Dimitrije Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 A kada je Razgradu bilo 2-2, onda ste ovde svi od reda hvalili Bozovicevu taktiku i znanje. Partizanovci i borris su onda mudro cutali i kiselo cestitali.
Cash Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Jeste ih prosli? Sent from my iPhone using Tapatalk Nismo al smo bili 5 puta bliže prolazu nego vi nocas. I igrali smo x puta cvrsce i organizovanije nego vi veceras. Al koga briga, Bugarin je pobedio
Goranz Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Slično kao mi, nije smelo da se uđe u produžetak jer naši timovi nemaju snage za bilo šta posle 90 minuta. Šteta, da Kanga nije dobio crveni mislim da biste ipak prošli (posebno uz onaj smešni penal).
John Coltrane Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Nismo al smo bili 5 puta bliže prolazu nego vi nocas. I igrali smo x puta cvrsce i organizovanije nego vi veceras. Al koga briga, Bugarin je pobedio Koliko vam je novih igraca igralo taj dvomec? Ko vas je tad trenirao? Sent from my iPhone using Tapatalk
borris_ Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 A kada je Razgradu bilo 2-2, onda ste ovde svi od reda hvalili Bozovicevu taktiku i znanje. Partizanovci i borris su onda mudro cutali i kiselo cestitali. Nisam cestitao, provjeri. Je li ovo "sta ces ti na nasem topicu" fazon?
Bright Billy Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Imas RSB pa raspravljaj o tome, ali recimo da su nas verovatno zakatancili za plejof LE. Ma jok, nista skandalozno nije bilo.
Dimitrije Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Ja nisam "Grof", novce zaradjujem nekim drugim zanatom. I nije stvar u pobedi, LG je mnogo jači, prosto Zvezda nije delovala kao tim već kao grupa igrača. Bugari su bukvalno jednim pasom dolazili do Zvezdinih 16, bukvalno svaki napad je bio opasan. To je, kad sam poslednji put proveravao, posao trenera. Pa ako se bavite drugim zanatom, onda ne komrentarisite necije znanje i umece u zanatu kojim se ne bavite (da ne budem grublji). Zamislite da vam zbog necega sto niste uradili kako treba neki fudbalski trener kaze da ste prevarant.
April Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Terza ne mora da namešta tekme. Dovoljno je da stavi Ibanjeza u tim.
radnik Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Ovde je čudo što je uopšte došlo do produžetka. Bolji tim ide dalje. Zvezdina šansa je bila da bolji ne prodje uvek dalje. Ako izboksuju LE to bi bila premija.
yolo Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 (edited) lako je pametovati i pljuvati grofa ali mi smo bili u igri do kraja regularnog dela i bili na (donaldov) sut od prolaza. sa ovolikom razlikom u kvalitetu igraca na skoro svakoj poziciji, sem donaldove, to je ipak dostignuce. meni je ipak utisak ludogorec, ozbiljno pristojan fudbal (sabanerija na stranu), to sto mi nismo uspeli je vise do njih a manje do nas. Edited August 2, 2016 by yolo
harper lee Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Kakav sudija?Bio cist penal,oba crvena takodje Plus smo oba gola u produzecima primili iz ofsajda. No, nema veze, nismo zasluzili da prodjemo ovo. Bozovic je tiltovao na ovoj utakmici i ovo je iskljucivo njegov poraz. Le Taleka je zamenio jedno pola sata nakon sto je trebalo, covek nije mogao da dise a kamoli da igra. Bilo je jasno jos na prvoj utakmici da protiv ovih zona ne moze i ne treba da se igra, cim smo malo podigli agresivnost na igracu s loptom videle su se sve rupe ove bugarske ekipe. Na stranu sto je ceo ovaj dvomec pokazao da nasi igraci mahom nemaju pameti, iskustva i rutine da igraju ovaj nivo fudbala, u obe utakmice smo napravili beskonacan broj WTF momenata koje ljudi ne prave ispred zgrade. Potez Kange je bez konkurencije najdebilniji potez utakmice, mada je i Djakov navukao ovog debila od sudije kao konja. Naravno, nasi igraci umesto da odmah okruze sudiju i ispljuju Djakova zbog simuliranja krenuli su svako na svoju stranu ali su zato Bugari uradili ono sto je trebalo da urade i izmuzli crveni. Nadam se da ce ovu odvratnu mafijasku ekipu u sledecem kolu neka normalna ekipa da naguzi, prebije i posalje nazad u bugarsku vukojebinu iz koje su izmileli, kad smo vec mi bili isuvise veliki debili da to uradimo. Seljackija ekipa jos nije gostovala na Marakani a sam bog zna da su svakakvi gostovali. Zao mi je samo sto Bozovic nije uveo drugara Sikimu, kad vec ima toliko toga da kaze o taktickim zamislima zbog kojih to deblo mora da igra svaku utakmicu u prvenstvu.
copkillah Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Slično kao mi, nije smelo da se uđe u produžetak jer naši timovi nemaju snage za bilo šta posle 90 minuta. Šteta, da Kanga nije dobio crveni mislim da biste ipak prošli (posebno uz onaj smešni penal). Nema logike, da je Kanga ostao, utakmica bi išla ko zna kakvim tokom, možda bi bilo 5-2, možda 2-5.
Malvo Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Ma jok, nista skandalozno nije bilo. Nije vazno da li je bilo skandalozno, nego da su nas cekali na penal. Jos uvek nismo dobili kaznu za Valetu, kad se desio prilicno ozbiljan incident u restriktivnom prostoru, a na koji se odnosi i parola na istocnoj tribini (koju necu kaciti da mi Radisa ne bi pakovao kofere kako obecava). Bilo mi cudno da se sve vreme cuti o tome, ali sad mi ima smisla da su hteli da sacekaju i sledeci performans i onako nam jebu mater komplet. A sad bilo i pirotehnike, opet sedenja po stepenicama, nesto mislim da ni razglas ne sme da se koristi u one svrhe... Sve u svemu, pasce jedna dobra zauska.
Recommended Posts