Constantin Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Tradicija lkaže da igramo najčešće nerešeno pa je u skladu s time i kvota na X. Sećam se, pre par godina sam se sa jednim idiotom raspravljao, na jednom portalu, koji je tvrdio da Javor i Radnički imaju dogovor i igraju X za X... :D
Rumpelstiltskin Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Tradicija lkaže da igramo najčešće nerešeno pa je u skladu s time i kvota na X. Sećam se, pre par godina sam se sa jednim idiotom raspravljao, na jednom portalu, koji je tvrdio da Javor i Radnički imaju dogovor i igraju X za X... :D Bravo, razbio ga majstor ..... hvala Legendo, nasmeja me fes
Constantin Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 (edited) Da be...polemika bila na dve strane...eno ga Acko živi svedok, mislim da je tada bio Urednik. To je bilo na Utakmici.rs... edit: Štaviše, mislim da je lik bio novinar na tom portalu. Edited November 3, 2016 by Legenda
Rumpelstiltskin Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Da be...polemika bila na dve strane...eno ga Acko živi svedok, mislim da je tada bio Urednik. To je bilo na Utakmici.rs... edit: Štaviše, mislim da je lik bio novinar na tom portalu. Zoki Radmilovic objasnio sve ;)
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 (edited) Jeste da imamo jos jednu utakmicu do kraja jesenjeg dela, ali onako po vama , najbolji igrac polusezone bi bio? Nemoj neko da je preskocio da se izjasni:) Edited November 3, 2016 by Kec u Nisu ljudi kec uNisu
Constantin Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Kvari ga vreme, će budemo "minimatiksi" :D
Redrooster Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 (edited) Arsa,realno Edit ne prepisujte od mene ;) Edited November 3, 2016 by Redrooster
Rumpelstiltskin Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 (edited) Mrka ...... Diskusije radi Edited November 3, 2016 by Rumpelstiltskin
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Ja rekoh da cu sa Arsicem da budem jedini, ali izgleda se i vi razumite:) u fudbal ;)
Rumpelstiltskin Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Kvari ga vreme, će budemo "minimatiksi" :D Da me zajebes .......
ackonish Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 (edited) Da be...polemika bila na dve strane...eno ga Acko živi svedok, mislim da je tada bio Urednik. To je bilo na Utakmici.rs... edit: Štaviše, mislim da je lik bio novinar na tom portalu. Jeste, Teorija mu je bila, Pazar - Rad 3z3, Radnički - Spartak i mislim da je natezao, mi i Javor... Oću i ja da se uključim u diskusiju :) Arsić, Caki... Njih dvojica kad god su igrali zajedno, vezni red je bio najbolji. Zbog njih sam i tvrdio na početku sezone, da Radnički ima najbolji vezni red... Edited November 3, 2016 by ackonish
Rumpelstiltskin Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Izbacite vizuelni deo i ono trcanje kao robot i shvaticete da ste u zabludi. Plus statsi
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 (edited) Izbacite vizuelni deo i ono trcanje kao robot i shvaticete da ste u zabludi. Plus statsi Ma ti izgleda imas procenat od naredne prodaje malog Mrke :P A salu na stranu odavno nismo imali spica, pa jos nase dete koji je dao 6 golova u polusezoni, sa mogucnoscu da poveca saldo za jos jedan, mozda 2 komada ;) Edited November 3, 2016 by Kec u Nisu ljudi kec uNisu
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Jeste, Teorija mu je bila, Pazar - Rad 3z3, Radnički - Spartak i mislim da je natezao, mi i Javor... Oću i ja da se uključim u diskusiju :) Arsić, Caki... Njih dvojica kad god su igrali zajedno, vezni red je bio najbolji. Zbog njih sam i tvrdio na početku sezone, da Radnički ima najbolji vezni red... A za tebe Acko sam bio ubedjen da ces da kazes Ivanov :D
Recommended Posts