Jump to content

FK Radnički Niš 2016/2017

Featured Replies

Stanković na zadnjeg veznog po Tomi ... Imam neki osjećaj da će igra u prvom poluvremenu biti ne mož se sastavimo s loptu

3.10. 2.90. 2.25

Opalac

Edited by Rumpelstiltskin

• Author

3.10. 2.90. 2.25

Opalac

Kvote.jpg

Bas nzm da li je pametno igrati sa Zivkovicem na stopera.

Covek je prosle sezone igrao 3 utakmice,u kakvom je stanju mogu da zamislim.

Zasto Rasta ne ubaci u vatru malog Stevanovica.

Sig nece biti nista losiji od Zivkovica.

Moramo i tog decka da podrzimo,mlad je,reprezentativac...

ДА ли си гледао Живковића против Бокеља или Стевановића против Врања у Лесковцу? Или причаш напамет...

ДА ли си гледао Живковића против Бокеља или Стевановића против Врања у Лесковцу? Или причаш напамет...

Nisam imao prilike da gledam te utakmice.

Nego sam sagledao napismene cinjenice (sto naravno nista ne mora da znaci) .

Konovalov

Petrović, R.Bulatović, Živković, Stanković,

Krstić, Arsić, Stojanović, Apostolović, Jovanović, Mrkić.

Sta se desava sa Listesom?

Ništa, trenira sa prvim timom i čeka svoju šansu, što je i najavio sportski na početku priprema. Momčić mlad, ima vremena za njega. 

Stanković na zadnjeg veznog po Tomi ... Imam neki osjećaj da će igra u prvom poluvremenu biti ne mož se sastavimo s loptu

Stanković će najverovatnije na štopera, ili desnog beka ako Raul ne bude spreman, a mislim da će biti. 

Miloš je spreman sto posto da odgovori svim izazovima. Od početka priprema vredno radi i to se vidi na njemu. Žile će biti iznenađenje ove jeseni to mogu da garantujem. Mali Stevanović ima kvaliteta, ali je još mlad.  

Po nekom mom mišljenju, ovo je sastav za večeras:

Konovalov, Stanković, Živković, Bulatović R, Petrović. Ivanov (Leka Jovanović)  Arsić, Stojanović, Jovanović, Mrkić, Pavkov. 

Stankoviću dajem prednost jer je prošao cele pripreme i spremniji je od Darka koji je dobio bio nekoliko slobodnih dana da poseti porodicu. Živković na štopera jer sam svakodnevno gledao njegov napredak.  Ivanov ima iskustvo i spreman je. 

• Author

Konovalov

Petrović, R.Bulatović, Živković, Stanković,

Krstić, Arsić, Stojanović, Apostolović, Jovanović, Mrkić.

Ocekivano. Isti sastav kao protiv Bokelja.

Ocekivano. Isti sastav kao protiv Bokelja.

Stanković na svoju poziciju, a ovog umišljenog montenigersa, koji je umislio da je Gareth Bale u 3lpm.  :mad:

Edited by Komandant Mark

Stanković na svoju poziciju, a ovog umišljenog montenigersa, koji je umislio da je Gareth Bale u 3lpm. :mad:

Delim mišljenje. A jel Bale potpisao na kraju ?

I znaš kad bi Radošu dao one pare sto je potpisao ? Nikad !!!!

Ništa, trenira sa prvim timom i čeka svoju šansu, što je i najavio sportski na početku priprema. Momčić mlad, ima vremena za njega.

Stanković će najverovatnije na štopera, ili desnog beka ako Raul ne bude spreman, a mislim da će biti.

Miloš je spreman sto posto da odgovori svim izazovima. Od početka priprema vredno radi i to se vidi na njemu. Žile će biti iznenađenje ove jeseni to mogu da garantujem. Mali Stevanović ima kvaliteta, ali je još mlad.

Po nekom mom mišljenju, ovo je sastav za večeras:

Konovalov, Stanković, Živković, Bulatović R, Petrović. Ivanov (Leka Jovanović) Arsić, Stojanović, Jovanović, Mrkić, Pavkov.

Stankoviću dajem prednost jer je prošao cele pripreme i spremniji je od Darka koji je dobio bio nekoliko slobodnih dana da poseti porodicu. Živković na štopera jer sam svakodnevno gledao njegov napredak. Ivanov ima iskustvo i spreman je.

A sta je sa Raulom?

• Author

Delim mišljenje. A jel Bale potpisao na kraju ?

I znaš kad bi Radošu dao one pare sto je potpisao ? Nikad !!!!

Porque? Da prostis na izraz. :huh:  

Porque? Da prostis na izraz. :huh:

Ne volim bundžije. Ne volim alave ljude. Ne volim matore ljude koji psuju decu. Ne vredi tolko para. A prodao bi utakmicu za iljadu evra.

Guest
This topic is now closed to further replies.