lazni Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Kad je ušao misidjan umesto cafua, bugari su ga konstantno gadjali, a ovaj se izvlačio na desni bok da ostane 1 na 1 sa ibanjezom. Grof je tu morao da reaguje, na kraju smo tako primili dva gola. Teren je sraman.
harper lee Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 A kada je Razgradu bilo 2-2, onda ste ovde svi od reda hvalili Bozovicevu taktiku i znanje. Partizanovci i borris su onda mudro cutali i kiselo cestitali. Pa, dosta su zaglebjali ove godine, moraju i oni malo ljudi da se raduju. Ne znam samo zasto ne okupiraju onaj topik "pomozi bratu ciganu", primereniji je za ove gluposti koje pisu.
Bright Billy Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Ubili su nas preko ibanjeza, s tim sto mu je mouce pokrivao ledja dok je bio na terenu. Nama tim nije izbalansiran. Imamo dva teska zadnja vezna i dva teska stopera, tako da nas je ova lagana petorka u napadu ozbiljno provozala. Cini mi se da ih nismo imali ni u jednom trenutku, mada nam je dosta okolnosti islo na ruku...
Ivo Petović Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Pa ako se bavite drugim zanatom, onda ne komrentarisite necije znanje i umece u zanatu kojim se ne bavite (da ne budem grublji). Zamislite da vam zbog necega sto niste uradili kako treba neki fudbalski trener kaze da ste prevarant. A što Vi pišete ovde? Da li bavite se fudbalom ili možda visokom politikom u USofA koju takođe komentarišete? Kako bih rekao, koncept foruma kao medija je takav (da ne budem grublji). A prevarant je u smislu prodavanja muda za bubrege plebsu, ako već moram da budem plastičan.
pbg12345 Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 (edited) ^+ 2 beka ocajna u odbrani (odnosno 1 ocajan u fudbalu generalno) Edited August 2, 2016 by pbg12345
Dimitrije Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 A što Vi pišete ovde? Da li bavite se fudbalom ili možda visokom politikom u USofA koju takođe komentarišete? Kako bih rekao, koncept foruma kao medija je takav (da ne budem grublji). A prevarant je u smislu prodavanja muda za bubrege plebsu, ako već moram da budem plastičan. Ja priznajem da uglavnom lupetam, ali bar ne nazivam neznalicama one koji se bave profesijom o kojoj ja malo znam ili je pratim iz hobija.
Dimitrije Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Ubili su nas preko ibanjeza, s tim sto mu je mouce pokrivao ledja dok je bio na terenu. Nama tim nije izbalansiran. Imamo dva teska zadnja vezna i dva teska stopera, tako da nas je ova lagana petorka u napadu ozbiljno provozala. Cini mi se da ih nismo imali ni u jednom trenutku, mada nam je dosta okolnosti islo na ruku... Ovo je prilicno onako kako sam ja video situaciju. U jednom trenutku sam pomislio da bi bilo dobro da umesto Ibanjeza uvede Ristica u produzetku, jer je ovaj drugi po meni bolji u odbrani. Medjutim, Grof daje prednost igracima sa iskustvom i od toga tesko odstupa.
yolo Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 vlada novakovic ludogorecovu prljavstinu i ciganisanje zove profesionalnoscu
harper lee Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 (edited) Ubili su nas preko ibanjeza, s tim sto mu je mouce pokrivao ledja dok je bio na terenu. Nama tim nije izbalansiran. Imamo dva teska zadnja vezna i dva teska stopera, tako da nas je ova lagana petorka u napadu ozbiljno provozala. Cini mi se da ih nismo imali ni u jednom trenutku, mada nam je dosta okolnosti islo na ruku... Ma, brzi su jedno duplo od nas a mi im dali posed i igramo zonu. Realno smo dobro prosli, pre svega zato sto oni ipak nisu narocito kvalitetni igraci pa im je slabija realizacija. Nadam se da ce Bozovic odustati od ovih eksperimenata sa timom, igrac koji ne moze da igra u oba pravca ne mora ni da igra. Igramo bez napadaca jer nam dva najbolja igraca ne vuku pozadi makar da zauzmu poziciju u sredini pa da se Donald ili Le Talek spuste na bok i udvajaju bekove. Sve u svemu, povukli smo se, napravili tim da moze da igra u oba pravca a rezultat je da smo primili 6 golova i mogli jos toliko. edit: Uzgred, toliko o Grofovoj teoriji da nece njemu bacac koplja da sprema tim, jedva smo izgurali sa snagom i regularni deo, a i to ne svi igraci. Edited August 2, 2016 by harper
harper lee Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Je li ovo "sta ces ti na nasem topicu" fazon? Jeste. I ima smisla jer ne pisete o utakmici vec provocirate ljude koji su vec dovoljno izpizdeli zbog utakmice i pisete gluposti. Iskulirajte malo, znam da se radujete ali imate SZD za to balavljenje.
Dimitrije Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Kada vec imaju poroznu odbranu, bilo bi dobro da bar imaju golamana koji "poludi" na svakoj utakmici. Kahriman je prosecan golman koji moze da servisira JSL ali za UEFA treba bolji golman; npr. golman kvaliteta Rajkovica. Zvezda je davla dosta golova na svim dosadasnjim utakmicama od pocetka ove sezone, medjutim prima previse golova. Ocigledno je da je glavni problem igra u odbrani. To je slabost koji nisu samo eksploatisali igraci Ludogoreca vec isto tako igraci Valete, Napretka i Metalca.
Milosh76 Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 (edited) Mucna utamica, nismo cestito sutnuli na gol, mogli smo da primimo jos 2-3 gola Kanga-idiot je blaga rec! Donald i povredjen odlican, LeTalek dobar dok nije crkao jer je pokrivao sve i svakoga. Cvetko dosta dobar. Prvi gol preslikan iz Bugarske, ostali su plod idiotluka Khrimana i nase uzasne odbrane Realno, Ludogorec je bolji tim, uigraniji, srcaniji, cvrsci, brzi... Mi imamo jos jednu sansu, 18.8. i 25.8, pa cemo videti sta posle. Zreb je u petak. Sa ovakvom anti timskom igrom ne pise nam se dobro! Poslato sa Asus tableta ili Lumia 830 Edited August 2, 2016 by Milosh76
Goranz Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Eh, koliko puta katamaran uplovi na naš topik pa krene da seiri. Sad ga nešto nema, verovatno je potonuo u oluji.
Dr Arslanagić Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 jadni isprovocirani već dovoljno ispizdeli ljudi ajd ajd, biće prilike za radovanje u Kokyligi
Ivo Petović Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Ja priznajem da uglavnom lupetam, ali bar ne nazivam neznalicama one koji se bave profesijom o kojoj ja malo znam ili je pratim iz hobija. Nisam napisao da je neznalica već da je prevarant (u smislu prodavanja priče raji). Ali, dobro i to je kvalitet, tj i to treba znati. Sa druge strane, mišljenja sam da to što ne zarađujem novce određenim poslom, ne znači da o istom ne znam ništa. Naprotiv smatram da mi godine i godine gledanja fudbala i određeni nivo aparata za rasudjivanje omogućuju ipak malo veći nivo od "ne znam ništa o tome". Pretpostavljam da su kod Vas oba gore navedena faktora još veći i kvalitetniji tako da bih imao malo više samopouzdanja i ne bih nazivao svoje opaske lupetanjima :)
Recommended Posts