Boki Nis Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Jeste da imamo jos jednu utakmicu do kraja jesenjeg dela, ali onako po vama , najbolji igrac polusezone bi bio? Nemoj neko da je preskocio da se izjasni:) Da se i ja ukljucim u raspravu [emoji2] Po meni jedan od najboljih bio Mrka!Kad se pogleda koliko je utakmica resio njegovim golom,plus najbolji strelac...a nijednu utakmicu nije propustio,...mislim da je malo odskocio od ostalih...al vrlooo maloo [emoji4] Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 3,5 poena za sad Arsa 2 Mrka 0,5 Caki Acko dao po pola glasa pa zato ovako :)
ackonish Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 A za tebe Acko sam bio ubedjen da ces da kazes Ivanov :D Hteo sam Radivojević i Stanković da napišem :PPPP 3,5 poena za sad Arsa 2 Mrka 0,5 Caki Acko dao po pola glasa pa zato ovako :) Samo objektivno Kec, samo objektivno :))))
Captain_Darling Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Sta nam taj sudio ? Ciganstiju li bese ? Кол'ко сам ја видео, главни судија је твој пријатељ Мајо...
Constantin Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 ДЕСЕТКОВАНИ У ИВАЊИЦУ http://fkradnickinis.rs/desetkovani-u-ivanjicu/
Captain_Darling Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Већ сам помињао ову таблу са спонзорима, не могу да схватим да нико у клубу не обраћа пажњу на то Телеком нам није спонзор, био је једно кратко време пре 2 сезоне, значи скидај са табле. Леђеа опрему не носимо већ 2 године ако не и више, препити са Хумел или Ђак спорт... Видим, Нишко су турили на зид а ово не могу да исправе, нема логике. Много ме нервирају тако глупе и ситне ствари које уједно говоре о томе колико се неозбиљно ради у клубу
merosina Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Pavkov ne igra pfff da li ce uleteti Lazar Mitrovic ?
Матрикс Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Телеком нам није спонзор, био је једно кратко време пре 2 сезоне, значи скидај са табле. Леђеа опрему не носимо већ 2 године ако не и више, препити са Хумел или Ђак спорт... Видим, Нишко су турили на зид а ово не могу да исправе, нема логике. Много ме нервирају тако глупе и ситне ствари које уједно говоре о томе колико се неозбиљно ради у клубу Живели бате! Немо' се живцираш. Мрка је наш најбољи играч ове сезоне. Истакао се пуно и на прошлој утакмици. Мислим да ће бити тешко задржати га на пролеће. Његов допринос нашој игри је немерљив.
Constantin Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Pavkov ne igra pfff da li ce uleteti Lazar Mitrovic ?Na poslednje dve utakmice omladinaca nije nastupio zbog povrede...????
Dali_man Posted November 3, 2016 Author Posted November 3, 2016 U spicu Mrka, krila Pirke i Dule, sredina Arsa, Toti, Stanojevic, pozadi Radivojevic siguran na beku, Ignjatijevic na stoperu, Raul siguran negde, jedino je pitanje ko ce da pokrije drugu poziciju na stoperu/beku. Nije moglo bolje vreme i bolja utakmica da se ociste kartoni i zalece povrede. Javor nema neki potentan napad, ako se klinci rastrce kako znaju i umeju ja u dobar rezultat uopste ne sumnjam.
Captain_Darling Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 http://www.juznevesti.com/Sport/Bravura-niskog-golmana-u-Danskoj.sr.html
Rumpelstiltskin Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Живели бате! Немо' се живцираш. Мрка је наш најбољи играч ове сезоне. Истакао се пуно и на прошлој утакмици. Мислим да ће бити тешко задржати га на пролеће. Његов допринос нашој игри је немерљив. Xexe
Constantin Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Већ сам помињао ову таблу са спонзорима, не могу да схватим да нико у клубу не обраћа пажњу на то Телеком нам није спонзор, био је једно кратко време пре 2 сезоне, значи скидај са табле. Леђеа опрему не носимо већ 2 године ако не и више, препити са Хумел или Ђак спорт... Видим, Нишко су турили на зид а ово не могу да исправе, нема логике. Много ме нервирају тако глупе и ситне ствари које уједно говоре о томе колико се неозбиљно ради у клубу Zacepotina :P Nema desetak dana kako je čovek (iz kluba) komentarisao i rekao da to treba da se promeni, skoro istim rečima kao i ti...ali inertnost je glavna vrlina nekih ljudi, šta da se radi. Tim pre što su ljudi iz Telekoma zvali i insistirali da skinemo sa sajta njihov logo...jbmlg valjda ih je sramota -_- Dao sam fotke da se urade...ono celi tim..da se okači u holu ispod istoka gde stoje fotografije najuspešnijih generacija, generacija koje su harale Kupom UEFA...I evo to traaaaaaje....će bude.
Rumpelstiltskin Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 U spicu Mrka, krila Pirke i Dule, sredina Arsa, Toti, Stanojevic, pozadi Radivojevic siguran na beku, Ignjatijevic na stoperu, Raul siguran negde, jedino je pitanje ko ce da pokrije drugu poziciju na stoperu/beku. Nije moglo bolje vreme i bolja utakmica da se ociste kartoni i zalece povrede. Javor nema neki potentan napad, ako se klinci rastrce kako znaju i umeju ja u dobar rezultat uopste ne sumnjam. Šteta samo sto će ostanemo bez skoka u napadu, al verovatno će to biti ta udarna trojka. Ne znam s tog desnog beka, nek si bude Raul na svom mestu, balvani Ignjatović i Kartal, Radivojević levi. Ludi Stanoje, Toti, Arsa. Sastav Florida or bust
Recommended Posts