Jump to content

FK Radnički Niš 2016/2017

Featured Replies

Tradicija lkaže da igramo najčešće nerešeno pa je u skladu s time i kvota na X.

Sećam se, pre par godina sam se sa jednim idiotom raspravljao, na jednom portalu, koji je tvrdio da Javor i Radnički imaju dogovor i igraju X za X... :D

• Replies 8.7k
  • Views 386.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

On 3. 11. 2016. at 8:38, Legenda said:

Tradicija lkaže da igramo najčešće nerešeno pa je u skladu s time i kvota na X.

Sećam se, pre par godina sam se sa jednim idiotom raspravljao, na jednom portalu, koji je tvrdio da Javor i Radnički imaju dogovor i igraju X za X... :D

Bravo, razbio ga majstor ..... hvala Legendo, nasmeja me fes  :lol:

Da be...polemika bila na dve strane...eno ga Acko živi svedok, mislim da je tada bio Urednik. To je bilo na Utakmici.rs...

edit: Štaviše, mislim da je lik bio novinar na tom portalu.

Edited by Legenda

On 3. 11. 2016. at 8:47, Legenda said:

Da be...polemika bila na dve strane...eno ga Acko živi svedok, mislim da je tada bio Urednik. To je bilo na Utakmici.rs...

Zoki Radmilovic objasnio sve ;)

Jeste da imamo jos jednu utakmicu do kraja jesenjeg dela, ali onako po vama , najbolji igrac polusezone bi bio?

Nemoj neko da je preskocio da se izjasni:)

Edited by Kec u Nisu ljudi kec uNisu

Kvari ga vreme, će budemo "minimatiksi" :D

Arsa,realno

Edit ne prepisujte od mene ;)

Edited by Redrooster

Arsa...

Mrka ...... Diskusije radi  :fantom:

Edited by Rumpelstiltskin

Ja rekoh da cu sa Arsicem da budem jedini, ali izgleda se i vi razumite:) u fudbal ;)

On 3. 11. 2016. at 8:59, Legenda said:

Kvari ga vreme, će budemo "minimatiksi" :D

Da me zajebes .......

On 3. 11. 2016. at 8:47, Legenda said:

Jeste, Teorija mu je bila, Pazar - Rad 3z3, Radnički - Spartak i mislim da je natezao, mi i Javor... 

Oću i ja da se  uključim u diskusiju :) 

Arsić, Caki... Njih dvojica kad god su igrali zajedno, vezni red je bio najbolji. Zbog njih sam i tvrdio na početku sezone, da Radnički ima najbolji vezni red... 

Edited by ackonish

Izbacite vizuelni deo i ono trcanje kao robot i shvaticete da ste u zabludi. Plus statsi  :fantom:

On 3. 11. 2016. at 9:07, Rumpelstiltskin said:

Izbacite vizuelni deo i ono trcanje kao robot i shvaticete da ste u zabludi. Plus statsi  :fantom:

Ma ti izgleda imas procenat od naredne prodaje malog Mrke :P

A salu na stranu odavno nismo imali spica, pa jos nase dete koji je dao 6 golova u polusezoni, sa mogucnoscu da poveca saldo za jos jedan, mozda 2 komada ;)

Edited by Kec u Nisu ljudi kec uNisu

On 3. 11. 2016. at 9:06, ackonish said:

Jeste, Teorija mu je bila, Pazar - Rad 3z3, Radnički - Spartak i mislim da je natezao, mi i Javor... 

Oću i ja da se  uključim u diskusiju :) 

Arsić, Caki... Njih dvojica kad god su igrali zajedno, vezni red je bio najbolji. Zbog njih sam i tvrdio na početku sezone, da Radnički ima najbolji vezni red... 

A za tebe Acko sam bio ubedjen da ces da kazes Ivanov :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout