harper lee Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Kada vec imaju poroznu odbranu, bilo bi dobro da bar imaju golamana koji "poludi" na svakoj utakmici. Kahriman je prosecan golman koji moze da servisira JSL ali za UEFA treba bolji golman; npr. golman kvaliteta Rajkovica. Zvezda je davla dosta golova na svim dosadasnjim utakmicama od pocetka ove sezone, medjutim prima previse golova. Ocigledno je da je glavni problem igra u odbrani. To je slabost koji nisu samo eksploatisali igraci Ludogoreca vec isto tako igraci Valete, Napretka i Metalca. Stvar je u tome da mi imamo slabije odbrambene igrace nego sto oni imaju napadace, a svojih prednosti u napadu smo se odrekli iako su i nasi napadaci bolji od njihove odbrane. Previse smo ziheraski usli u ovaj dvomec ali je malo falilo da to ziherasenje i prodje, da je usao onaj Donaldov sut verovatno bismo prosli. No, sport retko nagradjuje kad mu pristupis bez herca i karaktera.
gone fishing Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 isfrustrirani novaković istovara drvlje i kamenje na sudiju žabara koji je naseo na glumu bugarinjosa i pokazao crvenu kartu kangi, jer se zna kako se igra tj simulira tj sudi na apeninskom poluostrvu
Bright Billy Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Ma, brzi su jedno duplo od nas a mi im dali posed i igramo zonu. Realno smo dobro prosli, pre svega zato sto oni ipak nisu narocito kvalitetni igraci pa im je slabija realizacija. Nadam se da ce Bozovic odustati od ovih eksperimenata sa timom, igrac koji ne moze da igra u oba pravca ne mora ni da igra. Igramo bez napadaca jer nam dva najbolja igraca ne vuku pozadi makar da zauzmu poziciju u sredini pa da se Donald ili Le Talek spuste na bok i udvajaju bekove. Sve u svemu, povukli smo se, napravili tim da moze da igra u oba pravca a rezultat je da smo primili 6 golova i mogli jos toliko. Dobro su nas procitali i dobili na pokretljivost. Recimo (pricam o prvom poluvremenu, dok su oba tima imala po 11 igraca), ibanjezovu poziciju su napadali sa po 3 igraca dok smo je mi branili sa 2, jer donald ili le talek ne mogu dovoljno brzo da pridju gde treba pa da se onda dovoljno brzo vrate na svoju poziciju. U defanzivi slicna situacija, kangu su konstantno zatvarali sa 2 do 3 igraca dok je cvetka i srnica sam drzao njihov levi bek. Na stranu sto su nam odrzali lekciju iz igre kratkih pasova. Sve u svemu, nije ova zvezda tolko losa, nit je grof glup, jednostavno igramo sa igracima koje uspemo da dovedemo za dz a tu ne mozes mnogo da biras nego daj sta das, pa zato imas tandeme slicnih a ne kompatabilnih igraca. To u srbiji melje a u evropi stuca...
harper lee Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 jadni isprovocirani već dovoljno ispizdeli ljudi ajd ajd, biće prilike za radovanje u Kokyligi Realno, jadniji su debili koji su potrcali na topik da nam pokazu do kojeg revira u Aleksinackim rudnicima domasuju njihova duhovitost i inteligencija. Ta vrsta jadnosti je neizleciva, neki ljudi je prerastu sa 14 godina a neki ostanu debili do kraja zivota. Zato se i drze za sipku, drugacije ne umeju da hodaju.
Dimitrije Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Nisam napisao da je neznalica već da je prevarant (u smislu prodavanja priče raji). Ali, dobro i to je kvalitet, tj i to treba znati. Sa druge strane, mišljenja sam da to što ne zarađujem novce određenim poslom, ne znači da o istom ne znam ništa. Naprotiv smatram da mi godine i godine gledanja fudbala i određeni nivo aparata za rasudjivanje omogućuju ipak malo veći nivo od "ne znam ništa o tome". Pretpostavljam da su kod Vas oba gore navedena faktora još veći i kvalitetniji tako da bih imao malo više samopouzdanja i ne bih nazivao svoje opaske lupetanjima :) Ja se ne secam da je "prodavao price", da se puvakao o tome kako je Zvezda superiornija a protivnik inferiorniji. Sto se toga tice prilicno je odmeren, uzdrzan i rekao bih preterano oprezan cak i u JSL gde je njegov tim dominirao. Njegove duhovitosti i ispadi u KZS je ono sto meni bode oci ali to nema nikakve veze sa nacinom na koji vodi tim. Stavice, posle Slaveta Stojanovica on je jedini trener koji ima odlicne odnose sa igracima a pri tome odrzava autoritet i hijerarhiju.
