Jump to content

FK Radnički Niš 2016/2017

Featured Replies

.

Edited by fetboj

• Replies 8.7k
  • Views 388.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

• Author

Jel ima nekog novosadskog trenera da je Rasta dobio od kad je na nasoj klupi? Kosanovic, Lalatovic sad Govedarica...

On 2. 10. 2016. at 18:18, Dali_man said:

Jel ima nekog novosadskog trenera da je Rasta dobio od kad je na nasoj klupi? Kosanovic, Lalatovic sad Govedarica...

pa bese Kosana prosle godine, 3-1 ?

• Author
  On 2. 10. 2016. at 18:20, Rumpelstiltskin said:

pa bese Kosana prosle godine, 3-1 ?

Kog je Kosan tad trenirao?

On 2. 10. 2016. at 18:21, Dali_man said:

Kog je Kosan tad trenirao?

pa valjda ove sto nas nategose sad ..... nisam siguran, al bese neko pcuvanje, sjecam se. Ascerin prvenac tekma

Vajdismo 4 žuta kartona  :mellow:

"odlicni sudija svirao je kraj" jebem te ligo

On 2. 10. 2016. at 18:29, Legenda said:

Vajdismo 4 žuta kartona  :mellow:

Malo li je ... Samo jako  :frust:

Bio u pravu Med, nadam se da je uplatio tiket :D

Mr Burns dahće za vratom ...

Nikada se ne bih kladio protiv nas !

Ne mozemo stalno da pobedjujemo i ovo nije kiks, cini mi se da smo mi otisli u nevreme na ovaj mec. Jedini kiks smo imali protiv Napretka kada govorim o ligaskim utakmicama. Da smo ih dobili tabela bi i dalje lepo izgledala :)

Cinjenica je da nismo u situaciji da istrpimo veliki broj odsutnih igraca. Aca je jedan od najbitnijih srafova u nasem timu i njegovo odsustvo je mozda bilo i kljucno za neku prevagu u igri. Zivkovic jos uvek nije spreman da zameni kapitena.

Sad nam ostaje da se lepo osvezimo, odmorimo i ozdravimo i da dobijemo Backu pa sledece dve sta napravimo, da vidimo gde smo i sta smo?

Ocekivao sam neko iznenadjenje i pobedu ali nema veze. Bitno je da dobijemo Backu a posle Partizana i Vojvodine idu slabiji protivnici.

Ipak po kvalitetu smo na cetvrtom mestu u ligi i to ako izuzmemo Cuku.

Edited by MaErAkLoIJA

On 2. 10. 2016. at 18:44, MaErAkLoIJA said:

Ne mozemo stalno da pobedjujemo i ovo nije kiks, cini mi se da smo mi otisli u nevreme na ovaj mec. Jedini kiks smo imali protiv Napretka kada govorim o ligaskim utakmicama. Da smo ih dobili tabela bi i dalje lepo izgledala :)

Cinjenica je da nismo u situaciji da istrpimo veliki broj odsutnih igraca. Aca je jedan od najbitnijih srafova u nasem timu i njegovo odsustvo je mozda bilo i kljucno za neku prevagu u igri. Zivkovic jos uvek nije spreman da zameni kapitena.

Sad nam ostaje da se lepo osvezimo, odmorimo i ozdravimo i da dobijemo Backu pa sledece dve sta napravimo, da vidimo gde smo i sta smo?

Ocekivao sam neko iznenadjenje i pobedu ali nema veze. Bitno je da dobijemo Backu a posle Partizana i Vojvodine idu slabiji protivnici.

Bio si na tekmi ?

Protiv Bačke bez Raula i Arse... :frust:

Edited by Legenda

• Author
  On 2. 10. 2016. at 18:44, MaErAkLoIJA said:

Ipak po kvalitetu smo na cetvrtom mestu u ligi i to ako izuzmemo Cuku.

Jes ti siguran u ovo? U drugom krugu gostujemo Cukarickom, Zvezdi, lucancima, Napretku, Vojvodini... mora se mnogo namuzimo da bi uzimali bodove u gostima.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout