Rumpelstiltskin Posted September 6, 2016 Posted September 6, 2016 Ma jel ja ugledah sinoc nasega precednika u najpocastvovanijoj lozi na Rajku il me se ucini ?
Rumpelstiltskin Posted September 6, 2016 Posted September 6, 2016 Ma jel ja ugledah sinoc nasega precednika u najpocastvovanijoj lozi na Rajku il me se ucini ? Pardon, naseg bivseg precednika, sada mejera ...
Dali_man Posted September 6, 2016 Author Posted September 6, 2016 Pardon, naseg bivseg precednika, sada mejera ... Ot'so da proveri dal je placena struja...
Rumpelstiltskin Posted September 6, 2016 Posted September 6, 2016 Ot'so da proveri dal je placena struja... Ma jok, invalid puca samo visoko, vec ga vidim na Kokezinom mestu za 8 godina i kmecanje vecitih na sudijsko navlacenje nasemu Realu
Матрикс Posted September 6, 2016 Posted September 6, 2016 Нашо сам неку статистику за Руса нападача. Поред 2 гола за први тим постигао је још четири за омладинце у протеклој сезони. http://by.tribuna.com/tags/161025769/stat/?tagSnippet_player
Rumpelstiltskin Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 Spavas li mirno, Zivkovicu Bratislave ?
Rumpelstiltskin Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 Gledo li je neko Zmajeve ovi par kola, sto nam je ocekivat' ? I ka' ce zaigra nas novi DM ?
ackonish Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 Već u subotu možemo da ga očekujemo na terenu.
Redrooster Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 Kolka je kvota da merosinac nece ide? 1.3?
Матрикс Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 Gledo li je neko Zmajeve ovi par kola, sto nam je ocekivat' ? I ka' ce zaigra nas novi DM ? По мени, очекује нас можда и најтеже гостовање у овој полусезони. Мислим да се Вождовац најбоље појачао, боље и од Воше и Чуке, нас. Бар по мом укусу. Имају проверене суперлигашке играче, поред играча из наше лиге довели су једног од два најбоља стрелца ПЛС прошле сезоне (други завршио у Сурдулици). Чврсти су и дисциплиновани. Код куће им је само Спартак дао гол у првом колу, али је та утакмица касније регистрована 0:3 за Спартак. После тога нису примили гол кући. Додуше последње две утакмице код куће су им се завршиле 0:0. За сада само 5 (званично, због поништене утакмице) постигнутих голова ове сезоне. Вероватно им се придошлице последњег дана прелазног рока још нису уиграле, тако да не знам да ли ће наступити. Али опет су врло јаки. Биће они озбиљан кандидат за излазак у Европу. Лепо и раде са млађим категоријама. Мислим да су сва три исхода могуће, али бих био задовољан и ремијем, у зависности од тога како се игра буде развијала. Код нас очекујем сличан тим из меча са Лучанима, уз две промене. Радош на штоперу и Станојевић као задњи везни, уместо Станковића и Крстића.
merosina Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 Idem,idem. Taman sam se sinoc dog sa drugarom. Kvota moze slobodno da poraste
Redrooster Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 (edited) Kako be kad drugar zvezdas? Verovatno na zapad da mu ne bude nelagodno... Edited September 7, 2016 by Redrooster
merosina Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 Kako be kad drugar zvezdas? Verovatno na zapad da mu ne bude nelagodno... C.Pevac mani me se ,ljubi te brat :)
Redrooster Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 Tvoj kraj pa si aktuelan :) uzivaj u paznji a mozes i da se javis na stadion krova tc vozdovac :)
Recommended Posts