Jump to content
IGNORED

FK Radnički Niš 2016/2017

Dali_man

Recommended Posts

Posted

Ivan Konovalov i Andreja Apostolović gostuju na Kopernikusu danas u 16, a pola sata kasnije Sanja Mirković na Belamiju 

• Replies 8.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Rumpelstiltskin

1500

• Constantin

1093

• MaErAkLoIJA

825

• Матрикс

795

Posted

Uh, kad zene krenu o fudbalu, ko ja i Rumpel kad bi krenuli da razglabamo o semama za pletenje i kukicanje. 

Posted

Uh, kad zene krenu o fudbalu, ko ja i Rumpel kad bi krenuli da razglabamo o semama za pletenje i kukicanje. 

Ta zena prati Radnicki pola svog zivota tako da zna i vise nego dovoljno.

Posted

Mozda ce se osvrnuti na nehumane uslove na terenu u cacku,mozda ce pricati o sutrasnjoj akciji na trgu sa golamnima,mozda ce najaviti mec sa blizancem?Ne verujem da ce predloziti tim protiv blizanca,pricati o kvotama i predloziti slobodne igrace Mimiju sa transfermarkta :) (ima ekipa za to)

Posted

Ta zena prati Radnicki pola svog zivota tako da zna i vise nego dovoljno.

Ja nisam pricao o zeni vec o zenama, bilo ih je tri u studiju. Ako je tema bila Radnicki i derbi, mogle su malo profesionalnije da se pripreme za intervju sa Sanjom. Yebo ih maldivi.

Posted

Tri klot, dva frket,

Znaju zene ceo svet

Posted

Acko, će popiješ ban za ove baklje turene na ovako sofisticiranom mestu kao sto je PPP. Novinar pa još mandril ;)

Posted

Ako ovakve stvari nekome smetaju, odma nek me banuju. 

Posted (edited)

Ako ovakve stvari nekome smetaju, odma nek me banuju. 

A što je  ovo 8 od 19 ? 

Edited by Komandant Mark
Posted

Došlo je do greške, to je datum. 14.08. od 19 

Posted

Došlo je do greške, to je datum. 14.08. od 19 

Jao bre. Ovi ovde jedva čekaju da se sprdaju, a još i ovo sa kartama. Vodi li neko računa o tome ?

Posted (edited)

Au bre, ja podelih sliku, nisam je ja pravio... Nisam primetio tu gresku

Edited by ackonish
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...