Redrooster Posted October 3, 2016 Posted October 3, 2016 Sam si si otiso,sam si se vratio kad bi te razumeo Frojd bi onda bio! Kuj be da te tera svi smo ovde Nasi,napisi be od koji si za olovku se maši! Do juce si na drugi forum visio, Sta se s'teb desava klimax te cepio? Nemo da begas,da pravis idenje, Celo drustvo ovde ceka izvinjenje ;)
Constantin Posted October 3, 2016 Posted October 3, 2016 ПАЗАР КАО БЕРМУДСКИ ТРОУГАОisto to-malo drugačije + video sa utakmice iz arhive http://fkradnickinis.rs/pazar-kao-bermudski-trougao/
Captain_Darling Posted October 4, 2016 Posted October 4, 2016 Опет ће нам проблем направити утакмице против тимова који су тренутно иза нас, водећу тројку тешко можемо да угрозимо са оваквом топло-хладно формом. Наш циљ ове сезоне треба да буде 4. место (и да се молимо Богу да неко од прва 3 освоји куп) а опасно близу су на Напредак и Младост. Са Напредком већ имамо "лош" резултат тако да они имају неку предност у међусобним сусретима, а мора се признати и да играју одличан фудбал... Имамо ми тешке утакмице у наредном периоду са прва 3 тима са табеле али и остали ће играти са њима, Морамо бити максимално концентрисани за остале утакмице и да ту направимо разлику, надам се да ће ова "жута минута" напокон да нас прође, у лошој смо играчкој форми.
Redrooster Posted October 6, 2016 Posted October 6, 2016 Ima neke slike od danaske iz bg kuj slikuvao? Sto se ne kace? Ko ce ni izvestava iz belu rusiju?
Rumpelstiltskin Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 (edited) Ima neke slike od danaske iz bg kuj slikuvao? Sto se ne kace? Ko ce ni izvestava iz belu rusiju? eve ti Edited October 7, 2016 by Rumpelstiltskin
Redrooster Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 Video sam slike na fb zato sam i radoznao,nekako mi se cini da u tom pogledu svako forsira svoje ako me razumete.
Rumpelstiltskin Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 Video sam slike na fb zato sam i radoznao,nekako mi se cini da u tom pogledu svako forsira svoje ako me razumete. Ja se u poeziju nikad nesum razumeo, ako me razumes ;)
Rumpelstiltskin Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 Jesenjin cuci u svakom od nas i ceka pravi cas
Redrooster Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 Samo treba ispliva to iz tebe :) posle pesme idu kao sa česme :)
Med Livadski Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 Usvojene su izmene i dopune o finansiranju klubova u Nisu, ono oko cega su se skoro svi politicari slozili da Radnicki treba da bude klub od posebnog interesa, sto donosi vece novce. Azilante hoce da smeste u odmaraliste Divljana, mozda nadjemo tamo golgetera
Recommended Posts