Captain_Darling Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 "...све пијано, дрогирано за Раднички навијамо..." "Гол, гол, гол. само један гол, па да целу ноћ пиво пијемо..."
fetboj Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 Bulat, Stankovic i Aca kapiten nam dobili cetvrte zute sa Vojvodinom. Njima Karisik dobio cetvrti zuti sa Vozdovcem proslo kolo. Bice prteno.
Constantin Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 Bulat, Stankovic i Aca kapiten nam dobili cetvrte zute sa Vojvodinom. Njima Karisik dobio cetvrti zuti sa Vozdovcem proslo kolo. Bice prteno. Moguće je da će štoperski par činiti Ignjatović-Stevanović...bekovski Raul-Radivojević. Možda Caki bude spreman pa vezni red bude izgledao Toti, Arsa, Caki, a napad kao protiv Voše, Pirke, Pavkov, Mrka. Medjutim, Rastavac ne bi bio Mima ;) kad ne bi izvukao nekog "keca iz rukava", a kako već ume da "proizvodi" univerzalce, samo on će znati prvih 11 u nedelju...
Boki Nis Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 Moguće je da će štoperski par činiti Ignjatović-Stevanović...bekovski Raul-Radivojević. Možda Caki bude spreman pa vezni red bude izgledao Toti, Arsa, Caki, a napad kao protiv Voše, Pirke, Pavkov, Mrka. Medjutim, Rastavac ne bi bio Mima ;) kad ne bi izvukao nekog "keca iz rukava", a kako već ume da "proizvodi" univerzalce, samo on će znati prvih 11 u nedelju...Ja mislim da ce pre da stavi Kartala u paru s Ignjatovicem... Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Constantin Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 Ja mislim da ce pre da stavi Kartala u paru s Ignjatovicem... Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока Ne znam. Do sada je Šilo imao uvek prednost ispred njega. Protiv Vojvodine su obojicca bili na klupi, a Mima je uveo Šila umesto Radoša...odatle mi je to.
Redrooster Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 Screenshot_2016-10-30-19-19-35.png Majstori jel ste za jedno Nisko? Screenshot_2016-10-30-19-19-49.png Pa jel ga kaci? Slikao sam u kola "za deportaciju" :)
Redrooster Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 https://m.youtube.com/watch?v=stpaq27-V70 ?
Constantin Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 Iznogud :) To je pozdrav Za sve koji bi hTeli da buDu Sultani umeSto Sultana (Kalif umesto Kalifa)...al netje da može ;)
Constantin Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 https://m.youtube.com/watch?v=stpaq27-V70 ?
Redrooster Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 (edited) Ama znam nego volim varijacije ;) Ti si tatko na jaganjci Edited November 1, 2016 by Redrooster
Constantin Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 Ama znam nego volim varijacije ;) Ti si tatko na jaganjci Kako reče, da te citiram "Neuništiv"...a za ovo tatko na jaganjci će se još razgovaramo ;)
Constantin Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 Gde je nestao "požarni"...znam da na "letište" sigurno nije otišao...
Recommended Posts