Captain_Darling Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Усраћемо се сад ових 6-7 кола пред паузу...
ackonish Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 (edited) Sredinom poluvremena preko Apostolovića upošljen Mrka, a gostujuća odbrana reagovala adekvatno. Do kraja poluvremena Javor se povukao na svoju polovinu, a mi nismo uspeli da probijemo njihov bunker... Đafurov imao priliku nako naše greške da ugrozi gol Radničkog, a Bajić odbranio Edited November 6, 2016 by ackonish
Rumpelstiltskin Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Uspešno prekidamo loše serije domaćina ove jeseni ....
MaErAkLoIJA Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Kao sto sam i ranije primetio, mi smo najnestandardniji tim u prvenstvu. Mislim da nema tima sa vise povredjenih igraca i vecim problemima oko sastavljanja tima.
Rumpelstiltskin Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Kao sto sam i ranije primetio, mi smo najnestandardniji tim u prvenstvu. Mislim da nema tima sa vise povredjenih igraca i vecim problemima oko sastavljanja tima. Znaci da je nesto pri odabiru lose uradjeno
Rumpelstiltskin Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Kakvi bezmudi šutevi Dušana Živkovića, strašno. A repstativac, bez komentara
Redrooster Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Ja sam mislio (doduse nisam gledao) da ce klinci izginuti,mozda i jesu ali nedovoljno.Prvi gol ispali ignjat i raulce,a drugi mi se cini iz ofsajda...mada nismo dali gol.Dzaba sve dobre igre kad padamo naivno.
MaErAkLoIJA Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Koga mozemo da ocekujemo da zaceli posle pauze?
Captain_Darling Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Ем човек од речи, ем добар дечко, ем има леп аватар... пбг12345, ако се нађеш у Нишу неки викенд када је Раднички домаћин могао би са нама на утакмицу, имаш права да будеш и неутралан ???? Шалео сам се...
Constantin Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Koga mozemo da ocekujemo da zaceli posle pauze? Najpre Pavkov, tipujem...
Recommended Posts