Redrooster Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Kako da smo raspolozeni kad gubimo od onih koji kuci nisu pobedili? Izjebase rumpija za avat,kisa napolje da ne mracim,ali mracno je
Rumpelstiltskin Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Niko me nije izjebao, samo je zlo u čoveku pobedilo dobro. Drug pbg12345 nek je živ i zdrav. Daj bož da me u životu svi ispale ko dečko, ja ću biti najsrećniji na svetu. Samo nek je zdravlje i mir u državu i da se Radnički vadi iz kanala, naravno :)
Constantin Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Pa dobro de...desi se. I mi smo grdne negativne tradicije srušili, Kiša prestala, pomalja se sunce. Rumpi navik'o, ništa strašno, ne sekiraj se, može on da izdrži još :P Ne sluša me, kad mu kažem i opsujem "prestoničke navijače"........ Stalno mu pričam o "Srbinu Hamzi", a takvih ima svuda...i kod nas. Ne smem mnogo ni da pričam, "drma mi se fotelja" :D Msm, nema veze sas Radnički...nego da pomenem, a Rumpi će shvati... Dalivoje...šta bi sa sponzora...???
Dali_man Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 Dalivoje...šta bi sa sponzora...??? Redno je da ga ispostujemo ;)
Captain_Darling Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Има још много да се игра у овој сезони али делује да ћемо ипак ове године да радимо на пуној афирмацији младих играча а да ћемо за неки излазак у Европу мало да попричекамо. Једноставно немамо довољно јаког спонзора који би нам омогућио креирање правог такмичарског тима који би до краја изнео ту борбу за прва 3-4 места. У суштини, треба да будемо задовољни и ако изборимо плеј оф и наставимо да "правимо" играче, и то је велики помак у односу на пар деценија уназад. Е сад што би ми волели и једно и друго у исто време то је друга ствар...
Constantin Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Ja sam ubedjen da ne gubimo danas. Imaš od mene sponzora.. ;) Jednoglasno prihvaceno :D Glupo je i da pominjem na čiji račun ide vidjenje i pozdravljanje s's sponzora ;)
W.F.C. Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 (edited) Polusezona je rekordna, imamo dva boda vise nego prosle recimo. Imamo i kontinuitet, makar u strucnom stabu, upravi. Tad smo bili na 45 na kraju reg. dela, neka sad odigramo bar isto tako bice 47 bodova i onda plej of. Tu smo imali 4 pobede i 12 bodova. Samo da ne bude drasticnih koraka unazad u pauzi - prelaznom roku i mislim da mozemo do boljeg rezultata nego lane. Eksplodirace neko na prolece kao Brzi lane. Bice i proizvodnje i prodaje igraca ali ove sezone smo blizi nego ikada tom iskoraku koji se dugo ceka. Ako Napredak ili neko drugi bude ispred ili nas neko iz vodece trojke zajebe i ne osvoji kup onda cestitamo i idemo dalje i sve ispocetka. Doci ce i TA sezona a mirise mi da je to upravo ova tekuca. Edited November 7, 2016 by W.F.C.
Dali_man Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 Glupo je i da pominjem na čiji račun ide vidjenje i pozdravljanje s's sponzora ;) To pitanje se ne postavlja uopste. Na Rumpelov naravno :P
Constantin Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 To pitanje se ne postavlja uopste. Na Rumpelov naravno :P Da časti...za moderatorsko mesto ;)
MaErAkLoIJA Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Ne znam odakle vam sad ovi komentari. Ako se secate sta je Rastavac rekao : "ovaj deo sezone sluzi za skupljanje bodova i sto boljeg plasmana ali plasman i izlazak u evropu zavisi najvise od zimskog prelaznog roka i rezultata u finisu prvenstva". Gotovo sam siguran da ako budemo u prve sest ekipe imamo najvece sanse za to cetvrto mesto. Razlika posle podele bodova ce biti najvise dva tri boda izmedju cetvrte i seste ekipe a tempirana forma za zavrsnicu prvenstva i sreca sa povredama ce biti kljucni faktor za ostvarenje cilja. To je tako jer su ekipe relativno ujednacene osim ako se neko mnogo ne pojaca u prelazni. Ako bi prodali Mrku i doveli Sasu Jovanovica iz Lucana ili Alivodica mogao bih i da potpisem to cetvrto mesto.
Constantin Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 (edited) Sve cu da vi pobrisem Edited November 7, 2016 by Legenda
Rumpelstiltskin Posted November 8, 2016 Posted November 8, 2016 Ne znam odakle vam sad ovi komentari. Ako se secate sta je Rastavac rekao : "ovaj deo sezone sluzi za skupljanje bodova i sto boljeg plasmana ali plasman i izlazak u evropu zavisi najvise od zimskog prelaznog roka i rezultata u finisu prvenstva". Gotovo sam siguran da ako budemo u prve sest ekipe imamo najvece sanse za to cetvrto mesto. Razlika posle podele bodova ce biti najvise dva tri boda izmedju cetvrte i seste ekipe a tempirana forma za zavrsnicu prvenstva i sreca sa povredama ce biti kljucni faktor za ostvarenje cilja. To je tako jer su ekipe relativno ujednacene osim ako se neko mnogo ne pojaca u prelazni. Ako bi prodali Mrku i doveli Sasu Jovanovica iz Lucana ili Alivodica mogao bih i da potpisem to cetvrto mesto. Istina, ja se secam. Ali je uslov drugi deo tvog posta.
Recommended Posts