Redrooster Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Eto kad bi ga dao da ga g.lalalupsi nije okao u repku,pcujete instituciji bre!
MaErAkLoIJA Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Znate li tacno sta su povredili Zivkovic i Krstic? Ko od povredjenih jos uvek ne trenira a ko trenira punom parom? Danas se za sest meseci igraci vracaju posle operacije ligamenata, jedne od najtezih sportskih povreda pa me zanima od cega se oporavljaju ovi nasi?
ackonish Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Zile ima problem sa stopalom, Popara prepone, krle koleno, ligamenti prednji ukrsteni... Caki isto problem sa kolenom ako nisam pogresio. Zivkovic se treninzima vraca za nedelju dana. popara lagano trenira, Pavkov skoro preponu povredio... Konovalov zglob i stopalo, kad ce nazad... Ne znamo
Constantin Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Zile ima problem sa stopalom, Popara prepone, krle koleno, ligamenti prednji ukrsteni... Caki isto problem sa kolenom ako nisam pogresio. Zivkovic se treninzima vraca za nedelju dana. popara lagano trenira, Pavkov skoro preponu povredio... Konovalov zglob i stopalo, kad ce nazad... Ne znamo Pavkov, zadnja loža, kako sam ja čuo i već na prvi zakazani trening se vraća ...ponedeljak, utorak, kad je već.
merosina Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Da li ce Pavkov,Zivkovic,Caki i Popara konkurisati na sl utakmici
Constantin Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Da li ce Pavkov,Zivkovic,Caki i Popara konkurisati na sl utakmici Pavkov malo verovatno, daj bože, ostali još teže...evo sas koje raspolažemo: http://fkradnickinis.rs/ubedljivi-protiv-cara/
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Opet desna. Bravo. Aman Rumpel, zar ti nisam vec rekao da je Apostol desnjak, iako igra na levom krilu, kao sto je D. Zivkovic levonog iako igra na desnom krilu Hoces u gajbu sponzorskog za sve sa foruma pred sledecu domacu tekmu??
Constantin Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Aman Rumpel, zar ti nisam vec rekao da je Apostol desnjak, iako igra na levom krilu, kao sto je D. Zivkovic levonog iako igra na desnom krilu Hoces u gajbu sponzorskog za sve sa foruma pred sledecu domacu tekmu?? Daj u neki avatar da skine šešeljugu... :)
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Neka nosi sekija i neka placa gajbu, levi nervozan, svi ostali zadovoljni pred mec, kud ces bolje :D
Constantin Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Neka nosi sekija i neka placa gajbu, levi nervozan, svi ostali zadovoljni pred mec, kud ces bolje :D Pa dobro...nek je dobro rashladjeno ;)
Rumpelstiltskin Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 (edited) Aman Rumpel, zar ti nisam vec rekao da je Apostol desnjak, iako igra na levom krilu, kao sto je D. Zivkovic levonog iako igra na desnom krilu Hoces u gajbu sponzorskog za sve sa foruma pred sledecu domacu tekmu?? Nisi. Nije u redu drzati me u neznanju Kec. Nije u redu. Nije u redu. Edited November 13, 2016 by Rumpelstiltskin
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 Ma kako nisam, postavljao sam ti i klipove kako izvodi kornere u Radnickom iz Pirota desnom nogom itd itd, nego star covek pa se ne seca:)
Rumpelstiltskin Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 Jbg, produvala klapna, izvetreo mozak
Captain_Darling Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 Браво за Апостоловића, прво гол за Раднички, па пар одличних утакмица, сада дебитује у репрезентацији и одмах гол... Требало би све то да утиче на његово самопоуздање и да напокон од њега видимо све оно због чега је доведен. Него, онолико хваљење Лалатовића у оном тексту, ту као да су неки преговори на помолу
Recommended Posts