merosina Posted October 23, 2016 Posted October 23, 2016 Mislio sam da i on nastupa za omladince. Nikakav info o Cakiju? Jbm. ti od slatkih muka ko ce od Popare, Cakija i Arsica da igra a ko da greje klupu, spali smo samo na Arsica. :( Mislim da je Letonac ili Litvanac sa svoj godinama presisao,da ne moze da igra sa omladincima. Izgleda da je bio promasena insvesticija.Mada nije realno da Acu©,D.Zivkovica,Mrkj i Apostola izbaci iz konkurencije :) Sto se tice "slatkih" muka,evidentno je da ih imamo na poziciji krila. Sto se tice centralnog veznog reda,sve si rekao.Mada od proleca,nadam se da necemo imati taj problem. Samo nzm da li ce Popara odraditi zimske pripreme,jer koliko mi se cini da je pisalo da on izlazi iz povrede negde u februaru-martu. Tako da ce biti pravi tek od naredne sezone (nazalost).
Dali_man Posted October 23, 2016 Author Posted October 23, 2016 (edited) Mislim da je Letonac ili Litvanac sa svoj godinama presisao,da ne moze da igra sa omladincima. Izgleda da je bio promasena insvesticija.Mada nije realno da Acu©,D.Zivkovica,Mrkj i Apostola izbaci iz konkurencije :) Sto se tice "slatkih" muka,evidentno je da ih imamo na poziciji krila. Sto se tice centralnog veznog reda,sve si rekao.Mada od proleca,nadam se da necemo imati taj problem. Samo nzm da li ce Popara odraditi zimske pripreme,jer koliko mi se cini da je pisalo da on izlazi iz povrede negde u februaru-martu. Tako da ce biti pravi tek od naredne sezone (nazalost). Nisam siguran da li su u pitanju 6 nedelja ili 6 meseci. U svakom slucaju bacena ova polusezona za njega. Edited October 23, 2016 by Dali_man
Constantin Posted October 23, 2016 Posted October 23, 2016 Letonac je rodj.1996. Caki ima problem sa mišićem...sutra će se znati podrobnije. Nadam ga se za Vošu. Bićemo u problemu oko tima u nedelju...češ,češ.
Dali_man Posted October 23, 2016 Author Posted October 23, 2016 Letonac je rodj.1996. Caki ima problem sa mišićem...sutra će se znati podrobnije. Nadam ga se za Vošu. Bićemo u problemu oko tima u nedelju...češ,češ. Nije valjda da se jos neko zali na povredu?
Constantin Posted October 23, 2016 Posted October 23, 2016 Remi sa Kruševljanima http://www.sportlend.com/fkradnickinis-omladinci/vest/prikaz?id_vesti=9307
Redrooster Posted October 23, 2016 Posted October 23, 2016 Nek pomere tekmu ranije oko 14-15h radim u drugu :)
Constantin Posted October 23, 2016 Posted October 23, 2016 Nije valjda da se jos neko zali na povredu? Malo li ih ima..?
ackonish Posted October 23, 2016 Posted October 23, 2016 Caki sutra na pregled pa ćemo znati više. Arsa upravo sada na SOS kanalu gostuje u "Srpski fudbalski maraton"...
ackonish Posted October 23, 2016 Posted October 23, 2016 Blic je nedavno u tekstu o Nešku MIlovanoviću stavio sliku Nenada Milovanovića... a da vlada totalna kurcobolja govori i to što su u štampu pustili tekst sa pogrešnim grbom... mesto našeg, osvanuo grb RKG...
pbg12345 Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 svratio da vidim kakva je atmosfera pred vikend da li je nis spreman za dolazak najveceg strucnjaka domaceg fudbala? za jednog forumasa sa ovog topika sa sigurnoscu znam da mu se posebno raduje :)
Rumpelstiltskin Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 svratio da vidim kakva je atmosfera pred vikend da li je nis spreman za dolazak najveceg strucnjaka domaceg fudbala? za jednog forumasa sa ovog topika sa sigurnoscu znam da mu se posebno raduje :) Ovde mu se svi raduju, ali samo jedan je spreman, ponovo, da rizikuje avat, samo da ti skine tog pacova ;)
Rumpelstiltskin Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 Dogovoreno Do kraja polusezone da se nosi? Jasta brate
Dali_man Posted October 24, 2016 Author Posted October 24, 2016 (edited) Ovde mu se svi raduju, ali samo jedan je spreman, ponovo, da rizikuje avat, samo da ti skine tog pacova ;) Izbaksuziras li i ovaj put, ce budes nataknut na mojega, sa sve avatar Edited October 24, 2016 by Dali_man
Rumpelstiltskin Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 Izbaksuziras li i ovaj put, ce budes nataknut na mojega, sa sve avatar Lalat mora pasti .... Malo vere drugovi, malo vere.
Recommended Posts