Jump to content
IGNORED

FK Radnički Niš 2016/2017

Dali_man

Recommended Posts

• Replies 8.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Rumpelstiltskin

1500

• Constantin

1093

• MaErAkLoIJA

825

• Матрикс

795

Posted

Piper  :ajde:

Sad će nam sve uzNe što je dao protiv slaninara...najebali smo ko žuti..  :isuse:

Posted

Velicanstveni gospodin Piper obara kvote

1.70    3.50    4.80

Posted

Velicanstveni gospodin Piper obara kvote

1.70    3.50    4.80

Navlaka, ne naseddaj ;)   ... uplaćuj dok je velika kvota. To u subotu do 12,00 ima da bude  2,40....2,90....2,30 :D

Posted

Navlaka, ne naseddaj ;)   ... uplaćuj dok je velika kvota. To u subotu do 12,00 ima da bude  2,40....2,90....2,30 :D

ja ako ne uplatim, niko nece

kakav nam je zdravstveni i kartonski bilans za na brdo ?

Posted (edited)

ja ako ne uplatim, niko nece

kakav nam je zdravstveni i kartonski bilans za na brdo ?

Pa mislim da se vraćaju Caki i Pavkov. Doduše nisu 100% sigurni, ali se vraćaju Raul, Radoš, Kapiten...koji su očistili kartone.

edit: i Apostol je pod izvesnim znakom pitanja zbog nagnječenog prsta, mada verujem da će svi biti u konkurenciji za prvih 11

Edited by Legenda
Posted

Pa mislim da se vraćaju Caki i Pavkov. Doduše nisu 100% sigurni, ali se vraćaju Raul, Radoš, Kapiten...koji su očistili kartone.

edit: i Apostol je pod izvesnim znakom pitanja zbog nagnječenog prsta, mada verujem da će svi biti u konkurenciji za prvih 11

Pa dobro, u tom slucaju, moz se i nadamo necemu. Jedino ako ga Piper ne zabiberi.

Posted

Ne znam cemu ovakvo nepoverenje prema gospodinu Piperu, koji se vec dokazao kao istinski prijatelj "ponosa juga" :)

Posted

Ne znam cemu ovakvo nepoverenje prema gospodinu Piperu, koji se vec dokazao kao istinski prijatelj "ponosa juga" :)

Sudija, brate...sudija... :s_c:

Posted

Sve je to u redu ali sta bi sas prenos(moja stara boljka :( ) jel ce saljemo merosinu il mu daleko?

Posted

Sve je to u redu ali sta bi sas prenos(moja stara boljka :( ) jel ce saljemo merosinu il mu daleko?

Bitno tebi da je uz dupe. Napisi koji redak, minimatixi na apatatima sutra. Guske, magla ...

Posted

Ja bih Cakia ostavio po strani za ovaj mec.Nek nam se on 100% oporavi,a ne ovako da rizikujemo.

Kakav se sastav ocekuje ?

Posted

Bitno tebi da je uz dupe. Napisi koji redak, minimatixi na apatatima sutra. Guske, magla ...

Ne verujem da ce imaju net :(
Posted

Ne verujem da ce imaju net :(

Otroši se malo...."stipso". :P
Posted

Bicete blagovremeno obavesteni o desavanjima na Banovom Brdu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...