Матрикс Posted September 14, 2016 Posted September 14, 2016 Mozemo (valjda) da odanemo http://mondo.rs/a939077/Sport/Fudbal/Tomislav-Sivic-novi-trener-FK-Vojvodina-saznaje-MONDO.html Да одахнемо? Не бих рекао. Шта мислиш, ко је први кандидат да наследи клупу младе репрезентације, ако оде Сивић? А капирам да ће ФСС тешко дозволити два посла да обавља. Мала помоћ, селектор А репрезентације је гледао како му игра тим у гостима у претходном колу.
Dali_man Posted September 14, 2016 Author Posted September 14, 2016 Да одахнемо? Не бих рекао. Шта мислиш, ко је први кандидат да наследи клупу младе репрезентације, ако оде Сивић? А капирам да ће ФСС тешко дозволити два посла да обавља. Мала помоћ, селектор А репрезентације је гледао како му игра тим у гостима у претходном колу. Prvo Sivic treba da ode sa mesto selektora omladinaca. Drugo ne vidim problem da vodi i Radnicki i omladince. Za trening Radnickog ima dva pomocnika koja odlicno znaju sta treba da rade, ako Rasta bude bas nesto preterano zauzet oko omladinaca. Mislim da ce Rasta da izgura ovu sezonu sa nama, ukoliko ne bude nekih vecih trzavica u klubu, eventualno pretkolo - dva ako se docepamo te Evrope. A mislim da nikada blizi bili nismo. Posle nam sledi prijateljski rastanak.
Матрикс Posted September 14, 2016 Posted September 14, 2016 Prvo Sivic treba da ode sa mesto selektora omladinaca. Drugo ne vidim problem da vodi i Radnicki i omladince. Za trening Radnickog ima dva pomocnika koja odlicno znaju sta treba da rade, ako Rasta bude bas nesto preterano zauzet oko omladinaca. Mislim da ce Rasta da izgura ovu sezonu sa nama, ukoliko ne bude nekih vecih trzavica u klubu, eventualno pretkolo - dva ako se docepamo te Evrope. A mislim da nikada blizi bili nismo. Posle nam sledi prijateljski rastanak. Дај Боже. Јебо те, да отказ неки тренер тамо у Бг и креће ланчана реакција преко Новог Сада, која може да се настави даље... Ја мислим да ово што се дешава Војводини не може а да не утиче лоше по њих, тј. њихове резултате. не капирам сву ту логику, али није ни битно. Гледамо своје двориште и начин да добијемо наредни меч против наоштрених Крушевљана.
fetboj Posted September 15, 2016 Posted September 15, 2016 Jos uvek mi Acko ne rece koliko jak ugovor Rasta ima.
ackonish Posted September 15, 2016 Posted September 15, 2016 Necu da pisem cifre, ali dovoljno jak. Jedan od jacih trenerskih koje smo imali u skorije vreme.
Rumpelstiltskin Posted September 15, 2016 Posted September 15, 2016 Jos uvek mi Acko ne rece koliko jak ugovor Rasta ima. Nemozes ti, obicni covece, znati stvari od nacionalnog znacaja.
Redrooster Posted September 15, 2016 Posted September 15, 2016 Nekako mi se cini da ti "debeljani" uvek vole da sve znaju da su glavni,najpametniji,najobavesteniji...
Rumpelstiltskin Posted September 15, 2016 Posted September 15, 2016 A dresovi u Djak ? Iz kosmos da stizu, grbovi na Antarktik da se vezu, stigli bi do sad ...... Huawei radovi na svim nivoima
Med Livadski Posted September 15, 2016 Posted September 15, 2016 Debelidecko je ucio celu noc, razumite ga. Glavna tema koju je obradjivao jeste prosecna plata trenera u Srbiji.
Матрикс Posted September 15, 2016 Posted September 15, 2016 A dresovi u Djak ? Iz kosmos da stizu, grbovi na Antarktik da se vezu, stigli bi do sad ...... Huawei radovi na svim nivoima Е стварно, шта је з дресовима? Беше ли конференција нека?
Rumpelstiltskin Posted September 15, 2016 Posted September 15, 2016 Е стварно, шта је з дресовима? Беше ли конференција нека? A b ti postavljas sa TV Zone emisije od Radnicki. Jutros bila nasa PR-ka
Redrooster Posted September 15, 2016 Posted September 15, 2016 Е стварно, шта је з дресовима? Беше ли конференција нека? Imate laznjak kapitena na kp....
Матрикс Posted September 15, 2016 Posted September 15, 2016 (edited) Imate laznjak kapitena na kp.... Видех. Мали ми је. Голем сам човек... <_< НИШЛИЈЕ БИ НАСТАВАК СЕРИЈЕ http://fkradnickinis.rs/nislije-bi-nastavak-serije/ Раставац има понуде, али не жели из Ниша http://www.novosti.rs/%D0%B2%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8/%D1%81%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82.434.html:625296-%D0%A0%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D1%86-%D0%B8%D0%BC%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BD%D1%83%D0%B4%D0%B5-%D0%B0%D0%BB%D0%B8-%D0%BD%D0%B5-%D0%B6%D0%B5%D0%BB%D0%B8-%D0%B8%D0%B7-%D0%9D%D0%B8%D1%88%D0%B0 Edited September 15, 2016 by Матрикс
merosina Posted September 15, 2016 Posted September 15, 2016 Krstic,Caki i Popara nece igrati. Bas me zanima kakv ce vezni red biti. Predpostavljav da ce Arsic i ovaj novi 23,biti u vez.r. enigma je taj treci igrac. Ili ce ovaj iz Backe,ili Apostol,za D.Zivkovica ne verujem da bi se snasao na poziciji kreatora. Cisto sumnjam da ce se Mordereku dati sansa,nada je i on klasicno krilo,predpostavljam.
Recommended Posts