Матрикс Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 (edited) БОД ЗА ПРЕКИД ЛОШЕ ТРАДИЦИЈЕ http://fkradnickinis.rs/bod-za-prekid-lose-tradicije/?lang=cir Fudbal, vaterpolo, remi http://www.boracfk.com/?q=node/1583 Edited August 10, 2016 by Матрикс Link to comment
Rumpelstiltskin Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 Ne mogu da verujem da je sudija dopustio da se igra vaterpolo u Cacak ...... Pa ima b ono pravilo, pamtim ga iz amaterskih dana, ako lopta ne moz da odskoci, nema fuzbal ... Bem te ligo. Matrixe, sklanjaj ovo, sramota ... Link to comment
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 Ocekujem disciplinske mere protiv simpatizera ekipe "mi smo cigani najjaci smo najjaci" , ja nikoga nisam vredjao a svojevremeno sam bio banovan na 10ak dana za nesto mnogo bezazlenije! Sad se divim sebi kako se suzdrzavam da svasta ne napisem, a ujedno zalim sto sa doticnim mogu samo da "komuniciram" putem tastature! Link to comment
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 Ne mogu da verujem da je sudija dopustio da se igra vaterpolo u Cacak ...... Pa ima b ono pravilo, pamtim ga iz amaterskih dana, ako lopta ne moz da odskoci, nema fuzbal ... Bem te ligo. Matrixe, sklanjaj ovo, sramota ... +1 Mada mozda ako se prekine tekma nema dnevnica za sudije pa ljudi razmisljali:) Link to comment
MaErAkLoIJA Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 Jes idemo dalje a ja sto sam pao kladionicu na njih to nikom nista. Odigrah za solidne pare prelaz i keca na Rad i to posle par godina, rekoh mora da dodje. Prcnuse me samo tako. Link to comment
MiddleClass Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Gdje vam je otisao onaj golman/reprezentativac od prosle sezone? Link to comment
Redrooster Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Reprezentativac je kahri visikog kvaliteta videli smo u kv za ls ovog naseg nuslin nije pustio. Link to comment
Dali_man Posted August 11, 2016 Author Share Posted August 11, 2016 Gdje vam je otisao onaj golman/reprezentativac od prosle sezone? U Danski Aarhus. Link to comment
merosina Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Jes idemo dalje a ja sto sam pao kladionicu na njih to nikom nista. Odigrah za solidne pare prelaz i keca na Rad i to posle par godina, rekoh mora da dodje. Prcnuse me samo tako. Zamalo i ja da singluram sa hiljadarkom na RN Kazem sebi ne igraju im 7 igraca iz prve postave,nasi su u navijackom naletu. Nesto nzm sta me je odvratilo xaxa Link to comment
Komandant Mark Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Očekivao sam prekid utakmice, ali ništa od toga. Mislim da propisi nijesu ispoštovani. P.S. Što rekoh ja sastav, hvala Link to comment
Komandant Mark Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 (edited) Radnički N. - Crvena zvezda Nedelja, 14.08.2016, 19:00 Glavni sudija: GLOĐOVIĆ VladoPrvi pomoćni sudija: ŠUTULOVIĆ Milan Drugi pomoćni sudija: ŽIVIN Svetozar Četvrti sudija: MINIĆ Ana Edited August 11, 2016 by Komandant Mark Link to comment
Dali_man Posted August 11, 2016 Author Share Posted August 11, 2016 Radnički N. - Crvena zvezda Nedelja, 14.08.2016, 19:00 Glavni sudija: GLOĐOVIĆ VladoPrvi pomoćni sudija: ŠUTULOVIĆ Milan Drugi pomoćni sudija: ŽIVIN Svetozar Četvrti sudija: MINIĆ Ana Pazi kad sam znao Link to comment
Recommended Posts