fetboj Posted October 22, 2016 Posted October 22, 2016 (edited) Realan rezultat. Po Rastinim planovima u sledece 2 utakmice nam treba jos samo bod. Jel zna neko sta je sa Cakijem bilo? Edited October 22, 2016 by fetboj
Captain_Darling Posted October 22, 2016 Posted October 22, 2016 gospodin nikolić je prolupao Немој да кудиш вашег тренера, видиш да човек зна шта прича...
MaErAkLoIJA Posted October 22, 2016 Posted October 22, 2016 Mnogo gresaka, igraci i igra do neprepoznavanja... Mislim da nikada nismo upali u vecu krizu igre a ujedno da nas prate dobri rezultati. Mnoge stvari kroz prvenstvo se nisu bas poklopile na nasu stranu. Glupi crveni protiv Spartaka i dalji tok utakmice, provala oblaka protiv Borca kada su bili najgori i delili bodove i sakom i kapom pa promena trenera i ocajnicki trzaj Novog pazara i sl... Nesreca je i sto smo sa ovakvom igrom usli u seriju teskih utakmica. Dobra stvar je Toti koji polako sazreva i vec od sledece sezone bi smo mogli da se oslonimo na njega.
Rumpelstiltskin Posted October 22, 2016 Posted October 22, 2016 Statijaznam Bajic Raul Rados Stankovic Radivojevic Stanojevic Caki Arsic Mrka Pavkov Aca mene me ujka Zutko iz Cokot naucio da ako se sam na pofalis, niko se nece seti molim lepo
Captain_Darling Posted October 22, 2016 Posted October 22, 2016 dvaput Ако ниси уплатио бар једну црвену боље си ћути.
Rumpelstiltskin Posted October 22, 2016 Posted October 22, 2016 Ако ниси уплатио бар једну црвену боље си ћути. ne kladim, scu ...
Captain_Darling Posted October 22, 2016 Posted October 22, 2016 ne kladim, scu ... Ништа, узми си пуцке Зоне.
Rumpelstiltskin Posted October 22, 2016 Posted October 22, 2016 Sve u svemu, lose kolo za nas, Vosa otisla, Carapani nas prestigli, prazilukovici prisli ...
Captain_Darling Posted October 22, 2016 Posted October 22, 2016 Главни "пропуст" је реми са Чарапанима на Чаиру, имали би исти број бодова као Партизан а Напредак би каскао 2 бода иза. А ако ћемо реално, како играмо месец и по уназад, мож' се шутирамо у дупе од среће са тренутном ситуацијом на табели.
Recommended Posts