merosina Posted September 12, 2016 Posted September 12, 2016 Kup: Bsk Borča- Radnički merosina opet povlascen :) Znas ti gde je Borca ? xaxa ako bi vatao prevoz (vise kom) ,trebalo bi mi vremenski kao od Bga do Jagodine zaxaxa ovde vez kola si najebao.
Boki Nis Posted September 12, 2016 Posted September 12, 2016 Znas ti gde je Borca ? xaxa ako bi vatao prevoz (vise kom) ,trebalo bi mi vremenski kao od Bga do Jagodine zaxaxa ovde vez kola si najebao.Ovca ili Borca? [emoji50] Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted September 12, 2016 Posted September 12, 2016 Znas ti gde je Borca ? xaxa ako bi vatao prevoz (vise kom) ,trebalo bi mi vremenski kao od Bga do Jagodine zaxaxa ovde vez kola si najebao. A znas li ti gde je nama Vozdovac pa smo bili da gledamo... 'Ajde taman si poceo da licis na coveka, ispostuj nase momke i u Borci.
MaErAkLoIJA Posted September 12, 2016 Posted September 12, 2016 Pavkov Car ! http://m.juznevesti.com/Sport/Centarfor-Radnickog-igrac-kola-Superlige.sr.html
Captain_Darling Posted September 12, 2016 Posted September 12, 2016 Кол'ко нас исхвалише синоћ на СОС, просто ми било непријатно. Сви апострофирају Раставца, његов добар рад, континуитет па и оно што смо и ми више пута констатовали, да је господин човек :lala:
ackonish Posted September 12, 2016 Posted September 12, 2016 U Plejofu na Belamiju u 7 sati gost Nikola StankovićU Zona sporta na Zona + u 18:30 Miloš Radivojević. Pa ko voli nek pogleda. Danas su nam defanzivci traženi po medijima :)
Redrooster Posted September 12, 2016 Posted September 12, 2016 (edited) Кол'ко нас исхвалише синоћ на СОС, просто ми било непријатно. Сви апострофирају Раставца, његов добар рад, континуитет па и оно што смо и ми више пута констатовали, да је господин човек :lala:Bgd "gospoda" videli da covek valja,pa krece hajka,vrbovanje,lagano bez pritiska.Nadam se da Mimi ima klikera i za taj deo i da nece nasedati na kule i gradove koje ce mu verovatno nuditi... Edited September 12, 2016 by Redrooster
ackonish Posted September 12, 2016 Posted September 12, 2016 Miloš Radivojević na Zoni. Nikola Stanković na Belamiju
Jedan je Real Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 MUSLIN VIDEO SJAJNI RADNIČKI http://fkradnickinis.rs/muslin-video-sjajni-radnicki/
Boki Nis Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 Sinoc na SoS-u ,u emisiji Total Socer pomenuse da se kao suska po kuloarima da je tralalatovic blizu da preuzme Cuku,a kao Vojvodina oce da vrati Mimu! Za mene je to glupost ne vidjena jel su pricali o tome kao da Radnicki ne postoji i kao da Rastavac nije pod nikakvim ugovorom!? Ja bih reko"Sto je babi milo,to joj se i snilo"
Captain_Darling Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 Sinoc na SoS-u ,u emisiji Total Socer pomenuse da se kao suska po kuloarima da je tralalatovic blizu da preuzme Cuku,a kao Vojvodina oce da vrati Mimu! Za mene je to glupost ne vidjena jel su pricali o tome kao da Radnicki ne postoji i kao da Rastavac nije pod nikakvim ugovorom!? Ja bih reko"Sto je babi milo,to joj se i snilo" http://sport.blic.rs/fudbal/domaci-fudbal/umesto-lesnjaka-lalatovic-prvi-kandidat-za-klupu-cuke/5jz1cms То за Лалатовића сам и ја прочитао у Блицу, исто сам одмах помислио да ли ће сад да баце око на Расту, некако је логично. Али као што кажеш, постоји уговор на годину дана са нама...
Rumpelstiltskin Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 (edited) Ugovor je ugovor, al' kuća je kuća ;) Izgleda da to kod trenera drugojačije funkcioniše, mislite da Lalat nije vezan ugovorom za Vošu ? Pa opet ide. Mada mislim da će Rasta, iako će biti ponuda koja se ne odbija, nastaviti u stilu gospodina ... Bar dok je kod nas na klupi :) Edited September 13, 2016 by Rumpelstiltskin
Redrooster Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 (edited) Mozak i srce nisu bas u spezi.... Edited September 13, 2016 by Redrooster
Rumpelstiltskin Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 (edited) Jezik pregrizo,pseta te izela.... Ne peni, na istoj smo strani ... A i kaže se pceta ???? Edited September 13, 2016 by Rumpelstiltskin
Recommended Posts