Jump to content
IGNORED

FK Radnički Niš 2016/2017

Dali_man

Recommended Posts

Posted

По овоме што видим требало би да крену... Перић, Картал, Стевановић, Листеш, Милановић, У.Митровић, Мордатенко, Анђелковић, Д.Живковић, Л.Митровић, Петковић

Потенцијално поачање за проблематично место задњег везног...

• Replies 8.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Rumpelstiltskin

1500

• Constantin

1093

• MaErAkLoIJA

825

• Матрикс

795

Posted

Primismo ga...

:0.6:  :isuse:

Posted

Meni je taj Milanovic najvise licio na zadnjeg veznog iako je najmanje odigrao protiv Bokelja -( lepo i sigurno je delovao sa loptom a i ima dobru konstituciju 189 cm s tim sto tada pojma nisam imao koji igrac je u pitanju na terenu), nakon povrede Alekse Jovanovica - koji je jos uvek za omladinsku ligu Srbije i Krstica - koji se krio od lopte sve vreme dok je bio na terenu...  Ipak je ovaj decko izgleda odigrao za Slobodu celu sezonu u drugoj ligi sto mnogo znaci, a i izgleda je prosao kadetsku i omladinsku skolu crvenog blizanca sto bi takodje moglo da znaci, mada nista i ne mora...

Posted

Matrix zabranio davanje komentara pre završetka takmice, ali ću ipak iskoristiti njegovu nesmotrenost i zauzetost provaljivanjem rezervi našeg trećeg tima i napomenuti da od Kartala, Milanovića i Žileta mož očekujemo nešto. Ovaj nazovi Rus, mlitavo.

Posted

Daj pusti bar sastav u drugom poluvremenu. Ne znam sto da ne pustite po koju rec kada ste vec tamo a mi ovde nestrpljivi? Ko je dao gol za nas???

Posted

Са лица места информација  да су у другом полувремену ушли Тоти, Лека, Бранковић и Младен Митровић.

А за оне са јефтинијим улазницама опис њиховог и нашег гола из пера објективног Матрикса...

Они: "Примили смо гол из офсајда од 5 метара, њих тројица сами изашли испред гола".

Ми: "Живковић центаршут, Лазар Митровић шут који брани голман, лепота се одбила на лево, натрчао Петковић и метнуо је".

Младен Делић = Матрикс  :0.6:

Posted

Meni udara moratorijumi na komentari a vara me sa dragim kapetanom

Posted

Видиш да сам као Мата Хари (али не Хари), неухватљив а неодољив  :wub:

Posted

Ulaze Ivanov, Petar Bogdanović i Stefan Stoiljković

Posted

Toti je kapiten trenutno

Posted

Od prve postave na terenu Žile, Kartal i Rus

Posted

Ова утакмица је очигледно 9. круг пакла који је Раста спремио. Ко се показао видећемо га у недељу на терену и на клупи, остали Синђа, Цар...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...