theanswer Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 (edited) Eh, koliko puta katamaran uplovi na naš topik pa krene da seiri. Sad ga nešto nema, verovatno je potonuo u oluji. šta bi bilo tek da su bila oba ofsajda i da jeste bio penal posebno je fascinantno što se priča o tome da li neko ima 14 godina a pre toga se koristi izraz "zaglembati" :D Edited August 2, 2016 by theanswer
katamaran Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Neverovatno je da smo bili ovako blizu obzirom sa kakvom smo odbranom docekali ove kvalifikacije Ibanjez - ocajan pozadi Cvetkovic - no comment Rendulic - srecom ga izvukose iz naftalina umesto onog Fivel - solidan na momente al daleko od onog kvaliteta koji nam treba Umesto da smo jos pre 6 meseci doveli mitsku zver u odbrani mi se zajebavamo sa Edsonom i sad cekamo onog Mitrovica ko da je Vidic
pbg12345 Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Ja se ne secam da je "prodavao price", da se puvakao o tome kako je Zvezda superiornija a protivnik inferiorniji. Sto se toga tice prilicno je odmeren, uzdrzan i rekao bih preterano oprezan cak i u JSL gde je njegov tim dominirao. Njegove duhovitosti i ispadi u KZS je ono sto meni bode oci ali to nema nikakve veze sa nacinom na koji vodi tim. Stavice, posle Slaveta Stojanovica on je jedini trener koji ima odlicne odnose sa igracima a pri tome odrzava autoritet i hijerarhiju. moguce, mada meni deluje da sami igraci nemaju najbolje odnose medju sobom npr ono par puta sto smo usli u njihovih 16 nasi su se cesto isticali vidljivom sebicnoscu i fibelove reakcije mi govore da se nije uklopio sa ostatkom tima pa onda vidljiva nervoza kod kataija, kange, itd
Dimitrije Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Stvar je u tome da mi imamo slabije odbrambene igrace nego sto oni imaju napadace, a svojih prednosti u napadu smo se odrekli iako su i nasi napadaci bolji od njihove odbrane. Previse smo ziheraski usli u ovaj dvomec ali je malo falilo da to ziherasenje i prodje, da je usao onaj Donaldov sut verovatno bismo prosli. No, sport retko nagradjuje kad mu pristupis bez herca i karaktera. Mozda. Ja sam to pomislio pre utakmice u Razgradu. Onda se to pokazalo uspesnim. Ocekivao sam da ce na isti nacin da igra i u Beogradu jer na prethodne cetiri utakmice tim je pokazao da je odbrana izuzetno ranjiva na kontre i da srednji red cesto gresi u dodavanju otvarajuci priliku za te kontre. Nisam siguran da bi bilo bolje da je poceo sa Vieirom umesto Srnica ili Mucea.
katamaran Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 (edited) Eh, koliko puta katamaran uplovi na naš topik pa krene da seiri. Sad ga nešto nema, verovatno je potonuo u oluji. Nesto se ne secam da sam seirio na vasem topiku dok ste se brukali protiv totalnih amatera treceg tima Poljske. Plovice katamaran jos, nemoj da brines Posle hokeja konacno malo prilike za radost i za grobare pa ne cudi sto ste se opustili. Edited August 2, 2016 by katamaran
harper lee Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Dobro su nas procitali i dobili na pokretljivost. Recimo (pricam o prvom poluvremenu, dok su oba tima imala po 11 igraca), ibanjezovu poziciju su napadali sa po 3 igraca dok smo je mi branili sa 2, jer donald ili le talek ne mogu dovoljno brzo da pridju gde treba pa da se onda dovoljno brzo vrate na svoju poziciju. U defanzivi slicna situacija, kangu su konstantno zatvarali sa 2 do 3 igraca dok je cvetka i srnica sam drzao njihov levi bek. Na stranu sto su nam odrzali lekciju iz igre kratkih pasova. Sve u svemu, nije ova zvezda tolko losa, nit je grof glup, jednostavno igramo sa igracima koje uspemo da dovedemo za dz a tu ne mozes mnogo da biras nego daj sta das, pa zato imas tandeme slicnih a ne kompatabilnih igraca. To u srbiji melje a u evropi stuca... Jebi ga, zato je morao da stavi Kataija na krilo a Huga u spic od pocetka. Ako nemas odbranu da drzis nulu i igrace koji nemaju dovoljno snage da istrce protiv laksih i brzih igraca onda nemas bas mnogo cemu da se nadas gomilanjem defanzivaca. Kangu su u obe utakmice istukli kao konja (jos ga je na kraju onaj Bugarin na tipicno "bugarski" nacin foliranjem izbacio iz utakmice), da su morali da brinu o jos dva-tri igraca i njemu bi bilo lakse da igra.
tsva Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 ako se ne varam osim Maradone i Sustera niko nam u evropi na Marakani nije dao 4 gola.
kud u maglu Simoviću Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 jel može da se vidi start za penal. gledao sam neki glibavi strim, a ovde vidim da ga ni gaza ne bi svirao, dok se ostali ne slažu
Goranz Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Nesto se ne secam da sam seirio na vasem"tm" topiku dok ste se brukali protiv totalnih amatera treceg tima Poljske. Plovice katamaran jos, nemoj da brines Posle hokeja konacno malo prilike za radost i za grobare pa ne cudi sto ste se opustili. I vaterpola. Ne ploviš baš najbolje po sportskim vodama, reklo bi se. Da probaš sa filmom?
Recommended Posts