Rumpelstiltskin Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 Elektrovojvodina je generalni sponzor FK Vojvodina a Elektroistok iskljucuje struju stadionu na kome igra FK Radnicki Nis. Niko nama nije kriv ............
Rumpelstiltskin Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 Greška. Generalni sponzor im neki privatnik. Sa struju .........
Dali_man Posted November 30, 2016 Author Posted November 30, 2016 Kakav gol. Ovo ni Kesic nije primao. Jes da je Culum bio u naletu, i da je bio neometan, al ipak da ga primis sa 3-4m glavom, po sred gola, aukurac Koja 3-4 metra? Lopta koja putuje 5 minuta mu pada skoro pa u ruke, al baja ne jebe da mrda guzicu sa gol linije.
Rumpelstiltskin Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 Zadnji put pobedili pre vise od mesec dana ......
Rumpelstiltskin Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 (edited) Ako sad sa fenjerasem ne opravimo situaciju, ne znam ka cemo :) Edited December 1, 2016 by Rumpelstiltskin
Constantin Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 Radnički N. - Borac Nedelja, 04.12.2016, 13:00 Glavni sudija: ANĐELOVSKI Novica Prvi pomoćni sudija: MILIN Jovica Drugi pomoćni sudija: STANOJEVIĆ Bojan Četvrti sudija: SANTRAČ Dejan Poslednju utakmicu nam je sudio na JNA 1:1....
Матрикс Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 Hoću da Radnički za dve sezone igra Evropu posle 30 i nešto godina pauze. Isto tako želim da se na Čairu stvaraju igrači koji će biti poznati svuda i svakome. Želim novog Piksija, Dragana Pantelića, Ramba Petkovića… Radnički više od 5 godina nije stvorio prvoklasnog fudbalera, a ja hoću da i dečak iz Subotice zna da je neki budući fudbaler ponikao u Nišu - podvukao je Tončev. http://www.juznevesti.com/Sport/Toncev-u-Radnickom-najverovatnije-od-sledece-nedelje.sr.html
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 Rekoh vam da pored Mrkica jedini za koga mislim da ce biti unovcen je na zalost L. Arsic...
Apollo Creed Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 Свесни су тога сви у Нишу, па и кандидат за председника Ивица Тончев који открива како је дошао у ситуацију да поново буде на челу Радничког: – Дарко Булатовић, градоначелник Ниша и садашњи председник Радничког, изразили су жељу да помогнем клубу с обзиром да се налази, не само у финансијској, већ и спортској кризи. Ситуација је таква да се већ доводи у питање даља егзистенција Радничког. Можда су они видели у мени шансу, односно да бих ауторитетом, угледом и спортским знањем, клуб из Ниша могао да изведем на бољи пут. :0.6:
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 Samo mislim da ovo kukanje kako smo u zajebanoj situaciji, samo ubija cenu nasim igracima umesto da je podizemo kako znamo i umemo... Od ove dvojice sve ispod 700k kombinovano je neuspeh.... posebno jer je taj Torino platio Lukica 1,5m a Bate borisov Ivanica milionce, tako da....
Rumpelstiltskin Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 Свесни су тога сви у Нишу, па и кандидат за председника Ивица Тончев који открива како је дошао у ситуацију да поново буде на челу Радничког: – Дарко Булатовић, градоначелник Ниша и садашњи председник Радничког, изразили су жељу да помогнем клубу с обзиром да се налази, не само у финансијској, већ и спортској кризи. Ситуација је таква да се већ доводи у питање даља егзистенција Радничког. Можда су они видели у мени шансу, односно да бих ауторитетом, угледом и спортским знањем, клуб из Ниша могао да изведем на бољи пут. :0.6: Sta reci ......
merosina Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 Samo mislim da ovo kukanje kako smo u zajebanoj situaciji, samo ubija cenu nasim igracima umesto da je podizemo kako znamo i umemo... Od ove dvojice sve ispod 700k kombinovano je neuspeh.... posebno jer je taj Torino platio Lukica 1,5m a Bate borisov Ivanica milionce, tako da.... Mi da izvucemo pola milke i da pevamo. Sto se tice Lukica,pa drugo je prodati se iz Pfc,a drugo iz manjeg kluba. Relativno je ista prica sa Ivanicem. Sa druge strane Ivanic i Arsa su nebo i zemlja
Матрикс Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 Radnički u dugovima do guše http://www.juznevesti.com/Sport/Radnicki-u-dugovima-do-guse.sr.html
Recommended Posts