Constantin Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 Lepa vest! Na sajtu kluba stoji subota 17 h sa Backom , nadam se da nece nista menjati !? U ovo vreme u ovim bojama....itt
Rumpelstiltskin Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 (edited) Ako se nas neko seti na dan bezbednosti, setio se, ako se ne seti, nikom nista mrsupickumaterinusvevamjebemraspalo Edited October 12, 2016 by Rumpelstiltskin
Redrooster Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 (edited) Ako se nas neko seti na dan bezbednosti, setio se, ako se ne seti, nikom nista mrsupickumaterinusvevamjebemraspalo zasto drzava da dobije stadion kad mogu paraziti.... Edit:zna se kome treba da se blamira u evropi,a po mogucstvu ce biti ustupljeni i ostalim sirocicima ako se pukom srecom plasiraju u neko inostrano takmicenje...tuga Edited October 12, 2016 by Redrooster
Redrooster Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 Mada bi moglo i nama da kapne malo od tog kolaca da dovrsimo zapadnu tribinu
Rumpelstiltskin Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 Mi zadnjih 5 kola od Backe osvojili samo 1 bod vise ... treba biti oprezan iako se kladionice izvaljuju sa velike kvote ...
fetboj Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 Mi zadnjih 5 kola od Backe osvojili samo 1 bod vise ... treba biti oprezan iako se kladionice izvaljuju sa velike kvote ... Backa od pocetka sezone osvojila 0 bodova na gostovanjima.
Dali_man Posted October 13, 2016 Author Posted October 13, 2016 Mi zadnjih 5 kola od Backe osvojili samo 1 bod vise ... treba biti oprezan iako se kladionice izvaljuju sa velike kvote ... Backa ce osvoji onoliko bodova u subotu, koliko im mi damo.
Rumpelstiltskin Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 (edited) Dobro, dobro, ja sam' da odrzim epitet najmracnijeg na temi ... Edited October 13, 2016 by Rumpelstiltskin
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 Plasim se ovakvih utakmica gde mnogo vise moze da se izgubi nego dobije (iako se u svakoj dobijaju po 3 boda za pobedu)... Secate se kako smo na misice dobili Surdulicu pre 2 kola i kako su se oni valjali 75 min a igralo se celih 15 min, tako da.... Plus su bar meni u secanju utakmice sa Donjim sremom i ta mucenja u vise navrata kuci sa po 1;1... Sve u svemu uvek optimista, i neka junak bude Pavkov, decko mnogo radi na terenu i zasluzuje da mu se poveca golgeterski saldo . Svi na Cair u subotu, i gledajte da se uslihtate:) ovom sto se u Srbiji pita za sve i svasta, pa mozda i dobijemo zapad i da najzad kompletiramo stadion! A ako pocnemo da gubimo, zna se Vucicu pederu :D
Recommended Posts