Redrooster Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Xexe drugovi nema prenos a? Nema niko da pusti txt neku rec xexexe,polako polako ce se igra tekma na "stranca" cu vi hebem ustanca polako
Rumpelstiltskin Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 (edited) GOOOOOL Bate, kad bi samo znao kolko slab MTS signal na Huawei Arenu, nebi pcuvao tako gadno -_- A i da sam bio u mogutjnosti, ne bi znao sta da ti napisem. Edited September 25, 2016 by Rumpelstiltskin
Captain_Darling Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Како очајна игра и ни сам не знам како победисмо. Мрку сам лично псовао уз и низ, призивао да га Раста замени а онда ми дечко запуши уста и то са стилом, и вала нека је.
Rumpelstiltskin Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 (edited) moram da primetim apsolutnu konstantu sto se tice posete ove sezone, prenos il ne, sjajnih daleko iznadprosecnih za ove nasel ivade tri tisuce ... Edited September 25, 2016 by Rumpelstiltskin
Redrooster Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Bate, kad bi samo znao kolko slab MTS signal na Huawei Arenu, nebi pcuvao tako gadno -_- A i da sam bio u mogutjnosti, ne bi znao sta da ti napisem.Poneo me stih necu ja stvarno :) a za igru sam predpostavljao jer nije imalo gola do pred sam kraj,za prenos nema veze mene ako se sete-sete...
Rumpelstiltskin Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 (edited) Poneo me stih necu ja stvarno :) a za igru sam predpostavljao jer nije imalo gola do pred sam kraj,za prenos nema veze mene ako se sete-sete... Gledacemo u tebe kao u majku nas pilica sledece gostovanje ;) Edit: ja sam kukao, kukao i iskukao da ti i merosinski napisete koju sa samoposluge. Znaci - ne manjaj matricu, samo pretisak. Pa ce se sete i na dan bezbednosti :) Edited September 25, 2016 by Rumpelstiltskin
Матрикс Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 (edited) Мркић је сада други стрелац лиге са 5 постигнутих голова. Испред њега су, са голом више, Палочевић из Војводине и Вијеира из Звезде. Edited September 25, 2016 by Матрикс
Rumpelstiltskin Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Мркић је сада други стрелац лиге са 5 постигнутих голова. Испред њега су, са голом више, Палочевић из Војводине и Вијеира из Звезде. Ljubinkovic kaze ................
Rumpelstiltskin Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 (edited) Gospodin zvanicni http://fkradnickinis.rs/mrkic-srusio-bunker/ razbio ga Rasta sa objektivnos Захвалио бих се колеги на честиткама. Видело се у нашој игри да су испуштена победа против Напретка и пораз у Купу оставили трага, играли смо у грчу. Са друге стране, мислим да смо играли добро, да смо константно угрожавали противника, да смо деловали организовано, али створене шансе нисмо успели да искористимо. У другом полувремену смо хтели да будемо и агресивни, али и стрпљиви, значајно су се ствари промениле искључењем њиховог играча и ми смо успели то да искористимо. Захвалио бих се навијачима, који су нам давали подршку током читаве утакмице. И то је то – подржавали су нас и кад нам није ишло, ми смо то осетили и истовремено, то нам је и потврда да смо и до сада нешто урадили. Ова победа нам доноси то да много мирније улазимо у наставак првенства, а то је већ само по себи, веома значајно за искушења која долазе Edited September 25, 2016 by Rumpelstiltskin
Constantin Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Kako je prejebo Čančarevića sa ovim šutem iz trka, čini mi se kao i Stevanovića (tada) iz Čuke... :D
Rumpelstiltskin Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 (edited) Da ne kuka japanski zet da ga zaobilazimo Radnički zabeležio pobedu u desetom kolu Superlige i zadržao treću poziciju na tabeli. Gol postigao Pavkov u 75. minutu. Gosti iz Surdulice utakmicu završili sa igračem manje posle isključenja Gojkovića u 65. minutu. Za tim niškog Radničkog danas su nastupili: Bajić, Miloš Petrović, Bulatović, Ignjatović, Radivojević, Stanojević, Arsić, kapiten Jovanović, Saša Stojanović, Pavkov i Mrkić. Edited September 25, 2016 by Rumpelstiltskin
Jedan je Real Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Мркић је сада други стрелац лиге са 5 постигнутих голова. Vec bi bio na prvom da D. Zivkovic nije sebican kao sto jeste ..
Rumpelstiltskin Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Vec bi bio na prvom da D. Zivkovic nije sebican kao sto jeste .. Jel to neko aludiranje na Duletovu vecerasnju igru ?
Recommended Posts