Rumpelstiltskin Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 I priznajem, priznajem, priznajem, priznajem da sam neupotrebljiv
Rumpelstiltskin Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 Nemoj da tuguješ...dodje i to vreme :D Uzese mi malopre dozvolu do nove godine. Ima ostavljam dnevno po 200 posta. PPP server mora pasti.
Constantin Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 Ako ti je za utehu...možeš slobodno i Hebu malo da batališ. P.S. Zato li te tol'ko pimpek napinje od jutros :P
Rumpelstiltskin Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 Ako ti je za utehu...možeš slobodno i Hebu malo da batališ. P.S. Zato li te tol'ko pimpek napinje od jutros :P nja
Constantin Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 Eto inače razloga da častiš...već spominjana "čačkalica" ;)
Rumpelstiltskin Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 Kakva cckalica, aman. Odo na neplaceno duj meseci. Ozbiljan atak. Mozda se propijem. Mada i heroin dolazi u obzir. Ima jedan ortak iz kraja, navuko se ko konj, kazu da mu je do jaja.
Rumpelstiltskin Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 Acko, jos malo na Daily News ce ti vidjamo ime http://sport.blic.rs/fudbal/domaci-fudbal/vandalizam-u-nisu-novosadani-razlupali-svlacionicu-a-radnicki-oprostio-divljanje-i/03fdygs
ackonish Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 (edited) Frižider ne smem cel dan da otvorim, stra me i tamo da nema slika s moje ime :) Edited October 31, 2016 by ackonish
Constantin Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 Kakva cckalica, aman. Odo na neplaceno duj meseci. Ozbiljan atak. Mozda se propijem. Mada i heroin dolazi u obzir. Ima jedan ortak iz kraja, navuko se ko konj, kazu da mu je do jaja.Znači moram da te uzmem na starateljstvo do Svetog Savu...?...Idemo u Ivanjicu ?
Rumpelstiltskin Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 Znači moram da te uzmem na starateljstvo do Svetog Savu...?...Idemo u Ivanjicu ? Idemo. Sad imam sve vreme ovoga sveta.
MaErAkLoIJA Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 (edited) Samo da pozdravim dežurne seronje što su šiljili patku i slali me na desktop sa mojim opkladama. Da kritikujete znate, al kad sve prođe kak treba, shuneli. Ajmo, plaketu i priznanje. Sad trazis plaketu i priznanje a prosle godine suneli ?!?!?! Eeee moj Rumpel.... Edited October 31, 2016 by MaErAkLoIJA
Rumpelstiltskin Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 Sad trazis plaketu i priznanje a prosle godine suneli ?!?!?! Nista suneli. Dostojanstveno sam podneo poraz i nosao Lalata. Sta se to tebe smatra ?
Constantin Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 Idemo. Sad imam sve vreme ovoga sveta.Mogao bi i moderator da budeš. I pazi nemoj da zaboraviš na rok. Ne budi kao ja. Kad su mi uzeli sve kategorije na godinu dana, ja sam to zaboravio, vozio sam i svoja i službena kola bez da povratim vozačku. Meni je ista bila na čuvanju "kod njih"...????
Rumpelstiltskin Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 Mogao bi i moderator da budeš. I pazi nemoj da zaboraviš na rok. Ne budi kao ja. Kad su mi uzeli sve kategorije na godinu dana, ja sam to zaboravio, vozio sam i svoja i službena kola bez da povratim vozačku. Meni je ista bila na čuvanju "kod njih"... Malko se od tada poostrila kaznena politika u ZOBS ... Od kakvu moderaturu pricas ?
Recommended Posts