Redrooster Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 Najbolje bi bilo kad bi ignorisali na max i istok i zapad zbunio bi se,ali tesko pored vrele juznjacke krvi...
MaErAkLoIJA Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 Lalat mora pasti .... Malo vere drugovi, malo vere. More da zajebes ti sa te opklade, znas li koliko je tesko bilo gledati te celu polusezonu??? Na kraju si se i zaboravio, da te nisam podsetio da menjas avatar jos bi ga nosio!!! Zamalo da se Lalatonizujes :D Mani da mucis ove ljude ovde nego opklada pa si ga kacite na desktop pozadinu......
Rumpelstiltskin Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 A vere ko u boga četresosme .........
Constantin Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 Izbaksuziras li i ovaj put, ce budes nataknut na mojega, sa sve avatar I na još jednoga Lalat mora pasti .... Malo vere drugovi, malo vere. I s tebe se slažem ;)
Captain_Darling Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 Кој ће буде натакнут, Лалат или Румпел, питање је сад...
Constantin Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 Кој ће буде натакнут, Лалат или Румпел, питање је сад... Obojica....
Rumpelstiltskin Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 Majko moja, kakav incest. Gledaču, kako bi sačuvao Nešinu i svoju pozadinu, isključivo ka iksu ...
Constantin Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 Majko moja, kakav incest. Gledaču, kako bi sačuvao Nešinu i svoju pozadinu, isključivo ka iksu ... Nije incest...zna se kako se to zove i šta će dobiješ :P
Dali_man Posted October 24, 2016 Author Posted October 24, 2016 Majko moja, kakav incest. Gledaču, kako bi sačuvao Nešinu i svoju pozadinu, isključivo ka iksu ... More kakav crni iks. Ni toj te nece povadi. Sam pobeda il ga shiljim.
Constantin Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 (edited) Ja mislio mi smo ovde porodica ☹ ili Edited October 24, 2016 by Legenda
Rumpelstiltskin Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 (edited) Ja i pacovski se okladismo na dan kad je ovaj svet, doduše iz totalno drukčije perspektive, pre solidnih 42 godine ugledala moja malenkost. Obećavam u slučaju pobede da ču biti milostiv. Isto očekujem i zauzvrat. Od mangupa iz svojih redova se, pak, tesko mogu necemu nadati sem penetracije. Ulog je preveliki. Rastaaaaaaa 0-0-4 sa seronjom. Za tvoju cast, ime i statistiku a za moju guzicu, do pobedeeeeeeeeee Edited October 24, 2016 by Rumpelstiltskin
Captain_Darling Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 Е па нек си нам жив и здрав јо макар 2 пута по толико и да сваки од тих рођендана славиш са нама. И да Бог да никад да не мењаш аватар
Redrooster Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 Ja i pacovski se okladismo na dan kad je ovaj svet, doduše iz totalno drukčije perspektive, pre solidnih 42 godine ugledala moja malenkost...SUVO NEŠTO matori
Dali_man Posted October 24, 2016 Author Posted October 24, 2016 Ja i pacovski se okladismo na dan kad je ovaj svet, doduše iz totalno drukčije perspektive, pre solidnih 42 godine ugledala moja malenkost. Obećavam u slučaju pobede da ču biti milostiv. Isto očekujem i zauzvrat. Od mangupa iz svojih redova se, pak, tesko mogu necemu nadati sem penetracije. Ulog je preveliki. Rastaaaaaaa 0-0-4 sa seronjom. Za tvoju cast, ime i statistiku a za moju guzicu, do pobedeeeeeeeeee
Recommended Posts