merosina Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Jel to neko aludiranje na Duletovu vecerasnju igru ? Kako je igrao moj ljubimac ?
Rumpelstiltskin Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Kako je igrao moj ljubimac ? Pricam sa Kapetanom, on decko po svim igrackim parametrima zasluzuje mesto u 11. A mislim da ce ga dobiti tek po Mrkinom odlasku ili necijoj, nedajboze, povredi kartonima itd ... On jedini zna da izlomi igraca u 1na1 duelima. Dobro, nije jedini, ali to radi poprilicno umesno i lako.
Jedan je Real Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Jel to neko aludiranje na Duletovu vecerasnju igru ? Mislim na situaciju kad je pogodio stativu a mogao je samo da prebaci na "drugu" gde je Mrkic bio sam . Njegov talenat i kvalitet se ne dovodi u pitanje, ali mi se cini da vise igra za sebe nego za tim.
Constantin Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Menen nervira svetlo...reflektori kao da nam pustili na jednu fazu...
Rumpelstiltskin Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Mislim na situaciju kad je pogodio stativu a mogao je samo da prebaci na "drugu" gde je Mrkic bio sam . Njegov talenat i kvalitet se ne dovodi u pitanje, ali mi se cini da vise igra za sebe nego za tim. Odgledah opet, u pravu si, Mrka potpuno sam .... jbg
Med Livadski Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Kakvo katastrofalno sudjenje...lik je lagano ovde svirao oPsajd Pa situacija na 3:26. Pavkov, Arsic kapa dole
Boki Nis Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Sto se tice Mrke...ja mislim da mu cena raste progresivno...ovakvi golovi se ne daju lako i ja sam odusevljen njegovim igrama. Uvek sam bio sumnjicav prema njemu,al mi je mnogo drago sto me razuverava sve vise i vise kako odmice prvenstvo.Jeste da je celu utakmicu spavao...prakticno,al on resava utakmice i to mu nije prvi put.Samo nek nastavi ovako ... :)
Jedan je Real Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Kakvo katastrofalno sudjenje...lik je lagano ovde svirao oPsajd Pa situacija na 3:26. Mislim da je u situaciji na slici Aca © bio u ofsajdu
Dali_man Posted September 25, 2016 Author Posted September 25, 2016 Da me neko pitao sta sam sinoc gledao na Cairu reko bi mu da ne znam. Nije toliko ocajno bilo sa nase strane koliko je bilo negledljivo gledati Radnik koji je dosao da ne igra celu utakmicu i sudija koji koji nije znao de bije. Ne bi ni znao da je dao drugi zuti igracu da mu Aca nije skrenuo paznju. Ne secam se da sam nezadovoljniji napustio Cair posle nase pobede. Ok, tu su tri boda skoro bez igre, i to treba znati, ali smo u dobranom padu u zadnje tri utakmice ukljucujuci i kup. O igri se nema sta reci jer je nije ni bilo previse. Pogledah sada bolje situaciju kod Duletove stative. Ne treba ga kriviti mnogo jer nije bila bas idealna situacija za dodavanje. U liniji dodavanja sa Mrkom je imao igraca Radnika kojio je mogao lakoda presece pas.
Med Livadski Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Mislim da je u situaciji na slici Aca © bio u ofsajdu Pa sad... Sve u svemu ne menja sliku o vecerasnjem "deljenju pravde".
Constantin Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Sve u svemu ne menja sliku o vecerasnjem "deljenju pravde". Katastrofa od Novaka Simovića. Dozvoljavao je svakakve prigovore, a najjači mi je utisak....88. - 89. minut, korner za nas-prema Jugu i prilazi Arsa da ga izvede. Pomoćni sudija sa zapadne strane, glasom punim autoriteta požuruje Arsu, a Arsa odjenom se izdra na njega "Šta je...šta je"?!!?...i autrihter...shuneli ... Aca kapiten :D
ackonish Posted September 26, 2016 Posted September 26, 2016 Obaveštavam vas da u Petak posetite Soker kladionicu i uzmete Soker magazin. Četiri strane posvećene su Milanu Rastavcu.
levi Posted September 26, 2016 Posted September 26, 2016 Odavno ga nije bilo u medijima. Probio je medijsku blokadu
Dr Arslanagić Posted September 26, 2016 Posted September 26, 2016 Мркић је сада други стрелац лиге са 5 постигнутих голова. Испред њега су, са голом више, Палочевић из Војводине и Вијеира из Звезде. Jel ovo usporeni snimak?
Captain_Darling Posted September 26, 2016 Posted September 26, 2016 Синоћ на СОС-у гол Арсића против Напредка проглашен за најлепши прошлог кола. То је 4. пут за првих 9 кола да су голови наших играча проглашавани за најлепше.
Recommended Posts