Jump to content
IGNORED

FK Radnički Niš 2016/2017

Dali_man

Recommended Posts

Posted

U spicu Mrka, krila Pirke i Dule, sredina Arsa, Toti, Stanojevic, pozadi Radivojevic siguran na beku, Ignjatijevic na stoperu, Raul siguran negde, jedino je pitanje ko ce da pokrije drugu poziciju na stoperu/beku.

Nije moglo bolje vreme i bolja utakmica da se ociste kartoni i zalece povrede. Javor nema neki potentan napad, ako se klinci rastrce kako znaju i umeju ja u dobar rezultat uopste ne sumnjam.

Pravo da ti kazem,meni je Mrka mnogo opasniji u napadu,nego na krilu.

Da,da upravu si. To je i najlogicnije.

Pride sa Mrkinom,Duletovom i Apostolovom brzinom,bicemo smrt za kontre (Arsa kao podrska).

Kakvi maleri Cakia spopadaju,da ce ispasti da ce se samo malo vise naigrati od Popare

A obojica su dosla kao najveca pojacanja.

• Replies 8.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Rumpelstiltskin

1500

• Constantin

1093

• MaErAkLoIJA

825

• Матрикс

795

Posted (edited)

Dao sam fotke da se urade...ono celi tim..da se okači u holu ispod istoka gde stoje fotografije najuspešnijih generacija, generacija koje su harale Kupom UEFA...I evo to traaaaaaje....će bude. :yawn2:

Ovo su juče završili, u holu između svlačionica se nalazi slika. 

Što se desnog beka tiče, ja bih lično voleo da u slučaju da Raul bude na štoperu, vidim na toj poziciji Lazara Anđelkovića... 

Edited by ackonish
Posted

Ovo su juče završili, u holu između svlačionica se nalazi slika. 

Što se desnog beka tiče, ja bih lično voleo da u slučaju da Raul bude na štoperu, vidim na toj poziciji Lazara Anđelkovića... 

Falim te bože....a koju su okačili ?

Za koga igra Laza ?

Posted

Mislim da je na dvojnoj registraciji, al da me ubiješ ne mogu se setim gde igra, čuo sam pre par dana al izvetrelo mi... Imamo i Uroša Mitrovića (mislim da je Car...) Treba im dati šansu, ne znam da li Mladen Mitrović još igra kod nas, ali eto i on je desni bek... 

Ako ne sada, protiv Javora, kad? 

Posted (edited)

Promenili pesmu kladionicari

2.45    2.85    2.70

Kladionicari citaju forum  :lolol:

2.25   3.00    3.10

Edited by Rumpelstiltskin
Posted (edited)

Jeste da imamo jos jednu utakmicu do kraja jesenjeg dela, ali onako po vama , najbolji igrac polusezone bi bio?

Nemoj neko da je preskocio da se izjasni:)

​Arsić, bez dileme :)

Edited by Entrenador
Posted

Ovim redom...

Arsa, Mrka, Stankovic, Radivojevic, Kapiten, Petrovic, Bulatovic...

Caki je igrao dobro do povrede i mislim da nabrojani imaju skoro duplo vise utakmica u nogama.

Posted

Mislim da ce Kartal da zaigra i naravno cu po obicaju da pogresim :D

Posted

Ја бих исто гласао за Арсића, дечко игра одлично у оба смера. Већина нас је вероватно Попару замишљала у таквој форми али делује ми да ће он да буде промашена инвестиција, уби га Америка... Једино ако се не доведе у ред за друге део ове и следећу сезону. Цаки плаћа данак годинама, мислим да он не може да игра у континуитету, имао је одличне моменте а онда је уследила повреда и то је то.

Кад мало реалније погледамо, ја бих радије Попару и Арсића у пуној форми на средини (уз дужно поштовање према Цакију) а иза њих Тотија или репрезентативца... 

И Мрка, нема играча кога сам више псовао ове године и који ме уједно највише и обрадовао  :s_d:

Posted

Pravicete Mrku od blata  :fantom:

Posted

Znaci Acko zadatak za tebe da posle Ivanjice nahvatas Arsica, da mu saopstis da je igrac polusezone po misljenju clanova veoma kompetentnog foruma, i da ga nahvatas za jedan onaj video intervju a mi cemo da ga izresetamo pitanjima ;) A mozes i Mrki da kazes da je drugi:)

Posted

Pre nedelju dana sam radio intervju sa Arsićem, izrešetao sam ga pitanjima :) Najopširniji intervju koji sam ikada napisao... Ali... će iskombinujemo nešto, neje problem :) 

Posted

Pravicete Mrku od blata :fantom:

Jel sam pricao o nasem problemu prenosa od pola na prema golu e Arsa je to nadomestio a sad ko da gol neje bitno bilo je problem to resiti!(popara povredjen caki povredjen Arsa je izneo muski teret mora priznas)!
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...