Jump to content
IGNORED

FK Radnički Niš 2016/2017

Dali_man

Recommended Posts

Posted

I priznajem, priznajem, priznajem, priznajem da sam neupotrebljiv

• Replies 8.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Rumpelstiltskin

1500

• Constantin

1093

• MaErAkLoIJA

825

• Матрикс

795

Posted

Nemoj da tuguješ...dodje i to vreme :D

Posted

Nemoj da tuguješ...dodje i to vreme :D

Uzese mi malopre dozvolu do nove godine. Ima ostavljam dnevno po 200 posta. PPP server mora pasti.

Posted

Ako ti je za utehu...možeš slobodno i Hebu malo da batališ.

P.S. Zato li te tol'ko pimpek napinje od jutros :P

Posted

Ako ti je za utehu...možeš slobodno i Hebu malo da batališ.

P.S. Zato li te tol'ko pimpek napinje od jutros :P

nja

Posted

Eto inače razloga da častiš...već spominjana "čačkalica" ;)

Posted

Kakva cckalica, aman. Odo na neplaceno duj meseci. Ozbiljan atak. Mozda se propijem. Mada i heroin dolazi u obzir. Ima jedan ortak iz kraja, navuko se ko konj, kazu da mu je do jaja.

Posted (edited)

Frižider ne smem cel dan da otvorim, stra me i tamo da nema slika s moje ime :)

Edited by ackonish
Posted

Kakva cckalica, aman. Odo na neplaceno duj meseci. Ozbiljan atak. Mozda se propijem. Mada i heroin dolazi u obzir. Ima jedan ortak iz kraja, navuko se ko konj, kazu da mu je do jaja.

Znači moram da te uzmem na starateljstvo do Svetog Savu...?...Idemo u Ivanjicu ?
Posted

Znači moram da te uzmem na starateljstvo do Svetog Savu...?...Idemo u Ivanjicu ?

Idemo. Sad imam sve vreme ovoga sveta.

Posted (edited)

Samo da pozdravim dežurne seronje što su šiljili patku i slali me na desktop sa mojim opkladama. Da kritikujete znate, al kad sve prođe kak treba, shuneli.

Ajmo, plaketu i priznanje.

Sad trazis plaketu i priznanje a prosle godine suneli ?!?!?!

Eeee moj Rumpel....

Edited by MaErAkLoIJA
Posted

Sad trazis plaketu i priznanje a prosle godine suneli ?!?!?!

Nista suneli. Dostojanstveno sam podneo poraz i nosao Lalata. Sta se to tebe smatra ?

Posted

Idemo. Sad imam sve vreme ovoga sveta.

Mogao bi i moderator da budeš. I pazi nemoj da zaboraviš na rok. Ne budi kao ja. Kad su mi uzeli sve kategorije na godinu dana, ja sam to zaboravio, vozio sam i svoja i službena kola bez da povratim vozačku. Meni je ista bila na čuvanju "kod njih"...????
Posted

Mogao bi i moderator da budeš. I pazi nemoj da zaboraviš na rok. Ne budi kao ja. Kad su mi uzeli sve kategorije na godinu dana, ja sam to zaboravio, vozio sam i svoja i službena kola bez da povratim vozačku. Meni je ista bila na čuvanju "kod njih"...

Malko se od tada poostrila kaznena politika u ZOBS ... Od kakvu moderaturu pricas ? 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...