Rumpelstiltskin Posted December 23, 2016 Posted December 23, 2016 Ajmo Pevac, daj neki stih, kontam da ne manjkaš sa inspiracijom, kod nas uvek skurnja neka ...
Redrooster Posted December 23, 2016 Posted December 23, 2016 Brate skoro se setih one pesme za legendu sto sam je obrisao hocu da umrem (trebao sam je sacuvam za dusu)...mislim da mi je bilo remek delo ali sta sad idemo dalje imamo talenat :) Moje pesme su malo specificne nadasve istinite i ne prijaju svakom ostre su ali humoristickog karaktera.Za pesmu mi treba tema,rec-dve samo.Npr bivsoj devojci sam napisao preko 50 pesama,bila mi je inspiracija.Imam i par pesama za Radnicki al nema ko da peva jbg tezak je zivot bas umetnika
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted December 23, 2016 Posted December 23, 2016 Ako ti je i ona bila inspiracija kao legenda, onda mi je ovaj prefiks ispred nje sasvim jasan :D
Redrooster Posted December 23, 2016 Posted December 23, 2016 (edited) Pisem o svemu pa i legendi :) Edit: jbg bivsa sta da se radi znam ko se kaje :) Edited December 23, 2016 by Redrooster
Constantin Posted December 23, 2016 Posted December 23, 2016 Brate skoro se setih one pesme za legendu sto sam je obrisao hocu da umrem (trebao sam je sacuvam za dusu)...mislim da mi je bilo remek delo ali sta sad idemo dalje imamo talenat :) Moje pesme su malo specificne nadasve istinite i ne prijaju svakom ostre su ali humoristickog karaktera.Za pesmu mi treba tema,rec-dve samo.Npr bivsoj devojci sam napisao preko 50 pesama,bila mi je inspiracija.Imam i par pesama za Radnicki al nema ko da peva jbg tezak je zivot bas umetnika Ona što si je smislio u Borču, i nisi hteo da pridješ kod nas dok nisi izeo semenke :P ?
Rumpelstiltskin Posted December 23, 2016 Posted December 23, 2016 Pun pansion haha Vidi tamo oko cena, tvoj je kraj. U Lepaju kazu se otvorio fin smestaj.
Redrooster Posted December 23, 2016 Posted December 23, 2016 Ona što si je smislio u Borču, i nisi hteo da pridješ kod nas dok nisi izeo semenke :P ?Hahaha da be sledecu tekmu te gadjam sa semenke :D ne stvarno uplasih se lik pored tebe,ti upires prstom u mene gde sam smeo da cas pogledam :)
Redrooster Posted December 23, 2016 Posted December 23, 2016 Vidi tamo oko cena, tvoj je kraj. U Lepaju kazu se otvorio fin smestaj.Rad na kondiciji moze da se ostvari u vidu riljanje visnje posle ima tepaju liverpool
Constantin Posted December 23, 2016 Posted December 23, 2016 Vidi tamo oko cena, tvoj je kraj. U Lepaju kazu se otvorio fin smestaj. Padina, Krajkovac...biraj. Lepota...
Rumpelstiltskin Posted December 23, 2016 Posted December 23, 2016 преузимање.jpg Padina, Krajkovac...biraj. Lepota... Slaba infrastruktura na kod Krajkovac. On mi je bio prvi pik, ali razum je prevladao. Moralo bi se krene u seoski turizam.
Constantin Posted December 23, 2016 Posted December 23, 2016 Hahaha da be sledecu tekmu te gadjam sa semenke :D ne stvarno uplasih se lik pored tebe,ti upires prstom u mene gde sam smeo da cas pogledam :) Nisi mi delovao uplašeno...nego sam mislio da si skrčav :D
Redrooster Posted December 23, 2016 Posted December 23, 2016 Nisi mi delovao uplašeno...nego sam mislio da si skrčav :DEto demantuj me da Ti nisi skrcav daj neki "bon" iz drzavno preduzece da popijemo po neko u kantinu :D
Constantin Posted December 23, 2016 Posted December 23, 2016 Eto demantuj me da Ti nisi skrcav daj neki "bon" iz drzavno preduzece da popijemo po neko u kantinu :D Nemoj iz moje preduzeće da uzimaš "bonovi", samo te molim. Mada služi se besplatno skoro preko celog dana...hrana, piće...samo moraš da se uskladiš kad je mrsno, a kad je posno ;)
Constantin Posted December 23, 2016 Posted December 23, 2016 Eto demantuj me da Ti nisi skrcav daj neki "bon" iz drzavno preduzece da popijemo po neko u kantinu :D Sad se setih... .obećao si i dodješ pivo....čisto za zapisnik...
Recommended Posts