Jump to content
IGNORED

FK Radnički Niš 2016/2017

Dali_man

Recommended Posts

Posted

Ti, ti a i jos poneki ovdi ;)

Ne znam da li je bas tvoj jezik urokljiv ali vodite si racuna. :D

Nece Rastavac mnogo da mesa ekipu jer su ovi bodovi potrebni. Ocekujem da se odbrana vrati na mesto tj. Petrovic na beka a u sredinu mozda vidimo novo lice, zavisi koliko je Rastavac zadovoljan sa Zivkovicem. Startovace verovatno Krstic, osovina Arsic-Stojanovic ne verujem da ce da se dira. Bocno mozda pretrpimo neke promene Aca ili cak Mrka da krenu sa klupe. Logicnije Aca jer Mrka dize formu i ulazi u seriju. Brzi je i pogodniji za na stranu. Pavkov nije umoran tako da ga ocekujem od starta.

Viđećemo na veče ;)

• Replies 8.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Rumpelstiltskin

1500

• Constantin

1093

• MaErAkLoIJA

825

• Матрикс

795

Posted

Menja se koncepcija igre u totalu onda, ako ne igra Caki. Nisam vise tako siguran u pobedu. Imao je svoju zaslugu kod svakog gola ove sezone.

Posted

Viđećemo na veče ;)

More, postade ti ovde najpouzdaniji insajder ovde  :P

Kad si vec tolko informisan, znas li nekog ko izdaje sobe u Tivat  :whistle:

Posted

Kazi bolje sta ce napravimo danaske? :)

Posted (edited)

More, postade ti ovde najpouzdaniji insajder ovde  :P

Kad si vec tolko informisan, znas li nekog ko izdaje sobe u Tivat  :whistle:

Dvokrevetne-trokrevetne ?

Kazi bolje sta ce napravimo danaske? :)

Će gi bijemo be :D red je.

Edited by Komandant Mark
Posted

Menja se koncepcija igre u totalu onda, ako ne igra Caki. Nisam vise tako siguran u pobedu. Imao je svoju zaslugu kod svakog gola ove sezone.

U odnosu na proslu godinu, sad nam je malko siroko oko gusu kad su rotacije u pitanju, pa mozemo i da dozvolimo sebi luksuz i preventivno odmorimo nekog igraca, makar se taj zvao i Caki. Pogotovu sada kad igramo sa Borcem koji je ocigledno u problemu, i pogotovo kad za par dana igramo sa Zvezdom. Sad jbg. svako ima neki svoj Cukaricki, ako se desi nedajboze da puknemo sutra, sta da se radi, idemo dalje.

Posted

Dvokrevetne-trokrevetne ?

Dvokrevetne, s razdvojeni kreveti i sopstveno kupatilo. Do 25e. Postenom nalazacu sledi nagrada  :D

Posted (edited)
Posted (edited)

Ma vec imam i kartu u tom pravcu, sve sam organizovao, sam jos da nadjem smestaj  :P

Ne znam ja sta si ti cuo i od koga sprocu mojih dimenzija, al recimo da me ima u svim dimenzijama, sad negde manje, negde vise  <_< . U svakom slucaju od mene si za trud zasluzio, jedan ladni domaci hmeljani napitak ;)  

Nego da se mi vratimo na temu, sutra skromno 1:0 za nas, Pavkov na centarsut Zivkovica.

tabela.jpg

Edited by Dali_man
Posted

Ma vec imam i kartu u tom pravcu, sve sam organizovao, sam jos da nadjem smestaj  :P

Ne znam ja sta si ti cuo i od koga sprocu mojih dimenzija, al recimo da me ima u svim dimenzijama, sad negde manje, negde vise  <_< . U svakom slucaju od mene si za trud zasluzio, jedan ladni domaci hmeljani napitak ;)  

Nego da se mi vratimo na temu, sutra skromno 1:0 za nas, Pavkov na centarsut Zivkovica.

Nema ove godine skromno. Razvaljuj. A Pavkov ili večeras u Čačku, ili u nedelju na Čairu, ako me osjećaj ne vara. Ko velim nije Ašerić :D

Posted

Ti, ti a i jos poneki ovdi ;)

Ne znam da li je bas tvoj jezik urokljiv ali vodite si racuna. :D

Nece Rastavac mnogo da mesa ekipu jer su ovi bodovi potrebni. Ocekujem da se odbrana vrati na mesto tj. Petrovic na beka a u sredinu mozda vidimo novo lice, zavisi koliko je Rastavac zadovoljan sa Zivkovicem. Startovace verovatno Krstic, osovina Arsic-Stojanovic ne verujem da ce da se dira. Bocno mozda pretrpimo neke promene Aca ili cak Mrka da krenu sa klupe. Logicnije Aca jer Mrka dize formu i ulazi u seriju. Brzi je i pogodniji za na stranu. Pavkov nije umoran tako da ga ocekujem od starta.

Da, onaj Merosina, stvarno  :whistle:

Posted

Da, onaj Merosina, stvarno :whistle:

Ete... iskoci si jos jedan ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...