Jump to content
IGNORED

FK Radnički Niš 2016/2017

Dali_man

Recommended Posts

Posted

Iskreno, kad mu procitam cv, dodje mi da zamolim moderaciju da mi pobrisu postove ............

• Replies 8.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Rumpelstiltskin

1500

• Constantin

1093

• MaErAkLoIJA

825

• Матрикс

795

Posted

Jel znas kako izgleda rad kod privatnika?

:fantom:

Još kako...

Posted

čestitam

Otkad se na saranu cestita ................

Posted

Ok ja ne znam za drzavni posao...

Da ti ne pišem nešto posebno će izgleda da ti se pravdam, a nemam zašto. 

Posted

Pricamo si nista zlonamerno...

Jednom si rekao nešto (parafraziram) "Naviko na državna jasla, sve džabe, pa zato ide na gostovanja samo kad je mufte"... pa da ne budeš u zabludi :)

Posted

Dobro be svako ima momenti sta sve pamtis ko slon :) vidis da sam "pod terapiju" nema vise vadjenje ociju,ipak smo 10 zigosana kako nas nazivaju,jbg

Posted

Dobro be svako ima momenti sta sve pamtis ko slon :) vidis da sam "pod terapiju" nema vise vadjenje ociju,ipak smo 10 zigosana kako nas nazivaju,jbg

Koj be....?

Sve se može izbriše s 'ladno sponzorsko ;)

Posted

Citaj druge topike...kazu njih deset imaju najvise stranica gde mlate praznu slamu....a oni imaju 10 topika gde mlate praznu slamu...

Posted

Citaj druge topike...kazu njih deset imaju najvise stranica gde mlate praznu slamu....a oni imaju 10 topika gde mlate praznu slamu...

Ma daj bre Roostere, rdjavome qrtzu i dlaka smeta. Ljubomorni na nas. ;)

Posted (edited)

Nema veze drzimo se naseg dvorista ;)

Edited by Redrooster
Posted

Није се нешто претерано уписивао у статистику у последње време у клубу у којем је играо, али можда би нам добро дошао, ако имамо начин да га приволимо да се врати, поготову ако нам буду требале замене за поједине играче ...

Официално: Берое се раздели с Неманя Милисавлевич

http://www.winner.bg/bulgarian-football/read121716.html

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...