Jedan je Real Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 Secnulo mi malo, ali mislim da je Stanojevic
Med Livadski Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 Radivojevic bacio bombu u Brestovac :)Za komentatora jos postoji Jugoslavija. Brestovcani igraju sa drugim sastavom, nisu nas ocekivali sad, vec proslu reprezentativnu pauzu.
fetboj Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 Konacno pravi sut, sve do tad bili kilavi sutevi. Dusan Zivkovic je bio dobar, steta za ovo na kraju sto nije poslao u peterac verovatno bi ga munuo neko.
Redrooster Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 Tradicionalno neugodna ruska skola,vise se igralo na nasoj polovini,a mi smo cekali svoje sanse,gol ni-izcega.Dobri smo s obzirom na sastav.
Rumpelstiltskin Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 Utakmica se igra od 17h Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока Al me isprzi Boki, ko mekiku ....
Boki Nis Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 Izviini Rumpi...ja videh na kladionicu....reko oni merodavni.....i ja sad stigoh [emoji20] Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Jedan je Real Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 http://fkradnickinis.rs/remi-nislija-u-brestu/ Utakmica je bila dosta različita u odnosu na one iz našeg prvenstva. Igralo se tvrdo, čvrsto, sa puno duela i ono što me raduje, video sam da u svemu možemo da se nosimo sa njima. Objektivno, kada se sve sabere, mi smo bili bolji rival u ovoj utakmici. Ona rezultatski nije završena u našu korist, ali iz nje smo izvvukli brojne benefite. Generalno, imamo razloga da budemo zadovoljni, jer smo načinili pomak u nekom razvojnom projektu koji smo zacrtali. I čim idemo unapred, to nas raduje. Drago mi je što smo došli ovde i što smo se prezentovali na jedan lep način – rekao je šef struke Nišlija odmah po završetku meča, a potom je nabrojao i dobitke sa ove utakmice: Mali Leka (Jovanović) je imao priliku da igra svih 90 minuta i sigurno je da će to koristiti i njemu i nama, videli smo koliko i šta može Miloš Radivojević na obe bekovske pozicije… Stanojević sve više pokazuje kvalitet unutar te pozicije koju pokriva, videli smo i Petrovića i Stankovića koji sve više i bolje igraju na centralnim bekovima što nije jednostavno, jer smo navikli da ih upotrebljavamo na bočnim pozicijama. Arsić je i trkom i nekim idejnim rešenjima pokazao kvalitet… Sve u svemu, da sad ne nabrajam pojedinačne učinke, možemo da budemo veoma zadovoljni onim što je Radnički prikazao i pokazao u Brestu – rekao je Rastavac nakon remija sa Dinamom, osmoplasiranim timom beloruskog prvenstva.
Jedan je Real Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 http://www.pictaram.com/media/1356587084038975389_1253576128 - gol Radivojevica
Redrooster Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Petko vika Brestovac 2 http://fkradnickinis.rs/radnicki-u-belorusiji-2/
Redrooster Posted October 10, 2016 Posted October 10, 2016 I takoj promajamo se do istocni blok i vrnumo se u kolotecinu seoske lige srbije.Dolazi nam tradicionalno neugodna backa sto ima 3 srca junacka.Na krilima dobre partije vracaju se najiskusniji i najstandardniji u tim.Od zadnje tekme dosta je zaladilo ce vidimo kako ce se drastican pad temperature odraziti na nase junake!Vec sada treba razmisljati o lavoru i sta i kako,ja bi skakao za 4 boda za ove dve tekme ali...lopta je okrugla ne moz se uhvati nema drsku ce vidimo
Rumpelstiltskin Posted October 10, 2016 Posted October 10, 2016 Ce bude pripirevka protiv Backe, vide Dusana Zivkovica na palilulsku rampu danas, podigo pare s bankomat, cca 10 iljadarke. Bila plata
Recommended Posts