Матрикс Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 Kada se igra odlozena utakmica N. Pazar - Vojvodina??? http://zurnal.rs/fudbal/super-liga/38914/novi-pazar-vojvodina-odlozeni-mec-igraju-14-septembra
Rumpelstiltskin Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 Vim' Spartak igra dnevnu. Posto smo ogoljeni za struju, mozemo ocekivati sledecu u slicnom terminu kao Golubovi ...
merosina Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Ko stavlja crvenu na mene ? xaxa Koliko sam negde procitao,ni Popara nije spreman. Kako ispada on ce uci u formu pred kraj prvog dela prvenstva. Ko ce da popuni rupu,ako Caki ne igra ?
MaErAkLoIJA Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Verovatno ce rupu da popuni novajlija DM jer moze da igra i AM. Krstic nazad. Mozda i Zile zaigra u sredini a mozda Raula pomeri na sredinu a na DB zaigra Stankovic zbog brzine pa da ne igramo sa klasicnim desnim krilom vec da Stankovic trci napred a Raul popunjava nazad. Koj ga zna Merosina sta je u Rastavcevoj glavi :) Meni se ne svidjaju te Poparine povrede. I prosli put kad je igrao za nas isto je bilo ovako. Ne secam se da je pet utakmica vezao.
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Meni se ne svidjaju te Poparine povrede. I prosli put kad je igrao za nas isto je bilo ovako. Ne secam se da je pet utakmica vezao. +1
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Bajic Raul Bulatovic Ignjatovic Stankovic Ovaj novi:) Arsic Caki D.Zivkovic M.Mrkic Pavkov To bi bilo da se ja nesto pitam:)
merosina Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Moze i Aca© da bude na Cakievom medtu,a Zivkovic na krilo
Redrooster Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Jos jednom je drzava izasla u susret blizancima,tako sto je pomerila susret ta dva tima,za subotu,da bi ljubitelji ta dva doticna kluba mogli u nedelju na miru da prosetaju beogradskim ulicama.
Dali_man Posted September 9, 2016 Author Posted September 9, 2016 Jos jednom je drzava izasla u susret blizancima,tako sto je pomerila susret ta dva tima,za subotu,da bi ljubitelji ta dva doticna kluba mogli u nedelju na miru da prosetaju beogradskim ulicama. Who cares...
MaErAkLoIJA Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Moze i Aca© da bude na Cakievom medtu,a Zivkovic na krilo Ne moze. Pokusavali su svi ali jednostavno Acko ne zna da igra u sredini. Kako rekoh nista me ne cudi kada je u pitanju Rasta ali za Acu sam siguran
Матрикс Posted September 10, 2016 Posted September 10, 2016 Бајић, Раул, Жиле, Станковић, Радивојевић, Станојевић, Крстић, Арсић, Аца капитен, Мркић, Павков Резерве: Којић, Радош, Игњатовић, Апостоловић, Д.Живковић, Лека, Иванов
Recommended Posts