Constantin Posted December 9, 2016 Posted December 9, 2016 da sad videh. u glavi mi bio mostar e kad ste prešli na ove sad dresove crveno bele? i što bre? Boje Radničkog, kao i što grb izgleda, jesu crveno-bele. Medjutim, ja, od kad znam za sebe, i od kada sam počeo da se majem po stadioni, Radnički je igrao u beli dresovi. U Kupu UEFA smo igrali u plavim- plavo-belim, belo-plavim...tek kasnije smo nešto "pocrveneli".
kud u maglu Simoviću Posted December 9, 2016 Posted December 9, 2016 uh hsv. sećam se te tekme. imao sam neku suludu temperaturu i nisam išao u školu pa sam mogao da gledam jer se valjda igrala u po bela dana, a i keva mi je iz tih krajeva pa smo kao porodično navijali za radnički. naravno samo tada
Constantin Posted December 9, 2016 Posted December 9, 2016 uh hsv. sećam se te tekme. imao sam neku suludu temperaturu i nisam išao u školu pa sam mogao da gledam jer se valjda igrala u po bela dana, a i keva mi je iz tih krajeva pa smo kao porodično navijali za radnički. naravno samo tada Utakmica se igrala od 13,00...nismo imali reflektore tada... (ev.13,30)
Redrooster Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 uh hsv. sećam se te tekme. imao sam neku suludu temperaturu i nisam išao u školu pa sam mogao da gledam jer se valjda igrala u po bela dana, a i keva mi je iz tih krajeva pa smo kao porodično navijali za radnički. naravno samo tada Naravno dok te nisu sistemski otrovali :)Kruzi prica medju starijima da su ljudi iz bg ranih i sredinom '80 tih na banjici navijali za Radnicki,a ne za Rad jer su naravno po difoltu navijali za jednog od dva znas vec koja kluba.
katamaran Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 Sad kad krene Toncev da vam dovodi igrace iz Afrike :) Kod nas se onoliko upinjao al mu nije proslo. Jedino mu uzeli Salamu pa ga sutnuli prvom prilikom. https://en.wikipedia.org/wiki/Gbolahan_Salami Zao mi sto se ne secam ostalih imena jer me bas zanima sta je ispalo od njih. Pojedini su solidno obecavali.
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 (edited) Kod nas je u prvom mandatu bio upamcen po dvojici argentinaca koje je doveo tada, koji su na kraju zavrsili u Car konstantinu, tj Srpskoj ligi istok... Edited December 10, 2016 by Kec u Nisu ljudi kec uNisu
Constantin Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 (edited) @ Simović u magli :) sedamdesetih a ovo je kad je Radnički bio jesenji prvak 1973/74...ko će pohvatati boje ?? pet ljudi osam mišljenja.. Edited December 10, 2016 by Legenda
Матрикс Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 "Nemam pravo da se kao predsednik Radničkog igram s emocijama ljudi koji vole taj klub. Zvezda je moj klub, njen sam navijač od malih nogu, ali sam i rođeni Nišlija. Emocije rade, međutim, ja radim svoj posao. Igračima sam već podelio premije za meč sa Zvezdom, pare su im legle na račun", rekao je Ivica Tončev za "Informer" http://mondo.rs/a963739/Sport/Fudbal/Ivica-Toncev-predsednik-FK-Radnicki-Nis.html
fetboj Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 Ne mogu da verujem da su na zvanicnom sajtu preneli nesto sto pise Informer -.- Teski amateri ovi sto vode sajt
Captain_Darling Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 Како ови наши играју у последње време и курве да им доведу уз премије тешко ће нешто да се промени
Captain_Darling Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 Пре ће да буде да Аца и Мрка играју на супротним позицијама, ал' што кажеш, ко зна ко ће уствари и да игра Не знам од кога више страхујем, Станковић или Радивојевић Мада ту је Бајић који ће или да се залепи на линију или да глуми Игиту и да дрибла на пола терена
Constantin Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 Пре ће да буде да Аца и Мрка играју на супротним позицијама, ал' што кажеш, ко зна ко ће уствари и да игра Не знам од кога више страхујем, Станковић или Радивојевић Мада ту је Бајић који ће или да се залепи на линију или да глуми Игиту и да дрибла на пола терена
Recommended Posts