ackonish Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 Popara je juče operisan, pauza do marta.
Rumpelstiltskin Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 Popara je juče operisan, pauza do marta. Opa, 6 meseci, otisli ligamenti znaci ..... Izvini Pavle ...
Rumpelstiltskin Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 Ja nisam primetio da se povredio protiv Napretka ..... Iako je kilavo odigrao, nisam primetio neki start, situaciju bla truc .....
Матрикс Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 Шеф Раставац гостова на тв Бел ами до сада. Ухватио сам последњих 7-8 минута. Рече да ужива у Радничком. И још нешто, ал' сам заборавио... Ће буде ваљда негде емисија. :D
Rumpelstiltskin Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 (edited) Шеф Раставац гостова на тв Бел ами до сада. Ухватио сам последњих 7-8 минута. Рече да ужива у Радничком. И још нешто, ал' сам заборавио... Ће буде ваљда негде емисија. :D Mozda je bas tu kljuc, Neo ;) Edited September 23, 2016 by Rumpelstiltskin
Constantin Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 Meni nije jasno zašto ne računa na Stankovića u nedelju?
Матрикс Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 Meni nije jasno zašto ne računa na Stankovića u nedelju? Црвени у среду. ;)
Constantin Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 Црвени у среду. ;) Nema ga na spisku suspendovanih za ovo kolo, a inače u Kupu kartoni važe u Kupu....
Матрикс Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 Nema ga na spisku suspendovanih za ovo kolo, a inače u Kupu kartoni važe u Kupu.... Ja više ta pravila ne mogu da povatam... dok zbog crvenog kartona u Kupu pravo nastupa nema Nikola Stanković. http://www.juznevesti.com/Sport/Derbi-juga-u-nedelju-na-Cairu.sr.html
Constantin Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 (edited) Ja više ta pravila ne mogu da povatam... http://www.juznevesti.com/Sport/Derbi-juga-u-nedelju-na-Cairu.sr.html Čekaj ...ajde više nas je valjda pametnije...evo pravila, a da li ih dobro tumačim? Члан 18. Аутоматска казна забране играња једне првенствене или куп утакмице настаје после сваког искључења или сваке друге опомене коју играч добије на првенственим и куп утакмицама у току једне такмичарске сезоне. Под опоменом подразумевају се све опомене које судија утакмице изрекне играчима на првенственим куп утакмицама у складу са одредбама члана 52. став 3. овог Правилника. Опомене из једне не преносе се у наредну такмичарску сезону. Аутоматска казна забране играња једне утакмице добијена на куп утакмицама издржава се само на првој наредној куп утакмици. edit: a JV prepisuju od nas,a vidim i kod nas isto piše? Edited September 23, 2016 by Legenda
Rumpelstiltskin Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 Ako smem primetiti, da cim se Bulat vratio u startnu postavu, poceli rezultatski problemi. Ne bih nista da insinuiram, ali ........
MaErAkLoIJA Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 Mozda je Bulat u blagom padu forme ali verujem da kad treba bice onaj stari.
Rumpelstiltskin Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 (edited) Mozda je Bulat u blagom padu forme ali verujem da kad treba bice onaj stari. Mislio sam na nefudbalske stvari. Opste je poznato da je najveca guzica za pare od svih igraca ... Edited September 23, 2016 by Rumpelstiltskin
Recommended Posts