Jump to content
IGNORED

FK Radnički Niš 2016/2017

Dali_man

Recommended Posts

Posted

Van pogona 4 veznjaka.... Mnogo bre u pičku majčinu

• Replies 8.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Rumpelstiltskin

1500

• Constantin

1093

• MaErAkLoIJA

825

• Матрикс

795

Posted

Повлачи опкладу док је време, ово није регуларна ситуација. Биће тешко и бод освојити...

Posted

Nema sad, taknuto maknuto kažu šahisti. De de, mi jedino sami sebe da pobedimo možemo, od Trulića i Roćka ja se ne bojim

Posted

Kako je dobro videti te opet?

Slomiti ruke i oba ramena...? :)

:)  Kome ?  

Posted

Otkud vam to da su van stroja? Proverena informacija ili ... ??? I sta je sa Stanojevicem?

Posted

Otkud vam to da su van stroja? Proverena informacija ili ... ??? I sta je sa Stanojevicem?

Caki, Stanoje, Popara, Krstic. Ovi prva dvojica na osnovu Ackovih tvrdnji ...

Posted

Значи средина Арсић, Тоти и Станковић или Алекса Јовановић?

Posted

Zaebana situacija kapetane. S Lalatom cemo morati malo i po visini. Cenim ga Stankovic na beka, Balvan na stopera sa Radosem, Leka nazad, Toti vise napred ... U picku majcinu

Posted (edited)

Онда...

Бајић

Раул  "Балван"   Радош  Станковић

Лека

Арсић                 Тоти

Мрка                                  Аца

Павков

У сваком случају, много смо танки на средини а бојим се да ће баш ту утакмица да се одлучи.

Edited by Captain_Darling
Posted

Dobar intervju, posebno me raduje sto su izgleda igraci usvojili Rastavcevu filozofiju, gotovo da razmisljaju kao jedan :D

Konacno da vidimo i Poparu. Mislim da ce odigrati neki minut do kraja jesenjeg dela i u prolece kada prodje pripreme bice nam verovatno najvece pojacanje.

Ako prodamo nekog igraca a verovatno da cemo prodati i uz jos jednog prekaljenog asa mozemo mnogo cemu da se nadamo.

Necu da licitiram, rano je... al moram :D... Kada bi dosao Sasa J iz Lucana ili cak Alivodic mislim da bi imali tim koji bi u svakom trenutku imao na terenu igraca koji moze da dobije utakmicu. U tom slucaju odsustvo pojedinih igraca ne bi donelo tolike oscilacije jer su ovi igraci kadri da sami nose ekipu.

Cinimi se da Alivodic i S,Jovanovic gadjaju inostranstvo,a da su im klubovi iz SL,opcija ako ne nadju nista preko grane.

Sto se tice odlazaka,nema Boga da zadrzimo Mrku po meni.

Mozda Raul zapali i to je to. Potpisujem da ce svi ostati.

Mogli bi da se osvrnemo na Kosovica iz Partizana,Avramovskog iz CZ i Zoric iz AEK-a (nije odigrao ni jednu utakmicu do duse) .

Posted

Онда...

Бајић

Раул "Балван" Радош Станковић

Лека

Арсић Тоти

Мрка Аца

Павков

У сваком случају, много смо танки на средини а бојим се да ће баш ту утакмица да се одлучи.

Mozda ce Aca© u sredini,a D.Zivkovic na boku

Posted

Druga opcija eventualno

Бајић

Раул "Балван" Радош Радивојевић

Станковић

Арсић Тоти

Мрка Аца

Павков

Posted

Све у свему, сечи уши крпи дупе ситуација

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...