Dali_man Posted November 4, 2016 Author Posted November 4, 2016 Meni između nji cela klasa, bem li ga ..... Al na Darkovu stranu :) Koliko je Darku trebalo vremena da proigra u Radnickom?
Rumpelstiltskin Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Koliko je Darku trebalo vremena da proigra u Radnickom? Kolko Rasta kad nam došo ko novogodišnji poklon
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Takodje glas za D. Bulatovica, s tim sto ni Radivojevic nije los, korektno skroz sa njegove strane, ni spektakularno ni lose, mada mi se cini da polako dize formu..
Rumpelstiltskin Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Men me nije stra od Radivoja, Stanoja, mnogobrojnih balvana ... Men me u ovaj tim stra od našega gošu ponajviše.....
Dali_man Posted November 4, 2016 Author Posted November 4, 2016 Men me nije stra od Radivoja, Stanoja, mnogobrojnih balvana ... Men me u ovaj tim stra od našega gošu ponajviše..... S ovoj se slazem. Brani ono sto se od njega ne ocekuje, al kad mu vrate loptu, drz mu nane glavu.
Constantin Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 МРКИЋ И АПОСТОЛОВИЋ У РЕПРЕЗЕНТАЦИЈИ http://fkradnickinis.rs/mrkic-i-apostolovic-u-reprezentaciji/
Constantin Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Upravo sam to rekao :D E jednom da se ja i ti ne složimo oko nečega :)
levi Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 http://fkradnickinis...reprezentaciji/ Svaka čast selektoru Lalatoviću, kao čoveku i kao selektoru
Rumpelstiltskin Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Lalat je jos jednom pokazao da je neprincipijelna picoka
Constantin Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Lalat je jos jednom pokazao da je neprincipijelna picoka Al je zato najveća ;)
Captain_Darling Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Мрка је његовом тиму дао гол и међу водећим стрелцима је у лиги, Апостоловић добио све дуеле прозив Војводине... Избор је сасвим логичан.
fetboj Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Valjda ce sad malo da se smiri zapad kad bude dolazio Lalat sledeci put.
Dali_man Posted November 4, 2016 Author Posted November 4, 2016 Ama, sta je s Pavkova ? Popizdeo posle utakmice sa Vosom sto im ga nije metnuo, sutnuo vrata gostujuce svacionice, sjebo primicac. Ovi nasi slikali polomljena vrata i optuzili za vandalizam casnog i postenog Lalata.
Rumpelstiltskin Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Popizdeo posle utakmice sa Vosom sto im ga nije metnuo, sutnuo vrata gostujuce svacionice, sjebo primicac. Ovi nasi slikali polomljena vrata i optuzili za vandalizam casnog i postenog Lalata. Kurva autonomaska
Recommended Posts