, 2016 Naravno....da se nije obratio "Jebem li vam mamu svima vama" svedeno bi bilo na incident koji se dogodio izmedju dva čoveka, dva funkcionera...a ovako, "kupio" nas je Lalat za ceo život, da ne može mirno ni jednu utakmicu u Nišu mirno da prati... Ko? Lalat? Ma ne bi on to nikad...
Constantin Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 Tomislav Sivić je napustio mesto selektora mlade reprezentacije. Svoj postupak je pravdao privatnim razlozima. Verujem d aje zbrisao, ne znam zbog čeka, ali danas je preuzeo jedan madjarski klub. Za to mesto su bili kandidati Lalatović i Rastavac. Poznata je nova politika FSS da trener ne može u isto vreme da vodi i ligašku ekipu i neku od selekcija....šta mislite, da li bi se neko od ovde dvojice odrekao vodjenja prvog tima zarad mesta selektora?
Constantin Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 Ko? Lalat? Ma ne bi on to nikad... Ima i "crno na belo"....
Rumpelstiltskin Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 Tomislav Sivić je napustio mesto selektora mlade reprezentacije. Svoj postupak je pravdao privatnim razlozima. Verujem d aje zbrisao, ne znam zbog čeka, ali danas je preuzeo jedan madjarski klub. Za to mesto su bili kandidati Lalatović i Rastavac. Poznata je nova politika FSS da trener ne može u isto vreme da vodi i ligašku ekipu i neku od selekcija....šta mislite, da li bi se neko od ovde dvojice odrekao vodjenja prvog tima zarad mesta selektora? C
ackonish Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 Tomislav Sivić je napustio mesto selektora mlade reprezentacije. Svoj postupak je pravdao privatnim razlozima. Verujem d aje zbrisao, ne znam zbog čeka, ali danas je preuzeo jedan madjarski klub. Za to mesto su bili kandidati Lalatović i Rastavac. Poznata je nova politika FSS da trener ne može u isto vreme da vodi i ligašku ekipu i neku od selekcija....šta mislite, da li bi se neko od ovde dvojice odrekao vodjenja prvog tima zarad mesta selektora? Kandidati su Milinković i Rašović. Tako da je to samo po sebi odgovor. http://sport.blic.rs/fudbal/domaci-fudbal/blic-saznaje-rasovic-i-milinkovic-kandidati-za-selektora-orlica/r6g69jv
Constantin Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 Kandidati su Milinković i Rašović. Tako da je to samo po sebi odgovor. http://sport.blic.rs/fudbal/domaci-fudbal/blic-saznaje-rasovic-i-milinkovic-kandidati-za-selektora-orlica/r6g69jv Milinković i Rašović nisu Rastavac i lalatović, tako da...samo po sebi odgovrio si na nepostavljeno pitanje ;)
Captain_Darling Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 Ово са Радивојевићем је вероватно договор, ево ти папири да идеш а ти заборави на оно што ти дугујемо...!
fetboj Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 Ово са Радивојевићем је вероватно договор, ево ти папири да идеш а ти заборави на оно што ти дугујемо...! pa logicno, to se radi svuda poslednjih 20 godina, samo sto neki igraci tuze klub ali ostanu dok ne dobiju svoje pare, primer braca Stamenkovici.
Captain_Darling Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 Све је то мени јасно, једино не знамо да ли је Радивојевић инсистирао да оде јер је нечим незадовољан или је Раставац одлучио да га се одрекне јер не задовољава његове критеријуме.
merosina Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 Mozda bi bilo dobro da se skautira neki klinac 97-98 godiste iz Zvezde i Partizana,koji nije u planovima za prvi tim,a da je dobar za nas (Djurickovic kao priner)
Recommended Posts