Jump to content

FK Radnički Niš 2016/2017

Featured Replies

Najbolje bi bilo kad bi ignorisali na max i istok i zapad zbunio bi se,ali tesko pored vrele juznjacke krvi...

• Replies 8.7k
  • Views 386.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

On 24. 10. 2016. at 14:35, Rumpelstiltskin said:

Lalat mora pasti .... Malo vere drugovi, malo vere.

More da zajebes ti sa te opklade, znas li koliko je tesko bilo gledati te celu polusezonu???

Na kraju si se i zaboravio, da te nisam podsetio da menjas avatar jos bi ga nosio!!! Zamalo da se Lalatonizujes :D

Mani da mucis ove ljude ovde nego opklada pa si ga kacite na desktop pozadinu......

A vere ko u boga četresosme .........

On 24. 10. 2016. at 14:32, Dali_man said:

Izbaksuziras li i ovaj put, ce budes nataknut na mojega, sa sve avatar   :fantom:

I na još jednoga  :thumbsup:

On 24. 10. 2016. at 14:35, Rumpelstiltskin said:

Lalat mora pasti .... Malo vere drugovi, malo vere.

I s tebe se slažem ;)

Кој ће буде натакнут, Лалат или Румпел, питање је сад...  :s_d:

On 24. 10. 2016. at 16:02, Captain_Darling said:

Кој ће буде натакнут, Лалат или Румпел, питање је сад...  :s_d:

Obojica.... :s_c:

Majko moja, kakav incest. Gledaču, kako bi sačuvao Nešinu i svoju pozadinu, isključivo ka iksu ...

On 24. 10. 2016. at 16:07, Rumpelstiltskin said:

Majko moja, kakav incest. Gledaču, kako bi sačuvao Nešinu i svoju pozadinu, isključivo ka iksu ...

Nije incest...zna se kako se to zove i šta će dobiješ :P

Ja mislio mi smo ovde porodica ☹

• Author
  On 24. 10. 2016. at 16:07, Rumpelstiltskin said:

More kakav crni iks. Ni toj te nece povadi. Sam pobeda il ga shiljim.

On 24. 10. 2016. at 16:53, Rumpelstiltskin said:

Ja mislio mi smo ovde porodica ☹

ff3df7ef696eed5a6ea51939a49c14f6.jpg

ili

207-tony-and-the-guys-the-sopranos.jpg

Edited by Legenda

Ja i pacovski se okladismo na dan kad je ovaj svet, doduše iz totalno drukčije perspektive, pre solidnih 42 godine ugledala moja malenkost. Obećavam u slučaju pobede da ču biti milostiv. Isto očekujem i zauzvrat.

Od mangupa iz svojih redova se, pak, tesko mogu necemu nadati sem penetracije. Ulog je preveliki. 

Rastaaaaaaa 0-0-4 sa seronjom. Za tvoju cast, ime i statistiku a  za moju guzicu, do pobedeeeeeeeeee

Edited by Rumpelstiltskin

Е па нек си нам жив и здрав јо макар 2 пута по толико и да сваки од тих рођендана славиш са нама. И да Бог да никад да не мењаш аватар  :thumbup:

On 24. 10. 2016. at 17:12, Rumpelstiltskin said:

Ja i pacovski se okladismo na dan kad je ovaj svet, doduše iz totalno drukčije perspektive, pre solidnih 42 godine ugledala moja malenkost...SUVO NEŠTO matori :fantom:

• Author
  On 24. 10. 2016. at 17:12, Rumpelstiltskin said:

Ja i pacovski se okladismo na dan kad je ovaj svet, doduše iz totalno drukčije perspektive, pre solidnih 42 godine ugledala moja malenkost. Obećavam u slučaju pobede da ču biti milostiv. Isto očekujem i zauzvrat.

Od mangupa iz svojih redova se, pak, tesko mogu necemu nadati sem penetracije. Ulog je preveliki. 

Rastaaaaaaa 0-0-4 sa seronjom. Za tvoju cast, ime i statistiku a  za moju guzicu, do pobedeeeeeeeeee

85a8ca8c8e09cd252058ebf82a0f3f54.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout