Rumpelstiltskin Posted September 4, 2016 Posted September 4, 2016 Jedini logičan odgovor mi je da je otišo tamo ko sto je Trifunović njeknja kod nas ...
Матрикс Posted September 4, 2016 Posted September 4, 2016 (edited) Са званичне фб стране Радничког. Edited September 4, 2016 by Матрикс
Rumpelstiltskin Posted September 4, 2016 Posted September 4, 2016 Prva semenka Evrope li je ovo, ne mogu uveličat ... ?
Redrooster Posted September 4, 2016 Posted September 4, 2016 Darko Pancev cuo za Mimija pa doso da ga upozna nista cudno....
levi Posted September 4, 2016 Posted September 4, 2016 Nišlije dočekale nekog južnijeg od sebe da zajebavaju. Živote
Rumpelstiltskin Posted September 4, 2016 Posted September 4, 2016 Nišlije dočekale nekog južnijeg od sebe da zajebavaju. Živote Ovo nam je marenda Levantije, glavna gozba je Ludokurac, Zaglebje, Kairat i ostala mnogobrojna rodbina ... Idi istetoviraj Ćalasana i moj ne mezit pivo s kiseli kupus
Redrooster Posted September 4, 2016 Posted September 4, 2016 Nišlije dočekale nekog južnijeg od sebe da zajebavaju. ŽivoteJel vidis po slici sta legenda Darko prica legendi Mimiju? "E bio jedan veliki klub za koji sam igrao...sretna vremena....a sad ih trenira neki debeli smesni,skroz su Qrcu..."Mimi zgrozen naravno :)
Матрикс Posted September 4, 2016 Posted September 4, 2016 РАДНИЧКИ У СКОПЉУ (2) http://fkradnickinis.rs/radnicki-u-skoplju-2/
Redrooster Posted September 4, 2016 Posted September 4, 2016 (edited) Samo da znate, pratim Vas… Prošle sezone Vam je malo falilo do Evrope, sada vam neće izmaći… Eeee Radnički Niš, kakav je to klub bio u onoj Jugoslaviji… Pa svi smo, bre, navijali, za Vas Edit: Pametnom dosta Edited September 4, 2016 by Redrooster
Dali_man Posted September 4, 2016 Author Posted September 4, 2016 (edited) http://fkradnickinis.rs/radnicki-u-skoplju-2/ Prvo, veoma mi je milo i drago sto dva najbolja sportska novinara u Srbiji (Dusan Jocic i Zoran Petkovic) dolaze iz Nisa. Nadam se da ovi silni tupoglavi burek tzv. novinari sa raznih portala bace pogled na sportsku rubriku Narodnioh novina, cisto da se malo edukuju, ako je to ikako moguce. Drugo, citam koliko je Vardar iz tamo "neke Makedonije" otisao predaleko zahvaljujuci privatizaciji i muka mi je kad se setim onih silnih paljevina "Eh da je Kanga..., kud ne pade Brasanac u 16..." MRS BRE! Mi bre nismo ni za prvo pretkolo pretkola, treba UEFA da presece i izbaci nas na 10 godina sa svih mogucih takmicenja. Poserem se na sve "faktore" u ovoj zemlji koje koce privatizaciju, zarad zna se koga i cega vec... Kakva bre jadranska liga, bilo bi sramota izaci na crtu Vardaru, Dinamu, Olimpiji... Trece, jedna od prvih utakmica, kojih se ja secam da sam gledao na Cairu, je bila Radnicki - Vardar tamo neke '87 recimo, jos je Pancev igrao za Vardar. Pola istoka, od sredine ka severu navijaci Vardara, druga polovina navijaci Radnickog. Nista specijalci, zandarmerija... Krajnji rezultat 0:0 izlazim na kapiju istoka, kad tamo grupica navijaca Vardara slave uz muziku osvojen bod. Edited September 4, 2016 by Dali_man
levi Posted September 4, 2016 Posted September 4, 2016 Drugo, citam koliko je Vardar iz tamo "neke Makedonije" otisao predaleko zahvaljujuci privatizaciji i muka mi je kad se setim kako je Radničkom ukuljučena struja bez plaćanja računa. +1000
Recommended Posts